Hala alternatif bulunamadı bu takı törenlerine.Şu an gözüken 3 seçenek var değil mi?
1.Takı Töreni
2.Konukları hoşgeldiniz diyerek dolaşma o sırada takı takılması
3.Takı Sandığı
2 hafta sonra düğünüm var ve bu takı işi çok geriyor beni de.Ne yapacağıma karar veremedim.Önce masa dolaşayım dedim o kadar kişiyi nasıl dolaşıcam mahvolurum diye düşünüp vazgeçtim.En iyisi ben takı töreni yapayım dedim o da konukları sıkıyor diye vazgeçtim.Sandık aslında çok mantıklı geliyor gelinle damadı yormamak açısından ama kayınvalidem ve kayınpederim konuklara bu şekilde ayıp olacağını söylüyor.
Eksileri ve artılarıyla bir kamuoyu yoklaması yapalım mı?
Bende taki merasimi olmayacak, organizasyonla anlasirken söyledik,bi sandik yapcaklar gelin masasinin yakinlarina da bir masa koycaklar, basindada istedigimiz birisi durcak ve taki takmak isteyenler zarfin yada bi kabin içine(hazir olcak masada) isimlerini yazip sandiga koycaklar, dügünde taki töreni yapilmayacak diyede anons ettirecegiz.
Bence en maktiklisi bu, çünkü hem o kalabalik sira halinde göze hitap etmiyor, hemde bosa giden zaman olarak nitelendiriyorum.
merak ediyorum ne yaptın düğününde?takı sırasında boynuma o şeritten takmak istemiyorum.. fakat ne yapabileceğimide bilmiyorum( farklı fikirlere ihtiyacım var. yanımda biri bi sepet mi tutsa yada başka bişii.........CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?