- 14 Ağustos 2016
- 4.557
- 21.554
- 238
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Populer olmak bu kadar zor olmamalıydı yaaa
içiniz fesat
:) Peki görüşünüz buysa saygı duyarım.Umarım arkadaşınızda ve şayet sizinde bu şekilde bir evliliğiniz olursa çok mutlu olursunuz.Bol şans.Zira ben sağlıklı bulmuyorum.Konuşuyoruz hala ama konuşmalarında da bi yanlışını görmedim şimdiye kadar
Hem artık herkes sosyal medyadan tanışıp evleniyor
En yakın arkadaşım bile bu şekilde evlendi
Adamda sana karşı sevgi kırıntısı göremedimZırto olduğunu nasıl anladın
şimdi sen üçsıfır öndeyken birden defans yapıp dört üç geriye düşmüşsün:)atağa geçki fazla gol yiyip arayı açmayasınSelamlar
Forumun cin fikirli kadınları
Derdimi açacak olursam
Sosyal medyadan biriyle tanıştım 2 aydır konuşuyoruz hiç görüşmedik ama beğeniyorum baya
Geçen gün tel numaramı istedi bende bi düşüneyim ben kararsızım dedim. O da bozuldu yeter bu kadar düşündüğün dedi. Bende telimi vermedim
Ondan sonra ben artık çabalamak istemiyorum gibisinden sözler etti
Sonra aradan iki gün geçti bende tel no mu vereceğimi söyledim o da bu konuyu kapadık dedi morardım resmen
Şimdi biraz tavırlı konuşuyor benimle
Ben nasıl gönlünü alabilirim
Nasıl yakınlık kurabilirim
Fikirlerinizi paylaşır mısınız
Çünkü asıl problemi karşı tarafa soğuk davranıp uzaklaştırıyorum kendimden gibime geliyor her seferinde
Bunda da aynı durum olmasın istiyorum
Güncelleme az önce beni facebooktan aradı açmadım geri arayayım mışimdi sen üçsıfır öndeyken birden defans yapıp dört üç geriye düşmüşsün:)atağa geçki fazla gol yiyip arayı açmayasınyani ağırdan al..şimdilik verme numaranı
evet ara bence ama telefon numaranı verme..bu şekilde iletişimde olun bi süreGüncelleme az önce beni facebooktan aradı açmadım geri arayayım mı
Zor biri olayım derken tükürdüğünü yalayan biri gibi olmuşsunuz. Bir kere bu kadar kolay geri adım attığınızı gören kişi bu durumu kullanır.Benim taktiğim bu aslında konuştuğum birine hemen tel nomu vermem zor biri olduğumu düşünsün isterim
sosyal medya aşklarına karşıyım uzak dur bence in midir cin midir nedir belli değil. Normal insanlar dururken niye sosyal medya ben de bunu anlayamıyorumSelamlar
Forumun cin fikirli kadınları
Derdimi açacak olursam
Sosyal medyadan biriyle tanıştım 2 aydır konuşuyoruz hiç görüşmedik ama beğeniyorum baya
Geçen gün tel numaramı istedi bende bi düşüneyim ben kararsızım dedim. O da bozuldu yeter bu kadar düşündüğün dedi. Bende telimi vermedim
Ondan sonra ben artık çabalamak istemiyorum gibisinden sözler etti
Sonra aradan iki gün geçti bende tel no mu vereceğimi söyledim o da bu konuyu kapadık dedi morardım resmen
Şimdi biraz tavırlı konuşuyor benimle
Ben nasıl gönlünü alabilirim
Nasıl yakınlık kurabilirim
Fikirlerinizi paylaşır mısınız
Çünkü asıl problemi karşı tarafa soğuk davranıp uzaklaştırıyorum kendimden gibime geliyor her seferinde
Bunda da aynı durum olmasın istiyorum
Onore etmek benim işim :)Beni onore ettiniz efendim, yanaklarım kızardı okurkenama topikte geyik olmasın rica ediyorum, bdvde geyik cısss çünkü.
Asıl soru şu olmalıydı Sen yengen ve abinden kurtulabildin miO değil de yengeni kurtardınız mı sizden
Kız bi yere gitmedi ki adam az önce seslii konuştuk facebook aracılıgıylaBenim icin adam 2 ay beklemeyi cok goruyosa defolsun gitsin:))
Olsun olsun. Kim kimden kurtulursa kurtulsun yeter ki gitmeyin bir daha kadıncağızın evine. Ayrıca pazar günleri bile gitme. Görsünler günlerini(!) . Sensiz yaşamak(!) neymiş görsünler.Asıl soru şu olmalıydı Sen yengen ve abinden kurtulabildin mi
Abimin 1 buçuk aydır falan yüzünü hiç görmüyorum
Yengemide pazar günleri görebiliyorum sadece
Artık tek yaşıyorum ya
Tekrar aradı ben geri aramadan bi 15dk konuştukevet ara bence ama telefon numaranı verme..bu şekilde iletişimde olun bi süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?