Taht Kurmuşsun Kalbime

1-0 öndeyken 2-1 geriye düşmüşsünüz. Daha da uğraşmayın yani. Taht kurmuşsun kalbime ne ayol? Bu kadar çabuk gevşerse gönül yayları daha çook tükürdüğünüzü yalarsınız.

Taht kuracak kimler kimler çıkar daha karşınıza Bu kadar kısa süreli hemde sosyal ağ platformlarında devam eden bir ilişki için kafanı yormaya değmez.

Onerileriniz neler

ne yapayım peki
Bana sorarsan hiç bir şey yapma ikili ilişkiler sosyal ağlarda çok sorunlu oluyor.Mutlaka istisnaları vardır ama çoğunlukla dürüst ilişkiler yürümüyor buralarda .Bence zaman geçirmek takılmaktan öteye sağlıklı yürütülmesi çok güç oluyor.Nitekim aldatma yalan vs.türlü entrikaların yaşanma olasılığının çok yüksek olduğu ilişiki tarzı olduklarını bu forumdaki konulardan da görebilirsin.Seninkisi kısa sürmüş sadece .Sonuç odaklı bak bir şey kaybetmemişsin.Kafana takma boş ver.

Ben bu tavrı hiçbir zaman anlayamayacağım sanırım ya.

Madem numarınızı vermek istiyordunuz. Verseydiniz. Şöyle şey mi olur hayır dedim ama pişman olsum keşke verseydim 15 yaşında falan mısınız??

Yemin ederim sosyal hayatta iyi varolabiliyorsunuz.

Ya hayır tel nomu vermeme amacım beni raat bi kız olarak düşünmesin diye

Konuşuyoruz hala ama konuşmalarında da bi yanlışını görmedim şimdiye kadar
Hem artık herkes sosyal medyadan tanışıp evleniyor
En yakın arkadaşım bile bu şekilde evlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…