Ben kendimi ifade etmede sıkıntılıyım sanırım :)
biber dolması karşımızda ki insanlar saygısız, ben bugüne kadar kendi ailemde görmediğim davranışları bu ailede görüyorum. mesela benim ailemde kimse benim üstüme yürümedi ama 1 defa kp 1 defa görümce olmak üzere şu 4 yıl içerisinde 2 defa üstüme yüründü.
ne talihsizlik ki biz tartıştıktan 2 ay sonra kp kalp krizi geçiriyor ki ben kp ile tartışmadım o gelip arabanın camına vurdu bağırdı ne oluyor sana diye orada eşim müdahale etti baba ne yapıyorsun sen diye. benim tartışmam kv ile oldu. aynı zaman da şehrimize döndüğümde benim annem de sıkıntı yaşadı, kızı boşanacağım diye evine geldi.
ben defalarca gitmek istedim kabul edilmedim ne yapacaktım gidip yalvaracak mıydım? burada kim laf yiyeceğini bile bile bir ortama gider? ben gitseydim muhtemelen dayak yiyecektim ve burada yazıldığı gibi kimse onları hatalı bulmayacaktı "acıları vardı" denilecekti ve işte o zaman benim evliliğim tamamen bitecekti. üstüne bir de cenazeye gidip insanları huzursuz ettiğim söylenecekti.
saygısı olan insanlar evlerine gelen hiç bir şeyden haberi olmayan insanlara laf saymaz.
çocuk konusuna gelince, ben daha hamile değilken kv evine gelen misafirlerin yanında bana " çocuk erkek tarafınındır ama kız tarafı a dan z ye dürü hazırlar" diyordu. benim ondan gelecek 1 parça eşyaya dahi çok şükür ihtiyacım yok ama benim ablalarım yeğenimize ne alalım diye düşünüp odasını yapmaya kadar götürdüler işi annem sabah akşam yelek ceket vs örüyor. bakın ihtiyacım yok ama bir taraf önemserken bir taraf umursamıyor bile sonrada benim çocuğumu sahiplenecek öyle mi?
ben çocuğuma kimseyi kötülemem ama ben gitmediğim için o çocukta gidemeyecek. babasıyla gitme yaşına gelince de nasıl gönderirim bilmiyorum çünkü görümcemin 2 çocuğu var çocuklarını çok seviyorum ama sürekli vurma durumları var ve kimse çocuklara dur demiyor, eşim benim yavrumu koruyabilir mi şüphelerim var..