- 26 Aralık 2015
- 25
- 12
- 8
- 27
Ne demek canım benim bazı ilişkiler hatta çoğu ilişki başlarda çok ilgi çok konuşma yakınlıkla başar yani bir süre sonra birbirinize alıştıgınızda ilgi azalmaya başlayabilir ama bu alıştıgınızdan dolayı olur cünkü artık onun hayatında bir konum edinmişsindir. İlgisi ara ara çoğalır ara ara azalır. Siz birbirinizi sevmeye bakın :) Erkekden kıskanırsaan ohhooo ömrün etrafındaki erkekleri takıntı haline getirmekle geçer :)evet şuan uzak kalmamıza rağmen bu takıntılarımdan kurtulmaya çalışıyorum ve gerçekten çok zor :) saçmalığın farkındayım canım ve bu canımı sıkıyor işte ama atlatıcam bunu kararlıyım çünkü ortada ciddi bir şey yok :) çok teşekkür ederim yorumun için
Çok haklısın ki hala daha ilgi gösterir ihmakl etmez beni bunlarım farkında olup gereksiz takıntıları uzaklaştırmalıyım kafamdan bu hem benim hem ilişkimizin sağlığı için çok daha iyi olacak, umarım bunu başarabilirim :)Ne demek canım benim bazı ilişkiler hatta çoğu ilişki başlarda çok ilgi çok konuşma yakınlıkla başar yani bir süre sonra birbirinize alıştıgınızda ilgi azalmaya başlayabilir ama bu alıştıgınızdan dolayı olur cünkü artık onun hayatında bir konum edinmişsindir. İlgisi ara ara çoğalır ara ara azalır. Siz birbirinizi sevmeye bakın :) Erkekden kıskanırsaan ohhooo ömrün etrafındaki erkekleri takıntı haline getirmekle geçer :)
Teşekkür ederim canım sevindirdin beni :) Haklısın fazla sevgi insanı saçmalatıyor resmen, rahat batıyo derler ya o hesap :)) neyseki bu fazla sevgiden kaynaklanıyo ya güvensizlikten kaynaklansaydı o zaman daha sıkıntı :/ kesinlikle öyle bu şekikde takıntılıyken kendimi o kadar kötü hissediyorumki kafam rahat olsun istiyorum artık :) özlemek ile yarıyor canım sürekli messajlaşarak hata yaptık bizcanım bende senin konuna cvp yazıyım dedim :) bizde ayrılmadan önce ben sürekli şikayet eder durumdaydım hep benmle olsun istiyodum fazla sevgi insanı biraz ayarsızlaştırıyo :) iki ay ayrı kalınca anladım bişeyleri erkekler çok skmaya gelmiyo bunalıyolar aslında bizde öyleyiz onuz kalsan nolur diye düşün böylece müdahale etmezsin belki inan bana rahat bıraknca kıskanmayınca ınsan daha mutlu kendini meşgul et o arkadaşlarylaysa sende ol sende ona özlet kendini canım
kesinliklee biz aynı sehrlerdeyız bazı durumlardan dolayı haftada bir anca gorusuyoruz bazen 2 haftada bir hatta, telde ole aşırı konusup msjlasmayız insan özleyince aşkını daha yoğun hissediyor mesela tartstık konu onemlı bı gün yazsmadığımız olur sonra özlemle birbirimize yazarız :) uzak iliski sürdürmek kolay değıl daha önce yaşadım seni anlıyorum sırf görüşememek bile insanı geriyo cevresindekileri kıskandırıyo :)Teşekkür ederim canım sevindirdin beni :) Haklısın fazla sevgi insanı saçmalatıyor resmen, rahat batıyo derler ya o hesap :)) neyseki bu fazla sevgiden kaynaklanıyo ya güvensizlikten kaynaklansaydı o zaman daha sıkıntı :/ kesinlikle öyle bu şekikde takıntılıyken kendimi o kadar kötü hissediyorumki kafam rahat olsun istiyorum artık :) özlemek ile yarıyor canım sürekli messajlaşarak hata yaptık biz
