Taht Kurmuşsun Kalbime

Ee o zmn tel nonu niye vermiyon madem sesli konusuyosunuz?
Dedim ya ben tel no mu vermeye karar verince bu seferde o istemedi tavır yaptı diye
Gönlünü almak lazım bi şekilde
Aklımda şu var onun tavsiye ettiği bi kitap vardı bugün alıp onu mu paylaşsam hikayemde o da görüp mutlu olur benim tavsiye ettiğim kitabı okuyo diye nasıl sizce

Ben ugrasmam oyle biseyle:)) numarami istemiyosa sesime kurban ederim onu:))

1. Birsuruuuu kadinin numarasini almistir.
2. Sana deger verseydi hemsn numarani vermedigine memnun olurdu saygi duyardi
3. Once bir kahkaha atiyorum ve "taht kurmussun kalbime" nedir ya :)
Ya belki hatırlarsın ben heceleyerek konu açıyordum ya hani konsept yapmıştım kendime sonra yasak olduğunu öğrenip bırakmıştım
Şimdi de konuma uygun şarkı sözleriyle başlık açacam yeni konseptim bu buna da karışmazlar diyeumut ediyorum
Hatta bi önceki konumda derdime bi çare idi aman doktor şarkısından bi kesit

Boşver canim bence sen doğru olanı yapmışsın yıllar önce benimde bi online oyun üzerinden tanıştığım biri vardı çocuk tel no mu istemeyi bırak 1 yıl sonunda face de eklemişti ve 2. Yıl da no mu istemişti belki de tekin biri değil

Aaaa bu daha heyecanlıymış peki sonra ne oldu mutlu sonu görebildiniz mi

1-0 öndeyken 2-1 geriye düşmüşsünüz. Daha da uğraşmayın yani. Taht kurmuşsun kalbime ne ayol? Bu kadar çabuk gevşerse gönül yayları daha çook tükürdüğünüzü yalarsınız.
Konuma en uygun şarkı sözlerinden kesit bu gibime geldi o yüzden bunu yaptım
Bundan sonra nasıl davranayım sence

Aaaa bu daha heyecanlıymış peki sonra ne oldu mutlu sonu görebildiniz mi
yani mutlu son ne beklediğinize bağlı aslında o beni görmeye istanbuldan yaşadığım şehre geldi ve biz iki iyi arkadaş olduk sonra yine araya zaman girdi görüşmedik tekrar görüşmeye başladık baktım o aşık olmaya evlilikten felan bahsediyordu onu üzmemek icin gorumseyo kesmek zorunda kaldım ama çok iyi bir insandi

Nasıl olsa cvplara alınmıyorsunuz. İstemsiz bir soru geçti içimden. Bu çocukla evlenirseniz alt katta mi kalacaksınız üst katta mı :))

Ün saldım resmen forumda Tanınmak güzel
Benden ahey ahey ahey diyerek şarkıyı sonlandırıyorum
Manasız konu mu?
Tel no mu bir daha isterse veririm
Bu şey değil mi ya önce övdün, sonra gömdün

Çok iyi biriyse evlenseydin keşke şuan evli misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…