Takıntılarımla başa çıkamıyorum!

birbirinizi karşılıklı sıkmışsanız eski haline döndürmeyide birlikte yapmalısınız. o iç kemiren kıskanma durumunu biliyorum aynı durumun benzerini yaşıyorum diyebilirim ama şuan ayrılık raddesine gelmiş biri olarak söylüyorum sana iplerinizi karşılıklı gevşetin ve sen sorunu önce kendi beyninde çöz. 'ya ben neden böyle düşünüyorum ki o bunu düşünmemi sağlayan bi şey yapmadı' de kendi kendine. mutlu olun yani zaten ilişki dediğin zor hele bi farklı şehirlerde olunca..

Evet dediğin çok doğru biz de neredeyse ayrılmanın eşiğine geldik ama istemediğimiz için uzak kalalım dedik. Çok fazla sıktık birbirimizi ve bu sıkmayı önce ben başlattım. Benden ne görürse o da onu yapıyor ben biraz gevşetmeye başlasam eminim o da değişecek bendeki değişimi gördükçe. Dediğin gibi önce kendim bu durumun normal olduğunu kendime anlatmalıyım ve ona güvendiğim için de şanslı olduğumu. Ama sen de anlarsın bazen öyle bir an geliyorki insan kendi kendini yiyor kıskançlıktan :) o anları en kolay şekikde atlatmanın yollarını arıyorum...çünkü atlattıktan sonra fark ediyorum aslında kuruntu yaptığımı

valla zor yani anlayabiliyorum ama durum bu kadar sizin de kötüyse ona şimdi hemen hata yaptiğini söyle ve kıskançlıktan delirsende bunu bi süre içinde yaşa canim benim

valla zor yani anlayabiliyorum ama durum bu kadar sizin de kötüyse ona şimdi hemen hata yaptiğini söyle ve kıskançlıktan delirsende bunu bi süre içinde yaşa canim benim
Kendi içimde bu sorunu yendikten sonra ona da bunu anlatıcam umarım o da mantınlı olanın bu olduğınu fark eder ve değişir. Ben her şeyden önce kendi ruh sağlığım için bunu yapmak istiyorum çünkü çok etkileniyorum, ama yavaş yavaş başladım bile değişmeye bu bana güç veriyor :) Arada tutan krizleri de içimde yaşarsam bu sorunu daha kolay atlatırız bence de haklısın canım :) çok teşekkür ederim sorunumu dikkate aldığın için :))

Klasik öğüdümü yapayım bari: Sevgilin hayatındaki ana faktör değil, yardımcı eleman. Maksadı gayesi hayattaki varoluş amacı seni mutlu etmek olan bir varlık o kadar. Fazla anlam yükleme ona. Önemli olan değerli olan sen ve senin isteklerin. Beraberken bu görevini yapıyorsa, sen yokken kimle ne yaptığını umursama bile...

c
aynı durumlarimiz canım söylemesen bu sefer kendini hirpaliyorsun :) benimki sonradan iki erkek ortami istedi kiz muhabbeti degil tabi yani ne bileyim erkek erkege icmek uzun zamandir gorusmedikleriyle zaman gecirmek istiyorduk saatini sen belirle aninda dedigin saatte cikcam gelcem eve diyordu yine trip atiyordum en sonunda resmen agladi bu yaşta erkegim kari kizla isim yok 1 saat bile salmiyosun dedi iyi bari dedim arkadaslari da bilir beni o yuzden benimki varken kiz muhabbeti acilmaz :) acilsa da benimki konusmaz. e tabi ayni sekilde bende :) ne cok gevsek olun ne de cok sıkın birbirinizi arada kız kıza iki kahve ya da erkek erkege iki muhabbet degisiklik oluyor insana. ya da kendiniz gini cift bulun hem beraber takilirsiniz hem ayri :))

rica ederim ne demek hepimiz kadınız birbirimizden destek alıyoruz. kendine iyi davran öpüyorum

görevini fazlasıyla yapıyor bu durumdan çok memnunum :) teşekkür ederim :)

canım ayrı şehirlerde olduğumuz için ne yazık ki beraber takılma durumumuz olmuyor. ama dediğinde çok haklısın insana çok iyi geliyor arada farklı bir şeyler yapıp kafasını dağıtmak bunu ben de fark ettim ve bunu yapsın istiyorum. kız muhabbeti döner mi dönmez mi kesin konuşamıyorum ama 4-5 erkek bir arada olunca kırk yılda bir bile olsa döner ama neyse ki bu konuda güvenim tam o yüzden daha da rahat olmam gerekir aslında bu yüzden kendime kızıyorum :)

