• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takılan takılar az mi

B
Yani biz hiç bir şey istemedik bile ama kadın hem beleşe gelin alıp hemde millete hava atma peşinde
Biraz eski bir konuymuş ama önüme denk geldi bu nasıl bir anlatım? Siz kendinizi satılığa çıkardınız da kaynana oğluna ucuza gelin mi satın aldı? Kendinizi nasıl bu şekilde konumlandırabildiniz aklım almıyor.

Yani bana saçma geldi açıkçası. Benim söz ve nişanım aynı gün oldu. Eşimin ailesi yalnızca 1 bilezik ve sanırım 2 çeyrek taktılar bana eşim de hediye olarak saat almıştı. Bende eşime saat almıştım. Asla bu zamana kadar aramızda neden 1 bilezik 3 değil 5 değil diye bir konu geçmedi, ben böyle bir konunun hesabının yapılmasını saçma buluyorum. Bunlardan çok çok daha önemli şeyler var…
Tüm kk şoke olacak ama ben söz nişan bir arada olarak sözlendim. Ve yüzük takıldı sadece. Onu da eşimle beraber aldık. O bana ben ona. Şimdi düşünüyorum da yani o zaman hiç hesaplamamıştım. Ben parmagımdaki yüzüğün anlamına odaklanmıştım sadece❤️

Dün söz merasimi yaptım Nisan yapmadım düğünüm olacak sözde bana kolye şu ynei gelin kolyelerinden 3 bilezik taktılar başkada birşey takmadilar bunların hepsini de nişanlım aldı ailesi bişey almadı normal mi bnlar
Nisanda tek tas yuzuk haric bise takilmadi
Nikaha kadar yavas yavas alip takti esim
Annem bana "hic bise takmadi" falan gibisine biseler dediginde takiyosa bana takiyo bende suan sorun etmedigime gore sorun yok zamanla takar demistim konu orda kapandi.

Ben eşimle gidip kendi biriktirdiğimiz parayla kendime nişan için takı seçip almıstım. Hatta kayımvalidemle annemle çeyiz alısverisime gittğimde de aynı bütçemizden alısveris yapmıstık. Çok zoruma gitmişti ama hiç sorun cıkarmadım çok şükür iki insan birbirini severse böyle seyleri sıkıntı etmez. Eşimi darlayıp bir kere lafını etmedim. Sonrasında da cok kafama takmamaya calıstım paranın pulun kimseyle olan ilişkime zarar vermesine izin vermedim..

Dün söz merasimi yaptım Nisan yapmadım düğünüm olacak sözde bana kolye şu ynei gelin kolyelerinden 3 bilezik taktılar başkada birşey takmadilar bunların hepsini de nişanlım aldı ailesi bişey almadı normal mi bnlar
Sozden sonra direkt düğün mü olacak? Eğer Nisan olacaksa bence sorun yok. Bir de altın meselesinin azlığı çokluğu olmaz. Herkes kendi bütçesine göre yapıyor. Esinizle konuşup halledebikirsiniz

İllaki veriirm altınlara güvenmiyorum bn mesela benim ailem erkkek kardeşime böyle Nisan düğün yapsa elinden geleni yapar sonuçta çocuğu evleniyor ama onun ailesi hepsi Nisanlima yüklenmiş
Ben anlayamıyorum. Nisanliniz bu altınları alırken hiç sormadiniz mi? Kim alıyor nerden para çıkıyor vs diye. Yada abisinin düğünü nasıl olmuş? Takı vs konusulmadi mi? Bence sizi böyle düşündüren kv nin çeyiz konuşması.

Ben anlayamıyorum. Nisanliniz bu altınları alırken hiç sormadiniz mi? Kim alıyor nerden para çıkıyor vs diye. Yada abisinin düğünü nasıl olmuş? Takı vs konusulmadi mi? Bence sizi böyle düşündüren kv nin çeyiz konuşması.
Nisanlim veriyor hepsini çeyizi niye düşüncem onu anlamadım

ailesinin durumu olmayabilir iyilerse sana karsı dert etme benımde esım yaptı herseyı . ailesinin durumu yoktu ama pırlanta gibi insanlar

Ne yiyip ne içiyorsunuz siz de bu kafalara erişiyorsunuz?Birincisi nişanda yüzük harici takı takılmaz,gönlünden geçen takar o ayrı bir mesele ama insanları bu şekilde darlayamazsın.Altının gramı olmuş 1700 küsür lira,yazık insanlara ya.Bir aklınızı başınıza toplayın artık.

Ne yiyip ne içiyorsunuz siz de bu kafalara erişiyorsunuz?Birincisi nişanda yüzük harici takı takılmaz,gönlünden geçen takar o ayrı bir mesele ama insanları bu şekilde darlayamazsın.Altının gramı olmuş 1700 küsür lira,yazık insanlara ya.Bir aklınızı başınıza toplayın artık.
En azından bir bilezik takabilirlerdi

Maddi durumlarını belirtmediğin için birşey diyemiyorum. eğer ailesinin durumu yoksa nişanlın kendide anca bukadar yapabildiyse birşey diyemem normal. Ama eğer durumları varda yapmıyorlarsa az. Birde belki henüz nişan diye böyledir. Düğündede takabilirler. Bende nişanda sadece bi kolye/bileklik ve yüzük vardı. Sonra düğünde çok takıldı.

Back
X