- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Böcek olayını bilmiyorum ama çok sancılı bir süreç geçmiş.
Cenaze bir daha olmayacak bir şey, bana kalırsa eşiniz o noktada hatalı davranmış. İlişkiyi kesmek bitirmektir bu.
Cenaze gibi bir durumda gitmeyip hayırlı olsun beklemek garip geliyor. İlişki ölümde bitiyorsa doğumda da bitmeli. Tabii şöyle bir durum var ki doğacak çocuk kendi oğlunun çocuğu elbette gelecek ama sizinle muhattap olunmasını beklemeyin.
cenaze konusun da eşin de sen de hatalı davranmışsınız. böcek olayını bilmiyorum ama cenazeye gidilmeyecek kadar abartı bir durum olacağını sanmıyorum. farazi varsayımda bulunup gelme demiş eşiniz, sizin de işinize gelmiş. ben olsam atlar arabaya giderdim yanına, yalnız bırakmazdım. ne çeşit olay olursa olsun adamın babası ölmüş yani dünyanın kavgası da edilmiş olsa ben orda karımı vs düşünmezdim heralde. ilginç bir oğulmuş sizin eşiniz.
cenazeye gitmeyip hayırlı olsun bekleyemezsiniz. ben olsam ben de aramazdım diye düşünüyorum.
çocuğu da görürler, torunları sonuçta. engelleyemezsiniz. eşinizi de boş yere doldurmayın.
aslında böyle beklentilerim yok ama içimde o kadar büyük bir nefret ve kin oluştu ki ben istemiyorum gelmelerini. ben nasıl ki o cenazeye kabul edilmedim eşim nasıl bana gelme dedi onlara da gelmeyin desin istiyorum
Olay üstüne kp ölmesi üzücü. Kalp krizi de üzüntüyle tetiklenir diye görümceler ve kv öyle düşünür tabii acıyla, bu normal. Kolay mı insanın babasını, hayat arkadaşını kaybetmesi? Sen de yasamissin aynı acıyı bilirsin. Gitmemissin ama bence hata etmişsin bu konuda. Şimdi sen o zaman gitmediğin için onlar da aramıyor, bu da çok normal. Zaten gelmek isteyeceklerini sanmıyorum açıkçası. Ama gelmek isterlerse de hayır dememelisin. Zaten samimiyet olmaz, görüp giderler. Eşine de yazık. Asıl tüm yükü o almış omuzlarına.
eşime çok üzülüyorum Allah var arada kaldı.
ben giderdim bakın, daha önce de küstüğümüz bir dönem eşimin anneannesi vefat etti küslük falan dinlemeyip gittim küs olmamıza rağmen yanlarında oldum bana göre bu tür durumlarda küslükler bitmeli ama gitseydim yengeme sayılan laflar bana sayılacaktı.
Olay üstüne kp ölmesi üzücü. Kalp krizi de üzüntüyle tetiklenir diye görümceler ve kv öyle düşünür tabii acıyla, bu normal. Kolay mı insanın babasını, hayat arkadaşını kaybetmesi? Sen de yasamissin aynı acıyı bilirsin. Gitmemissin ama bence hata etmişsin bu konuda. Şimdi sen o zaman gitmediğin için onlar da aramıyor, bu da çok normal. Zaten gelmek isteyeceklerini sanmıyorum açıkçası. Ama gelmek isterlerse de hayır dememelisin. Zaten samimiyet olmaz, görüp giderler. Eşine de yazık. Asıl tüm yükü o almış omuzlarına.
Bence insanlık sende kalsın eşini kaybetmiş bir kadın var karşınızda bu çocuğunuzun babaannesi eşinizin annesi
Çok ve samimi görüşün demiyorum ama tamamen bağları koparmakla olmamalı
Empati iyi niyet kazandırır
Yo anasını sevmeyip çocuğunu seven çok insan var
Cenazeye gitmemenin amasi fakati olmaz. Ne yaşanırsa yaşansın soz konusu ölümse heersey bir süreliğine unutulmaliydi. Gorumceler bu konuda haklı. Bebeğe hayırlı olsun dememelerinin sebebi baya geçerli onlar gözünde. bebeğin doğumu ile bunu tolere edebilirsiniz iki taraf için söylüyorum.
