takıntı yaptım

ahhh keşke gelmeseler :) benim salak kocam yine anlamaz biliyor musun?

aynı şekilde bak daha 4+6 dayız annem yelekler ceketler örüyor nevresim takımını hazırlamış, zıbınlarını hazırlamış, tulumunu vs bir çok şey hazırlamış. ablam isim önerilerinde bulunuyor, ne alsak odasını mı yapsak diyorlar.
annem her gün arıyor şu yemeği yaptım gelin yer gidersiniz diyor.
ben diğer taraftan bir iğne bile istemiyorum çok şükür ihtiyacımız yok ama o dönemde de gelip beni germesinler.
şuan bile bu kadar geriliyorsam o anda beni düşünebiliyor musunuz?
torunuysa eğer annesine saygı duymak zorundalar ki bende onlara duymak zorundayım.

İlk yorumumdada yazdım, neler yaşandı aranızda bilemem. Nasıl uygun görürseniz öyle yapın o zaman.

seni çok iyi anlıyorum ben demeden geçen akşam eşim dedi benimkiler bi patik bile almıyor diye garibim o da içerlemiş ben takmıyorum şükür durumumuz iyi zaten çalışıyorum kendi annemlere bile bişey almayın dedim ama sağolsunlar almışlar kuzenlerim kardeşimin nişanlısı bile bişiler almış ama karşıdan tık yok bende zaten benden para istemesinler bişey almasınlar da modundayım :) bu arada küs değiliz ayda 1 de olsa gelirler yemek hazırlarım filan yani sen düşün :) ama ben gitmem zaten çalışıyorum hemde hamileyim hiç çekemem annemlerde bile duramıyorum evime geçiyorum :) onlar gelince ben mutfaktayım zaten yemek yerken nasılsın iyi misin o kadar :) zaten soğuk yapıları var istesende çok fazla muhabbet edemiyorsun

Cenazeye gitmeyip, baş sağlığı için aramayan birinin beni hamileyim diye aramadılar demesi ne kadar mantıklı?
Sizin bahaneniz farazi bana laf söylerler olduğu için gayet tabi onların bahanesi de arasaydık laf söylerdi olabilir.
Ayrıca gelmesinler demek de saçmalık. Sadece sen mi yaptın çocuğu? Onların kan bağı yok mu? Gelip görecekler tabiki insanlar torunlarını yada yeğenlerini.
Siz bu gidişle çocuğunuzu da baba tarafına doldurup büyütürsünüz. Herkes mutsuz olur.

ne tuhaf insanlar ya keşke herkes kendi aile yapısında ki insanlarla evlenme şansını yakalasa..

benim 4 yıldır laf saymışlığım yok ama onların var. ben kimsenin üstüne yürümedim ama 4 yılda 2 defa üstüme yüründü dayak yemeye niyetim olmadığı için eşimi dinleyip gitmedim.
torunlarının onlar için önemli olduğunu düşünmüyorum ben zira kendileri kız tarafı dürü yapar ama çocuk erkek tarafınındır diyerek 2 kuruşluk eşyanın hesabını yapan insanlar

Tamam gitmediniz zaten. Onlar da aramadı. O yüzden bunu dile getirmeyin demek istiyorum. Etkiye tepki olarak düşünün. Ödeştiniz şimdi.
Eşya getirmesin, herşeyi sizden beklesinler gerekirse ama görmek istemesi ayrı. Zaten kimse çocuğunu sahiplenecekler demedi. Gelsinler görsünler giderler.

ya gelecek kv saçma sapan ağlayacak sanki çok önemsermiş gibi benim sinir kat sayım artacak. aslında düşüncemin yanlış olduğunun farkındayım ama siz de anlayın 4 yıldır çok mutlu evlilik geçirebilecekken bu insanlar yüzünden hep tartışma oldu evimizde. şuan görüşmüyoruz ve kavgamız gürültümüz yok.

ne tuhaf insanlar ya keşke herkes kendi aile yapısında ki insanlarla evlenme şansını yakalasa..
eşim iyi biri olmasa ve sevmeseydim inan evlenmezdim ama şükür genede anlayışlı bir eşim var herkes ailesi seçemiyor malesef ve keşke herkes anne baba olmasa da işte

eşim iyi biri olmasa ve sevmeseydim inan evlenmezdim ama şükür genede anlayışlı bir eşim var herkes ailesi seçemiyor malesef ve keşke herkes anne baba olmasa da işte

bende eşimi seviyorum :) ailesinin konusu olmasa adam pamuk :) ama konu aile olupta hatalarını görmeyişi beni bitiriyor

Ben bu eşim de ailesinin ne olduğunu görsün anlasın kafasını çözemiyorum. Aile yav. Benim ailem seri katil olsa yine gider ziyaret ederim görürüm herkes için böyledir bazı bağlar vay iyi insan değil eşime pislik yaptı diye çözülmez. Maalesef aile bağı koparılıp atılamıyor. Bebeğiniz doğunca eşiniz ailesi görmek isterse gösterir. Ha sizle olur sizsiz olur

ailesini atsın yazdığımı gösterir misiniz? siz ne anlıyorsunuz "görsün" denilenden. altı üstü saygı duymalarını sağlayacak, ben nasıl saygı duyuyorsam onlar da duymalı.

bensiz nasıl gösterecek benim çocuğumu? ben olmadan bebek nereye gidecek? saat başı emmesi gereken bebeği bensiz nereye götürüp gösterebileceğini düşünüyorsunuz? nasıl bir düşünce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…