rica ederim ne demek hepimiz kadınız birbirimizden destek alıyoruz. kendine iyi davran öpüyorum
evet kesinlikle kadınlardan aldığım yorum ve öğütler daha da güç veriyor bana, sen de kendine iyi bak canım öptüm

mutlaka olur canım ama o sesini çıkarmiyorsa sana o güveni vermişse sorun yok :)ama canım ayrı şehirlerdeyken olması normal bence.. inşallah çok mutlu olursunuz hakkinizda hayirlisi olsun insallahh kem gözler uzak olsun..

En azından birbirimizin şehrine geldiğimizde arkadaşlarımızla daha çok vakit geçirmeye çalışabiliriz bu ikimize de iyi gelebilir, gerçi bu sefer de ayda 1 yanyana geliyoruz diyip bütün vakti biribirmize ayırmak istiyoruz yaa ben çok teşekkür ederim sana duaların dileklerin için inşallah öyle olur hayırlısıyla

kendi sehrinde arkadaslarinizla her zaman gorusebilirsiniz ama öncelik ikinizin bulusmasi olsun bencede :) benim sahsi fikrim

kendi sehrinde arkadaslarinizla her zaman gorusebilirsiniz ama öncelik ikinizin bulusmasi olsun bencede :) benim sahsi fikrim
evet haklısın :) sadece bazen özeniyorum sevgilim ve kalabalık bi arakadaş grubumla bir şeyler yapmaya ama uzun zaman ara vererek yan yana geldiğimiz için de bir saniyemi bile başkasıyla geçirmek istemiyorum :) uzak mesafeli ilişkinin sorunları işte :)

bunca zaman çok yıprattık şimdi toparlanma vakti !

aa aynı biz yaş birbirine bağlılık anlaşma falan :) tek fark biz birlikteyiz sürekli gündüz akşam da skype yapıyoruz sürekli görüştüğümüz için ve kendisi benim en yakın arkadaşım gibidir de çok iyi anlaşırız ortak beğenilerimiz çok.Böyle olunca bensiz arkadaşları ile olduğu zamanlar bana işkence gibi geliyor.Onsuz film falan izlemek sitemiyorum ayy sevgilime de izletmem lazım çok güzell diyorum :) İstemesemde krize giriyorum bazen trip atıyorum ona gelince ama bazen de özellikle arkadaşlarımla olunca konuşacak birileri olunca o kadar kötü olmuyorum.Tamamen benim takıntım içim rahatladı bi bende olmuyormuş. En iyisi her iki tarafta bu konuda kontrollü olması ve artık kk var o gezerken burdayım

ya mesajını okuduktan sonra ilk 5 saniye ağzım açık bekledim birebir aynıyız şu an biz de öyle akşamları genelde skype açık dizi ya da film izliyoruz her gün arkadaşlarıyla değil yani ama çıktığı zaman da tek başıma bir şey yapmak istemiyorum :/ ben de öyle ev arkadaşlarımın yanına gidiyorum vakit geçireyim o arkadaşlarıylayken diye aslında ortada bir sorun yok ama takıntı haline getirdiğim için hem ben etkileniyorum hem ona trip atıyorum suratım asılıyor

hahaha bence sorun skype ta Demin şaşkındım şuan daha da şaşkın bence gereksiz takıyoruz canım ama işte napalım alıştık birlikte bişeyler yapmaya sürekli.Bir de hiç sıkılmam ben ondan öff biraz konuşmasak da bişeyler yapsam demem birlikte yapabildiğimiz için sende öylesin anladım :) En iyisi o zamanlarda kadınsal mevzulara sarmak onu anladım

kesinlikle çok haklısın gereksiz yere yapıyoruz ama elimizde olmuyor çünkü çok alıştık birlikte her dakika bir şey yapmaya ayrı kalınca sanki o olmaması gereken bir şeymiş gibi algılıyoruz, aslında çok doğal arkadaşlarına da vakit ayırması :)) aynen canım biz de sıkılmıyoruz ama bazen iyi geliyor cidden bikaç saat de olsa ayrı kalıp sonra özlemek birbirine tekrar koşmak bu yüzden kendimizi başka şeylerle meşgul etmeyi de öğrenmeliyiz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…