Okadar doğru ki dediklerin, bir ara denedik bunu az konuştuk ve birbirmizi özlemeye heycanlanmaya başlamıştık tekrar. Daha sonra da kavga girdi araya şimdi 2 haftadır 2 3 günde bi komuşuyoruz neredeyse. Üstelik 2 aydır da yanyana gelemedik. Özleyince insan daha iyi kıymet anlıyorkesinliklee biz aynı sehrlerdeyız bazı durumlardan dolayı haftada bir anca gorusuyoruz bazen 2 haftada bir hatta, telde ole aşırı konusup msjlasmayız insan özleyince aşkını daha yoğun hissediyor mesela tartstık konu onemlı bı gün yazsmadığımız olur sonra özlemle birbirimize yazarız :) uzak iliski sürdürmek kolay değıl daha önce yaşadım seni anlıyorum sırf görüşememek bile insanı geriyo cevresindekileri kıskandırıyo :)
monotonluğa en iyi gelen şey özlem ama ole 3 gun falan hıç iletişimsiz olmayın ya arada nbr napıyosn dıyebilin bence canım görşmek içinde çabalayın ozaman sorunlar azalıcaktırOkadar doğru ki dediklerin, bir ara denedik bunu az konuştuk ve birbirmizi özlemeye heycanlanmaya başlamıştık tekrar. Daha sonra da kavga girdi araya şimdi 2 haftadır 2 3 günde bi komuşuyoruz neredeyse. Üstelik 2 aydır da yanyana gelemedik. Özleyince insan daha iyi kıymet anlıyor
canım şu an tartıştığımız için böyle bir süre uzak kalıp düşünmeye karar verdikmonotonluğa en iyi gelen şey özlem ama ole 3 gun falan hıç iletişimsiz olmayın ya arada nbr napıyosn dıyebilin bence canım görşmek içinde çabalayın ozaman sorunlar azalıcaktır
bizde küsüştük dün saçma bişeye takıldı çok gereksiz hiç suçum yoktu soğuk konuşmaya başladı bende dedimki bugun durduk yere böle yapıyosan yarın sıcak olma bana dedim tamam olmam dedi normalde o derdi bunu ben sorun çıkarınca hep :) neyse bugün ikimizde yazmadık :) yazmazlarsa yazmasınlar bizde böle kk da takılırızcanım şu an tartıştığımız için böyle bir süre uzak kalıp düşünmeye karar verdik
yaa işte böyle rest çekebilmek lazım bak ben onu yapamadımbizde küsüştük dün saçma bişeye takıldı çok gereksiz hiç suçum yoktu soğuk konuşmaya başladı bende dedimki bugun durduk yere böle yapıyosan yarın sıcak olma bana dedim tamam olmam dedi normalde o derdi bunu ben sorun çıkarınca hep :) neyse bugün ikimizde yazmadık :) yazmazlarsa yazmasınlar bizde böle kk da takılırız
Bu takıntılı huylarımdan ve başka birkaç sebepten dolayı şu an biraz uzak kalmaya karar verdik. Ayrılmadık ama 2-3 günde bir konuşuyoruz. Böyle zamanlarda bu takıntım daha da artıyor sürekli son görülmesine bakıyorum hatta arkadaşlarınınkine bile bakıyorum
meşguliyetlerim aslında var, ama kafamda hep o olunca faydası olmuyorHiç meşguliyetin yok sanırım. .
meşguliyetlerim aslında var, ama kafamda hep o olunca faydası olmuyor
Evet bunu düşünerek ve meşguliyetlerimi artırarak kafamı biraz olsun rahatlattım, ancak bazen yine de bir kriz gibi bu takıntı tutuyor ya da az önce anlattığım gibi bir olay yaşayınca depreşiyorOnsuz da hayat olduğunu, onun sadece hayatının bir parçası olduğunu düşün ..
Evet bunu düşünerek ve meşguliyetlerimi artırarak kafamı biraz olsun rahatlattım, ancak bazen yine de bir kriz gibi bu takıntı tutuyor ya da az önce anlattığım gibi bir olay yaşayınca depreşiyor
Seviyor ve buna eminim ve dediğin gibi aslında önemli olan bu...Seviyorsa zaten senindir. .
Kafanı yorduğuna değmez. .
22 yaşındayımKaç yaşındasın?
Küçükte değilsin. .22 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?