Takıntı mı yaptım?

Dern08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2020
245
49
48
Merhaba arkadaşlar ben iş yerinde birinden hoşlanıyordum daha öncede bahsetmiştim konuşmamız kesildi benim iş yerinde yakın olduğum bi kız var kendisine anlattım o kişiyle konusmalarimi filan bu kızında sevgilisi var ama benim hoşlandığım kişinin masasina gidip masasina egilip napıyorsun filan diye soruyo ara ara yani diğerlerinede öyle ama ben anlattığım halde inadima yaparmış gibi davraniyo sanki bilerek yapar gibi çok kafama takıyorum artık kıza patliycam kızın sevgilisi olduğunu bilmesem neyse ama sizce kısa açık açık rahatsız olduğumu söyleyip konusuyummu yoksa ben mi abartıyorum sizce ne yapmalıyım??

Hiçbir sey yapma.
Cool durmak her zaman bir sifir öndedir.
Birak parcalasin kendini.
Biyik altindan gül sadece.

Pardonda bende zaten ben mi abartıyorum diye sormuşum dimi başkası olsa neyse yakın arkadaş olunca insan kafasına takiyo beni yargılamaniza gerek yok insan gibi fikir almak istedim

hoşlandığım kişinin masasina gidip masasina egilip napıyorsun filan diye soruyo
Kızı tam olarak ne ile itham ediyorsunuz?
Masaya eğilerek ne yapıyorsun diye sorunca ne oluyor? Üstelik kızın sevgilisi var ve herkese tavrı aynı demişsiniz.

Masaya eğilerek ne yapıyorsun diye sorunca ne oluyor? Üstelik kızın sevgilisi var ve herkese tavrı aynı demişsiniz.
Kızlara karşı tavrı aynı erkek olarak ona o kadar yakın ve yakın gördüğüm biri bende zaten sizlere düşüncemin yanlış olup olmadığını soruyorum

Zaten 3 4 tane erkek var ve benim ilgim olduğunu bile bile iyice dibine girmesi benim kafama takıldı

Kız arkadaşınız inadına yapsa dahi hiç takmayın.Sadece kendinizi yıpratırsınız.Tek hatanız özelinizi anlatmak olmuş.

Back
X