- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
kötü davranırlarsa kovarsın gerçekten yap bunu ne demek kötü davranmak herkes herkese saygı duymak zorunda sevmesen de nefrette etsen ama bana aileme saygısızlık yapıyorsa ben gösteririm onlara eve adım bile attırmam bence sakin ol bişey deme belki gelmezler gelirlerse de bakarsın tavırlarına saygısızlık yapmaya başlarlarsa kov bi daha da görme yüzlerini sen veya ailen kimsenin hakaretlerini çekmek zorunda değilsin unutma ben de senin gibiyim şükür hamilelİğim güzel geçiyor çalışıyorum ki annemde çalışıyor benim evlerimiz çok yakın kadın yemek yedirmeden göndermiyor gitmesem eve gönderiyor bu kadınla eş annesi aynı mı? Allah aşkına tırnağı bile olamaz
ahhh keşke gelmeseler :) benim salak kocam yine anlamaz biliyor musun?
aynı şekilde bak daha 4+6 dayız annem yelekler ceketler örüyor nevresim takımını hazırlamış, zıbınlarını hazırlamış, tulumunu vs bir çok şey hazırlamış. ablam isim önerilerinde bulunuyor, ne alsak odasını mı yapsak diyorlar.
annem her gün arıyor şu yemeği yaptım gelin yer gidersiniz diyor.
ben diğer taraftan bir iğne bile istemiyorum çok şükür ihtiyacımız yok ama o dönemde de gelip beni germesinler.
şuan bile bu kadar geriliyorsam o anda beni düşünebiliyor musunuz?
torunuysa eğer annesine saygı duymak zorundalar ki bende onlara duymak zorundayım.