- 24 Ocak 2013
- 2.562
- 8.474
- 358
- Konu Sahibi sternoklavikular
Kaç tane yorum gelmiş hala "en azından bi bilezik" diyosunuz. Takı için mi evleniyorsunuz kuzum?En azından bir bilezik takabilirlerdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç tane yorum gelmiş hala "en azından bi bilezik" diyosunuz. Takı için mi evleniyorsunuz kuzum?En azından bir bilezik takabilirlerdi
Erkeğe altın haramBen nisanda hiçbişey taktirmamistm.Fakat merak eettim sizin aileniz ne taktı damada? Altın saat takılır mesela taktılar mi
Bn düğünde de takmayacaklarini biliyormMaddi durumlarını belirtmediğin için birşey diyemiyorum. eğer ailesinin durumu yoksa nişanlın kendide anca bukadar yapabildiyse birşey diyemem normal. Ama eğer durumları varda yapmıyorlarsa az. Birde belki henüz nişan diye böyledir. Düğündede takabilirler. Bende nişanda sadece bi kolye/bileklik ve yüzük vardı. Sonra düğünde çok takıldı.
Nasıl geri aldılar mı almadılar ama bn Nisan istemedim sonuç olarak nisandada takmadan kurtuldular ama bna kendi aile tarafım taktı onlar 100 lira para bile takmadılar sadece bu söylediklerim ve onları da nişanlım aldı düğünde de yine nişanlım alacak ve yine onlar bişey takmayacak düğüne yardım etmeyecek ama lafta herkese düğün yaptık diye hava atacaklargeri aldılar mı bi kısmını ? almadılarsa çok bile takmışlar normalde bi gelin kolyesi rekatlı bi de bileklik
Eee bana altın takın diyemeyeceğinize göre ayrıl o zaman başka yol kalmadı çünkü.Nasıl geri aldılar mı almadılar ama bn Nisan istemedim sonuç olarak nisandada takmadan kurtuldular ama bna kendi aile tarafım taktı onlar 100 lira para bile takmadılar sadece bu söylediklerim ve onları da nişanlım aldı düğünde de yine nişanlım alacak ve yine onlar bişey takmayacak düğüne yardım etmeyecek ama lafta herkese düğün yaptık diye hava atacaklar
Valla nişanlımda bana aman aman biseyelr alamdi ama bn onla yaptığmz aldığı 1 liralık hediyeyi bile saklıyorm sorun o değil sorun kaç yıllık anne babasının zmaaninda çocuklarından çok büyük destekler görmüş iki ebeveynin oğullarının en mutlu gününde bi destek olmamalarıeşimle ilk tanıştıgımız zaman çalışmıyordu,bankadan uyku yüzüne kovulmuş ve beş parasızdı.sevgililer günüydü ve bana bebek alıp gelmişti.maddi değeri olmayan o bebeği hala saklarım8 yıl oldu.ve saklayacağımda.
