Hatırası var diyebilirsin. kendin de set alabilirsin. ona mı kalmış senin altınınla sana set almak. ya da onları kötü gün için sakladığını söyle. set e dönüşürse işçilikle çok para kaybı olur de.vermemek için ne demeliyim?
Set istemiyorum yapamıyorsaniz gerek yok de. Ayrica seti bozdurunca zarar edersiniz.Merhabalar,
Dünden beri aklıma takılan bir durumla karşı karşıyayım. Kayınvalidem geçen günlerde nişanda takılan takıları alıp bana set yapmak istediğini söyledi. Ben takılarda parada değilim. Ama o takılar annemin kardeşlerimin taktığı takılarda dahil. Şimdi düğünümde ailemin ve kendi ailesinin taktıklarıyla set alacak ve sanki kendisi set almış gibi bana takacak?? bu doğru mu?
herkes o takılar sana ait senin eksiklerini alman için falan diyorlar, bunun doğrusu nedir bilginiz var mı?
Tabi ki de doğru değil tatlım onların taktığını ver ailenin taktığını verme asla ayıp bu erkek tarafı da herşeyi bedavaya getiriyorlar sinir oluyorum verme sakin sonradan çok pişman olursun gitsin yapsın hayret birşey senin ailenin taktilwrinda niye gözü var ay çok sinirlendimMerhabalar,
Dünden beri aklıma takılan bir durumla karşı karşıyayım. Kayınvalidem geçen günlerde nişanda takılan takıları alıp bana set yapmak istediğini söyledi. Ben takılarda parada değilim. Ama o takılar annemin kardeşlerimin taktığı takılarda dahil. Şimdi düğünümde ailemin ve kendi ailesinin taktıklarıyla set alacak ve sanki kendisi set almış gibi bana takacak?? bu doğru mu?
herkes o takılar sana ait senin eksiklerini alman için falan diyorlar, bunun doğrusu nedir bilginiz var mı?
Acaba kadinlar kayinvalide olunca IQ lari tepeye firladi mi saniyolar ya!! Bi kendi akilli herkes salak!!Merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?