- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
ne içecez ve ne alaka ?E zaten konusuyorsunuz, telefon numaranızı vermenizde ne sakınca gördünüz ki?
Şey diyin bence,
seviyorsan benimle oturup i-çe-cek-sin!!
veee karsinizdaaa yeni bir umutsuz konusu
Peşimden koşuyo gibiKonu icerigi nerde baslik nerde . cok alakasiz olmus.
Bosverin bence o sizin pesinizden kossun. Kosarsa senindir kosmazsa ucmustur zaten.
Ee o zmn tel nonu niye vermiyon madem sesli konusuyosunuz?Kız bi yere gitmedi ki adam az önce seslii konuştuk facebook aracılıgıyla
Dedim ya ben tel no mu vermeye karar verince bu seferde o istemedi tavır yaptı diyeEe o zmn tel nonu niye vermiyon madem sesli konusuyosunuz?
Hahaha sen öyle zannet asıl rahat bırakılan tara ben oldumGelini rahat bırakarak mutlu olursun umutsuz vaka diyesim geldi,sonra eski konuları açıyorum diye kızıyorlar
Tabi ki ayrı kişiler neden böyle bi soru yönelttiğinizi de anlamış değilimEski konularınızdakiler hep ayrı kişiler mi
Ya da kirmizi gulleri seveceksin:)) (nuri alco)E zaten konusuyorsunuz, telefon numaranızı vermenizde ne sakınca gördünüz ki?
Şey diyin bence,
seviyorsan benimle oturup i-çe-cek-sin!!
Bu kadar kişi ile görüşünce Benim aklım karışırdı kısmette varsa olur zaten çok üstüne gidilince bazı şeyler olmuyorTabi ki ayrı kişiler neden böyle bi soru yönelttiğinizi de anlamış değilim
Ben ugrasmam oyle biseyle:)) numarami istemiyosa sesime kurban ederim onu:))Dedim ya ben tel no mu vermeye karar verince bu seferde o istemedi tavır yaptı diye
Gönlünü almak lazım bi şekilde
Aklımda şu var onun tavsiye ettiği bi kitap vardı bugün alıp onu mu paylaşsam hikayemde o da görüp mutlu olur benim tavsiye ettiğim kitabı okuyo diye nasıl sizce
Hanfendi başlıkta yazdığınız şarkının devamı, sözleri... Espri yani, şaka.ne içecez ve ne alaka ?
Ya belki hatırlarsın ben heceleyerek konu açıyordum ya hani konsept yapmıştım kendime sonra yasak olduğunu öğrenip bırakmıştım1. Birsuruuuu kadinin numarasini almistir.
2. Sana deger verseydi hemsn numarani vermedigine memnun olurdu saygi duyardi
3. Once bir kahkaha atiyorum ve "taht kurmussun kalbime" nedir ya :)
Aaaa bu daha heyecanlıymış peki sonra ne oldu mutlu sonu görebildiniz miBoşver canim bence sen doğru olanı yapmışsın yıllar önce benimde bi online oyun üzerinden tanıştığım biri vardı çocuk tel no mu istemeyi bırak 1 yıl sonunda face de eklemişti ve 2. Yıl da no mu istemişti belki de tekin biri değil
Konuma en uygun şarkı sözlerinden kesit bu gibime geldi o yüzden bunu yaptım1-0 öndeyken 2-1 geriye düşmüşsünüz. Daha da uğraşmayın yani. Taht kurmuşsun kalbime ne ayol? Bu kadar çabuk gevşerse gönül yayları daha çook tükürdüğünüzü yalarsınız.
yani mutlu son ne beklediğinize bağlı aslında o beni görmeye istanbuldan yaşadığım şehre geldi ve biz iki iyi arkadaş olduk sonra yine araya zaman girdi görüşmedik tekrar görüşmeye başladık baktım o aşık olmaya evlilikten felan bahsediyordu onu üzmemek icin gorumseyo kesmek zorunda kaldım ama çok iyi bir insandiAaaa bu daha heyecanlıymış peki sonra ne oldu mutlu sonu görebildiniz mi
Nasıl olsa cvplara alınmıyorsunuz. İstemsiz bir soru geçti içimden. Bu çocukla evlenirseniz alt katta mi kalacaksınız üst katta mı :))Selamlar
Forumun cin fikirli kadınları
Derdimi açacak olursam
Sosyal medyadan biriyle tanıştım 2 aydır konuşuyoruz hiç görüşmedik ama beğeniyorum baya
Geçen gün tel numaramı istedi bende bi düşüneyim ben kararsızım dedim. O da bozuldu yeter bu kadar düşündüğün dedi. Bende telimi vermedim
Ondan sonra ben artık çabalamak istemiyorum gibisinden sözler etti
Sonra aradan iki gün geçti bende tel no mu vereceğimi söyledim o da bu konuyu kapadık dedi morardım resmen
Şimdi biraz tavırlı konuşuyor benimle
Ben nasıl gönlünü alabilirim
Nasıl yakınlık kurabilirim
Fikirlerinizi paylaşır mısınız
Çünkü asıl problemi karşı tarafa soğuk davranıp uzaklaştırıyorum kendimden gibime geliyor her seferinde
Bunda da aynı durum olmasın istiyorum
Ün saldım resmen forumdaaklımda ismi kalan nadir üyelerden birisin
taht kurmuşsun kalbime en derin yerindesin deyip gidiyorum arabesk arabesk
eminim bu manasız konun da bi 300 sayfa yapar,heyecanla bekliyorum
konuyla ilgili olarak da 2 aydır konuşuyormuşsun telefonunu da ver bi şey olmaz
Çok iyi biriyse evlenseydin keşke şuan evli misinyani mutlu son ne beklediğinize bağlı aslında o beni görmeye istanbuldan yaşadığım şehre geldi ve biz iki iyi arkadaş olduk sonra yine araya zaman girdi görüşmedik tekrar görüşmeye başladık baktım o aşık olmaya evlilikten felan bahsediyordu onu üzmemek icin gorumseyo kesmek zorunda kaldım ama çok iyi bir insandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?