belki imkanları yoktu banada nişanda takmadılar. düğünde taktılar lafını bile yapmadım. aileyi sıkıntıya sokmanın anlamı yokkiValla nişanlımda bana aman aman biseyelr alamdi ama bn onla yaptığmz aldığı 1 liralık hediyeyi bile saklıyorm sorun o değil sorun kaç yıllık anne babasının zmaaninda çocuklarından çok büyük destekler görmüş iki ebeveynin oğullarının en mutlu gününde bi destek olmamaları
Benim de yakında nişanım var ve aşağı yukarı böyle bir takı miktarı bekliyorum yani bilemedim belki nişanlınızın durumu baya baya iyiyse ben de az mı diye düşünebilirdim ama orta halli bir aileyse bu ekonomide gayet iyi takmışlarDün söz merasimi yaptım Nisan yapmadım düğünüm olacak sözde bana kolye şu ynei gelin kolyelerinden 3 bilezik taktılar başkada birşey takmadilar bunların hepsini de nişanlım aldı ailesi bişey almadı normal mi bnlar
Takmışlar değil işte taktı bunlarida nişanlım taktı ailesi 100 tl bile takmadiBenim de yakında nişanım var ve aşağı yukarı böyle bir takı miktarı bekliyorum yani bilemedim belki nişanlınızın durumu baya baya iyiyse ben de az mı diye düşünebilirdim ama orta halli bir aileyse bu ekonomide gayet iyi takmışlar
Bunlar düğündede takmazbelki imkanları yoktu banada nişanda takmadılar. düğünde taktılar lafını bile yapmadım. aileyi sıkıntıya sokmanın anlamı yokki
Yani kolye ve 3 bilezik bu piyasada çok fazla bazıları çok çok takıp yarısını alıyor sonra üstüne biraz daha katıp düğünde tekrar takıyorlar. Bu arada sonuç olarak sana takı takıldı mı takıldı . O takmış bu takmış farketmez . Belki imkanları yoktu bilemeyiz onu .imkanı olmayıp kuyumcudan senetle altın takıp düğünden sonra geri verenler var haline şükret benceNasıl geri aldılar mı almadılar ama bn Nisan istemedim sonuç olarak nisandada takmadan kurtuldular ama bna kendi aile tarafım taktı onlar 100 lira para bile takmadılar sadece bu söylediklerim ve onları da nişanlım aldı düğünde de yine nişanlım alacak ve yine onlar bişey takmayacak düğüne yardım etmeyecek ama lafta herkese düğün yaptık diye hava atacaklar
durumları müsaitse bi tane en azından yapmalıSonuç olarak evin oğlu evleniyor bir bilezik bile yapamazlar mi
Sanki bunlar bence kalcak yarın evlenince ev iicn peşinat diye alır kocamYani kolye ve 3 bilezik bu piyasada çok fazla bazıları çok çok takıp yarısını alıyor sonra üstüne biraz daha katıp düğünde tekrar takıyorlar. Bu arada sonuç olarak sana takı takıldı mı takıldı . O takmış bu takmış farketmez . Belki imkanları yoktu bilemeyiz onu .imkanı olmayıp kuyumcudan senetle altın takıp düğünden sonra geri verenler var haline şükret bence
Bn de onu diyormdurumları müsaitse bi tane en azından yapmalı
Sözde ne bekliyorsunuz ki zaten benim sözümde sadece yüzük takılmıştı çok mutlu bir evliliğim var onlarla olmuyor o iş.Dün söz merasimi yaptım Nisan yapmadım düğünüm olacak sözde bana kolye şu ynei gelin kolyelerinden 3 bilezik taktılar başkada birşey takmadilar bunların hepsini de nişanlım aldı ailesi bişey almadı normal mi bnlar
Duyar kasmıcam valla sorun nişanlınıza o zaman dümdüz - ben ailelerin çocukları konusunda hakkaniyetli davranmasını önemsiyorum.Yok bn normalde hiç takılmazdm ama işin içine girince insan kendini kıyaslıyor yeni abisi evlendi onlara takmışlar bana bişey yapmadilar
Onlarla olup olmayacağını bende biliyorum bnm asıl derdimi kimse neden anlamıyor acabaSözde ne bekliyorsunuz ki zaten benim sözümde sadece yüzük takılmıştı çok mutlu bir evliliğim var onlarla olmuyor o iş.
Size göre aile evlat ayrımı yapabilir yaniDuyar kasmıcam valla sorun nişanlınıza o zaman dümdüz - ben ailelerin çocukları konusunda hakkaniyetli davranmasını önemsiyorum.
E söyle o zaman ailen bana bir şey yapmadı diye nişanlının başını ye. Belki yaparlar böylelikle.Onlarla olup olmayacağını bende biliyorum bnm asıl derdimi kimse neden anlamıyor acaba