- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
içiniz fesatGörebilene ne güzel bir mesaj
hoşuma gitti de ondanYani yüzünü bile görmediğiniz bi adam için ne uğraşıyorsunuz ki?
Vermicem vermicem benim değil mi vermicem. Kuruyup gitse de vermicemvereceksen ver artık dedi. Bende vermedim
ne yapayım pekiTaht kuracak kimler kimler çıkar daha karşınıza Bu kadar kısa süreli hemde sosyal ağ platformlarında devam eden bir ilişki için kafanı yormaya değmez.
Kız Allah seni ne etmesin emii çatladım gülmektenVermicem vermicem benim değil mi vermicem. Kuruyup gitse de vermicem
Populer olmak bu kadar zor olmamalıydı yaaaEvetama baktim cok uzun oluyo ayirdim gectim
Ta-ht-kur-mus-sun-kal-bi-me ????!!!!
Zırto olduğunu nasıl anladınKilit cümle bu.
Senin naz yapman onun işine gelmemiş belli ki boş beleş bi tip.
Bu zırto için mi uğraşacaksın allasen sal gitsin onun amaç belli.
Onerileriniz nelerKacan kovalanir olmus sizinki. Ben olsam burada kapatirdim olayi. Uzerine dusnezdim. Numarayi vermediginize gore cok onemsememisiniz. O kendini geri cekince onemsediginizi sanmissiniz. Oysa kacak kovalanir. Adam ilgisini cekince ilgi kesildigi icin bu durum. Bosverin.
Bilmem olabilir aslında yakışıklı egolu bi tipBir de kimbilir o kimlwrin numarasini almistir. Sadece sizinle gorusmemistir o. Dolayisiyla listeden birinin eksilmesinin onun icin cok onemi yoktur.
Beni sizler yarattınızAaaa simarmak hakkin olsun artik ama :))))
Bana sorarsan hiç bir şey yapma ikili ilişkiler sosyal ağlarda çok sorunlu oluyor.Mutlaka istisnaları vardır ama çoğunlukla dürüst ilişkiler yürümüyor buralarda .Bence zaman geçirmek takılmaktan öteye sağlıklı yürütülmesi çok güç oluyor.Nitekim aldatma yalan vs.türlü entrikaların yaşanma olasılığının çok yüksek olduğu ilişiki tarzı olduklarını bu forumdaki konulardan da görebilirsin.Seninkisi kısa sürmüş sadece .Sonuç odaklı bak bir şey kaybetmemişsin.Kafana takma boş ver.ne yapayım peki
Beni onore ettiniz efendim, yanaklarım kızardı okurken
Ya hayır tel nomu vermeme amacım beni raat bi kız olarak düşünmesin diyeBen bu tavrı hiçbir zaman anlayamayacağım sanırım ya.
Madem numarınızı vermek istiyordunuz. Verseydiniz. Şöyle şey mi olur hayır dedim ama pişman olsum keşke verseydim 15 yaşında falan mısınız??
Yemin ederim sosyal hayatta iyi varolabiliyorsunuz.
Konuşuyoruz hala ama konuşmalarında da bi yanlışını görmedim şimdiye kadarBana sorarsan hiç bir şey yapma ikili ilişkiler sosyal ağlarda çok sorunlu oluyor.Mutlaka istisnaları vardır ama çoğunlukla dürüst ilişkiler yürümüyor buralarda .Bence zaman geçirmek takılmaktan öteye sağlıklı yürütülmesi çok güç oluyor.Nitekim aldatma yalan vs.türlü entrikaların yaşanma olasılığının çok yüksek olduğu ilişiki tarzı olduklarını bu forumdaki konulardan da görebilirsin.Seninkisi kısa sürmüş sadece .Sonuç odaklı bak bir şey kaybetmemişsin.Kafana takma boş ver.
Benim taktiğim bu aslında konuştuğum birine hemen tel nomu vermem zor biri olduğumu düşünsün isterimNeden naz yaptınız ?
Numaranızı vermek istiyorsunuz belli ki. Verseydiniz. Ben olsam ben de uğraşmazdım numarasını vermeyen biri için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?