Takılarla Araba alicaz kimin uzerine olmali

Eşiniz saygılı biri ise bence konuşun. Onun üzerine olması farketmez. Ama benim aklım olsaymış benim üzerime olacak diye diretirdim. Çünkü para lafı altın lafı çok döndü ortada. Hatta kayınbaba üstüne olsun demişti. Bence üstünüze yaptırın.

Sinmek degilde karsidakini kirmak rencide etmek korkusu diyelim ya bu kadin bana hic guvenmiyormus diye dusunmesin diye ama oda dusuncesizlik yapiyor biraz artniyetli degil taniyorum esimi.Annemden aldigimiz para cuzzi bi kisim ama ben bekarlen araba alabilmek icin 4000 euro biriktirmistim o var ve takilar zaten gelinin oldugundan araba benim ama resmiyette senin olcak demedi henuz.Arabanin benim oldugunu biliyor.Ama senin uzerine yapicaz demedi belkide yapicak bilmiyorum.Ama netlestircem aksam eve geldiginde.Sadece kirarmiyim gucendirirmiyim bunlari dusunmemde bir yanlislik varmi diye fikir alisverisi yapmaya calisiyorum.

Ne gibi risk acaba?

Ya gerçekten her koca potansiyel dolandırıcı adayı mı ?
Neden hep bir felaket senaryosu?
Niye bir mal edinirken insanlar buna sevinmek yerine hemen kimin üstüne olacak diye ego savaşına tutulur ?
Ya da nasıl akıllara boşanma ihtimali gelir?

Ne üzücü...
ha tabi hayat . Ola ki boşandık hemen kocamiz neden dolandırıcı olacak, medenice mal paylaşmak çok mu ütopik?

Hep en kötüsünü, hep daha kötüsünü düşünerek yaşamak insana zarar verir.

Malımız hayatımızdan daha kıymetli olmamalı bence..

Aynı yatağı, aynı evi paylaşıyoruz sorun yok. Mal mülke gelince hemen bir güvensizlik. Hemen bir acaba....

Çok tuhaf.

Hakkınızı isterken rencide olan , kırılan insan zaten art niyetlidir. Turnusol gibi düşünün. Örnek vereyim: Ben birine borç veriyorum. Borç verirken iyi oluyoruz ama isteyince kötü oluyoruz karşıdakine göre. Halbuki karşı taraf kötü niyetli olan. Çünkü borç adı altında aldığı paranın hibe edilmesini bekliyor...

Tedbir ve taktir olayı.
Ev ve araba kadının üzerine oluncada gayet seviniliyor ayrıca.
Malımız hayatımızdan neden daha kıymetli olsun ayol onuda kim yazmış?

güven zamanla olusan birsey 1 yillik evliyim ve babasindan yara almis cocuklugu travmalarla dolu biriyim cok rahat insan yargiliyorsunuz nerden kaça aldiniz bu rahatligi bizde alalim
İhtiyacın olan zamanı evlenmeden önce halledebilirdin. Eşimin hele ki böyle maddi bir konuda bana güvenmediğini öğrensem evliliğimi sorgulardım. Yani evliliğin ne olduğunu evlenmeden önce algılayıp kavramak gerekir. Sen daha eşine bu araba kimin üzerine olacak diye bile soramıyorsun. Sence normal bir durum mu bu yaşadığın? Güvenmiyorsan paranı da verme o zaman. Çelişkilerle dolusun kusura bakma da. Daha evlilikten sonra boşanma durumunda mal paylaşımından bile haberin yok. Öğrenmen gereken çok şey var.

Annenizden alınan borç ne zaman ödenecek? Ne kadar aldınız? Türk lirası üzerinden aldıysanız altına ya da dövize çevirip öyle ödemelisiniz yoksa zavallı kadınım parası pul olur.

Altınların ve sizin euronun miktarına göre yorum yapabilirim.

4000 euronuz olduğunu söylemeniz hata başta.o parada hiç bahsetmeyecektiniz.sizin güvenceniz olarak kalacaktı bir köşede.arabayı da beraber çalışarak alacaktınız.bir de kadınların altınları neden düğün sonra ilk 1 yıl içinde hemen satılır onu da anlamam.belki takacak kadın bir kaç yıl sonra.belki satıp daha takabileceği takılar alacak.kadının altınlar lafı sözde o zaman.çoğu kadının o altınlarda hiç bir hakkı yok sitede okuduklarımdan bunu anladım bunca yıl.

Tedbir ve taktir olayı.
Ev ve araba kadının üzerine oluncada gayet seviniliyor ayrıca.
Malımız hayatımızdan neden daha kıymetli olsun ayol onuda kim yazmış?
ailemde 3 avukat var.bir anlatsalar o adamların boşanma anlarında ne çirkeflikler yaptıklarını ne iftiralar ne oyunlar düzenlediklerini o beğene beğene aşık ola ola aldıkları eşlerine şaşarsınız.çok azı saygıyla dürüstçe boşanıyor.bir kadının ister evli ister bekar ister boşanmış daima kendi hayatını tek başına da ikame ettirecek geliri olmalı.ister çalışsın ister çalışmasın.yoksa bu kadınlar daima risk altındadır.

Herşey sizden olduguna göre bunun muhabbeti bile yapılmamalı direkt kimliğinizide alın ne zaman gidiyoruz ben hazırım deyin...Bunun ne farkederle bır alakası yok...Onun ailesi nerde? Onun bırıkımı nerde? Kendi didindikleriniz ve annenizinde bu işin içinde bulundugu konuda elbettekı üstüne alacaksın arabayı...Farketmiyorsa siz de söyleyın hayatımda ılk defa uzerıme bırsey alınmanın saf mutlulugunu yasıyorum iyi ki zor sartlarda bıle pes etmeyıp bugunlerı gordum cağnımmmm kocammm deyin (sempatıklık kazanacak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…