Taht Kurmuşsun Kalbime

Populer olmak bu kadar zor olmamalıydı yaaa

aklımda ismi kalan nadir üyelerden birisin

taht kurmuşsun kalbime en derin yerindesin deyip gidiyorum arabesk arabesk

eminim bu manasız konun da bi 300 sayfa yapar,heyecanla bekliyorum

konuyla ilgili olarak da 2 aydır konuşuyormuşsun telefonunu da ver bi şey olmaz

Konuşuyoruz hala ama konuşmalarında da bi yanlışını görmedim şimdiye kadar
Hem artık herkes sosyal medyadan tanışıp evleniyor
En yakın arkadaşım bile bu şekilde evlendi
:) Peki görüşünüz buysa saygı duyarım.Umarım arkadaşınızda ve şayet sizinde bu şekilde bir evliliğiniz olursa çok mutlu olursunuz.Bol şans.Zira ben sağlıklı bulmuyorum.

şimdi sen üçsıfır öndeyken birden defans yapıp dört üç geriye düşmüşsün:)atağa geçki fazla gol yiyip arayı açmayasınyani ağırdan al..şimdilik verme numaranı

Benim taktiğim bu aslında konuştuğum birine hemen tel nomu vermem zor biri olduğumu düşünsün isterim
Zor biri olayım derken tükürdüğünü yalayan biri gibi olmuşsunuz. Bir kere bu kadar kolay geri adım attığınızı gören kişi bu durumu kullanır.

sosyal medya aşklarına karşıyım uzak dur bence in midir cin midir nedir belli değil. Normal insanlar dururken niye sosyal medya ben de bunu anlayamıyorum

Asıl soru şu olmalıydı Sen yengen ve abinden kurtulabildin mi
Abimin 1 buçuk aydır falan yüzünü hiç görmüyorum
Yengemide pazar günleri görebiliyorum sadece
Artık tek yaşıyorum ya
Olsun olsun. Kim kimden kurtulursa kurtulsun yeter ki gitmeyin bir daha kadıncağızın evine. Ayrıca pazar günleri bile gitme. Görsünler günlerini(!) . Sensiz yaşamak(!) neymiş görsünler.

Konu icerigi nerde baslik nerde . cok alakasiz olmus.
Bosverin bence o sizin pesinizden kossun. Kosarsa senindir kosmazsa ucmustur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…