Merhaba kızlar, ev alma durumunu takıntı haline getirdim bi evim olsun istiyorum ve sürekli bu durum aklımda ama bu şartlarda bu faizlerle mümkün değil zaten,bu takıntımdan nasıl kurtulabilirim özellikle kirada olup bunu hiç takmayanlardan yardım istiyorum..
Ben de böyle dusunuyorum :)) sıkılırım ayni evde gibi geliyor. Ama eşim nefret ediyor kira odemekten adam aciyor. Gelirimiz iyi olmasina ragmen asla yuksek kirali bir yere gecmeyi kabul etmiyor. Adama dedim gel senin memleketine tasinalim (izmir) sirf orda ben deniz gören ev isterim de kirayi cok oded diye gitmedişöyle düşün ev alırsan tek evle sınırlı kalacak hayatın kiracıyken tüm evler senin :)) Rahmetli annemin sözüdür bu amannn napayım evi tüm evler benim zaten derdi almaya gücümüz yoktu o zaman bizim de
Burda yok o galiba ya duydum ben de onu da..bir de nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama benim yaşadığım ilde inşaat firmaları senetsiz kefilsiz az bi peşinatla 0,98 faizle ev satıyor 10 yıl vadeli
Aynen bu şekil mümkün değil.. O kadar faiş bi faiz uygulanıyor kiŞuna bakın, sonra bütçenize bakın.
150 binde geri ödeme 400 bin.
200 binde geri ödeme 600 bin.
Tabi aylık taksitlerde de en düşük bu.
Eki Görüntüle 2217231
İnşallah gönlünüze göre eviniz olur.Aynen bu şekil mümkün değil.. O kadar faiş bi faiz uygulanıyor ki
Çok doğru.Babam yıllarca kirada oturdu
Hem de o yılların şartları ile çok zenginken
Yani 80li yıllarda çalışan kadın az idi iki maaşları ve tek çocukları vardı her yer kooperatif vs idi ama ev almadı
Ev alırsan bir ev senin kiracıysan tüm evler senin derdi
Kafan ayar taşınırsın derdi banyo akar komşu gürültü yapar taşınırsın okuka yakın der taşınırsın çocuk olur parka yakın der taşınırsın
Gerçekten de biz kirada otururken banyo aktı vs biz taşındık ev sahibi sonra ne yaptı bilmiyorum yıllar geçti kendi evimizde üst komşunun banyosu aktı
Kaldık öylece yaptırdılar vs ama tavanda izi bile var bunun için evi satamıyorsun ama kirada olsan çıkar gidersin
Yine koku komşudan şikayetçi binlerce insan var kirada isen tüm evler senin çekmen gerekmez ev sahibi isen kımıldayamazsın bile
Teşekkür ederim.. Amin.. Tüm evi olmayanlara inşallah..İnşallah gönlünüze göre eviniz olur.
Şuna bakın, sonra bütçenize bakın.
150 binde geri ödeme 400 bin.
200 binde geri ödeme 600 bin.
Tabi aylık taksitlerde de en düşük bu.
Eki Görüntüle 2217231
Kesinlikle.Ortamada ev 250000 desek 200000 kredi çeksek aylık 5000 ödeme eder
Aylık 5000 ile villada oturulur
Ya da 10 yıl ödenecek süreçte 25 yıl kirada oturulur 50000 de şimdi var yaklaşık 30 yıllık kira bedeli
Yani 30 yıldan fazla kullanılacaksa ev karşı olabilir de aylık 5000 TL yi küm ödeyebilecek ki
Maaşları o kadar uladı olan insanlar sınırlı sayıdadır ya da tecrübeli vs en az 40-50 yaş bandındadır onların birçoğu da evini almıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?