Ne biliyim ne desem hemencik cevap veriyosun bi hevesle ahahaha ha öteki yazdıgına da cevap veriyim burdan (bak sen de bana heyecan veriyosun demek ki) hayatı evlenme üzerine kurmak şöyle sakıncalı. Evlenmek=birisiyle yeni bi aile kurmak yeni bir hayata başlamak. Değil mi? Peki atıyorum 25 yasında evlendin neden 25 sene boyunca bu günü bekliyosun? Senin kendi kimliğin yok mu? Düğün nişan evlilikle anlamlandırılan hayat size normal mi geliyo. E hadi her istediğiniz oldu rüya gibi bi düğün aman ne güzel balayı erkek tarafı istemediğin kadar altın taktı (öf ne biçim değer veriyo) sonra noldu adam evde göbek kaşıyo hiçbir işe elini sürmüyo. Olur mu sen çok değerlisin bi ton altın takıldı. Eee evlendik oturuyoruz evde. Şimdi nolcak? Yeni bi amaç lazım bana 25 sene bunun için yaşadım. Şimdi? Hadi çocuk yapayım bi de anne olayım. Hamişim kızlar kocam el üstünde tutuyo. Çocuğum doğdu. Eee? Geceleri uyuyamıyorum adam yardım etmiyo. Olur mu sen çok değerlisin bi ton altın takıldı. Hadi şimdi altınlarına bak ve sus sen çok değerlisin
Ben sizi haklı buldum açıkçası. Isciliksiz altın alsın o zaman kiralamak 40 yıl düşünsem aklıma gelmez ne kadar cin fikirli nişanliniz varmış.Arkadaşlar selam. Bu saatte yazıp dertlesecek birini bulamadım.... Nişanlım takı almayalım kiralayalım onun yerine banka hesabına sana altın yapalım bozarken işçiliğinden zarar etmemiş oluruz dedi. Çok sinirlendim kan beynime sıçradı kiralamak nedir resmen hakaret gibi bende kızdım bayağı kendimi çok kötü hissediyorum böyle bi teklif sunması üzücü değil mi ben mi abartıyorum. Takılan altın geline verilen değeri gösterir diye düşünüyorum dedim. Bunu söyleyince sanki takacak mısın günlük hayatta durumu olmayanlar gelinine değer vermiyo mu dedi. İkimizde devlet memuruyuz kiralayacak kadar kötü durumda değiliz sinirimden ağlıyorum. Sizce kim haklı
Arkadaşlar selam. Bu saatte yazıp dertlesecek birini bulamadım.... Nişanlım takı almayalım kiralayalım onun yerine banka hesabına sana altın yapalım bozarken işçiliğinden zarar etmemiş oluruz dedi. Çok sinirlendim kan beynime sıçradı kiralamak nedir resmen hakaret gibi bende kızdım bayağı kendimi çok kötü hissediyorum böyle bi teklif sunması üzücü değil mi ben mi abartıyorum. Takılan altın geline verilen değeri gösterir diye düşünüyorum dedim. Bunu söyleyince sanki takacak mısın günlük hayatta durumu olmayanlar gelinine değer vermiyo mu dedi. İkimizde devlet memuruyuz kiralayacak kadar kötü durumda değiliz sinirimden ağlıyorum. Sizce kim haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?