Tabiki Sen bilirsinben sanmıyorum seveceklerini bana karşı nefretleri bitmedi bitmeyecek :) herkese karşı böyleler bir bana da değil çevrelerinde kimseyi bırakmamışlar.
evet benim de babam öldü kendi iş yerimiz için gitmişti trafik kazası geçirdi ama biz amcalarıma neden siz değil de babam gitti demedik. kötü düşünmek istesek diyebilirdik değil mi?
bilmiyorum hiç gerçekten bu düşünceler beni çok yıpratıyor
Yaparlarsa bu da onların ayıbı olurdu. Eşini yalnız birakmamaliydin.eşime çok üzülüyorum Allah var arada kaldı.
ben giderdim bakın, daha önce de küstüğümüz bir dönem eşimin anneannesi vefat etti küslük falan dinlemeyip gittim küs olmamıza rağmen yanlarında oldum bana göre bu tür durumlarda küslükler bitmeli ama gitseydim yengeme sayılan laflar bana sayılacaktı.
Uzun bir süre geçmiş zaten işte. Ben sen yaptın demedim ki ayrıca. Ama kv ile görümcelerin böyle düşünmesi normal acıyla dedim. Arkasındayim. Hamilesin, ben de hamileyim biliyorum ne kadar hassas olduğunu şu donem. Artacak daha da. Ama eşine bu kadar yüklenme derim. Gelip görsünler hiçbir şey olmaz. Üç günlük dünya.olayların üstünden de 2 ay geçmişti öyle hemen olmadı. o dönem çok araştırdım benim yüzümden mi diye öyle dizilerde ki gibi üzüldüm hop kalp krizi geçiriyorum durumu olmuyormuş. uzun bir süre geçmesi gerekiyormuş. kp de sigara vardı, şeker, tansiyon bunları da mı ben yaptım?
O zaman sende hayırlı olsun telefonu beklemeyeceksin. Sen nasıl tepki alırım diye cenazeye gitmedim gidenlerde tepki aldı diyorsun. Belliki onlarda aramaya konuşmaya çekiniyorlar ki demiş kv ararım açmaz vs. Hadi diyelim bunlar bahane aramak istememiş olabilir. Ya tum bağını koparıp hiç bir zaman görüşmeyeceksin yada bebeğin doğumu vesile olur fazla yüz göz olmadan görüşürsun.arkadaşlar anlamadığınız veya benim anlatamadığım bir konu var. ben gelmek istemiyorum küstüm zaten demedim.
benim eşim gelme dedi ve giden aile üyelerine laf sayıldı ben gitsem bana laf sayılacaktı bu konu da iyi ki gitmemişim diyorum
Netice itibariyle kayınpederinizin cenazesine gitmemişsiniz, sonrasında gittiniz mi en azından kayınvalidenizin yanına, aradınız mı yada? Hicbir girişimde bulunmadiysanız bir hayırlı olsun demediler demeniz saçma açıkçası. Eşin, babanın ölümü hamilelik haberinden çok çok daha önemli.
Şimdiden doğumda gelmesinlerin yerini yapmanıza gerek yok bence. Olaya sadece kendi açınızdan da bakmayın. Kendince sizi korumak icin babasının cenazesine gitmenizi engelleyen muhtemelen o esnada zor durumda kalan bir eşiniz var. Sadece onun hatrı için doğum zamanı gelip görmelerini tahammül edebilmesiniz.
Ben bu yaşadıklarınızdan sonra ne kayınvalidenizin ne görümcelerinizn sizinle ekstra yakınlık kurma girişimlerinin olacağını zannetmiyorum, sizi rahatsız edecek boyuta gelen görüşmeler olmayacaktır muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?