1,5 yıllık sevgiliyiz. sevgilim istiyor evlilik geciktirmek istemiyor. ben üni son sınıftayım bitince bir adım atılır diye düşünüyoruzKüçükte değilsin. .
Aklı başında kızsın. .
Kaç yıllık sevgilisiniz durumu bilmiyorum ama ciddi bir durum var mı yakında?
o da 22 yaşında, işinde gücünce her şeyi tam sırada evlilik var onun içinHa 1 bucuk yıllık. .
Erkek arkadaşın kaç yaşında?
İyi canım. .1,5 yıllık sevgiliyiz. sevgilim istiyor evlilik geciktirmek istemiyor. ben üni son sınıftayım bitince bir adım atılır diye düşünüyoruz
Olur hayırlı ise ..o da 22 yaşında, işinde gücünce her şeyi tam sırada evlilik var onun için
çok haklısınız şimdiden böyleysem ileride evliliğimiz de etkilenir.rahat bırakmak istiyorum sorun çıkaran surat asan biri olmak istemiyorum. aradaki mesajları okudun mu bilmiyorum ama 2 haftadır uzak kalma kararı aldık 2 3 günde bir konuşuyoruz ve bu aşamadayken daha zor oluyor merak ediyorumİyi canım. .
Çok üstüne düşüp sıkma. .
inşallah :/Olur hayırlı ise ..
Oluruna bırak. .
Zamana bırak. .
Okudum. .çok haklısınız şimdiden böyleysem ileride evliliğimiz de etkilenir.rahat bırakmak istiyorum sorun çıkaran surat asan biri olmak istemiyorum. aradaki mesajları okudun mu bilmiyorum ama 2 haftadır uzak kalma kararı aldık 2 3 günde bir konuşuyoruz ve bu aşamadayken daha zor oluyor merak ediyorum
Sen istersen olurinşallah :/
Okudum. .
İnşallah düzelir. .
Elimden geleni yapacağım bunun için, çünkü ortada sevgi,değer var. bunları gereksiz şeylerle harcamamak lazımSen istersen olur
Elimden geleni yapacağım bunun için, çünkü ortada sevgi,değer var. bunları gereksiz şeylerle harcamamak lazım
teşekkür ederim ilgin ve düşüncelerin için
Rica ederim. .teşekkür ederim ilgin ve düşüncelerin için
haklısın canım akışına bırakabilmek her şeyi yoluna sokuyor. Kıskançlık ve sinir anında insan istemediği şeyler söyleyebiliyor. Dün benzer bir durum yaşadım kısa süreli bi kıskançlık krizine girdim ancak toparladım hemen kendimi, büyütülecek bir şey değildi çünkü. Ve ona hiç konuyu açmadım, böylece tartışmadık :)Aynı olayı yaşadım. ama benim takıntı değil gerçekten kiskançlikti. Zamanla düzelir akışına bırak.. bir süre sonra sıkılırsınız ikinizde. takma bence bu kadar canım..
O kadar güzel anlattın ki beni ve ilişkimi sanırım deneyim böyle bir şey8 yıllık evliyim.Eğer bir erkeği parmağın ucunda oynatmak istiyorsan elinde ilk önce görmezden geleceksin gez toz herşeyi de rahat davran sonr evde teli uzaklaştır kendinden. kendini ye yiyebildiğin kadar. Çünkü takıntı öyle kolay kolay değişmez ama bunu göstermek zorunda olmadığın için ona belli etme:)
tabi ilişkiyi artı eksileriyle en iyi bilen sensin. Kendine güzelliğine gençliğine güven gözlerine yansıt o enerjiyi. Sen de birşeylerin değiştiğini farketsin. Stabil olma yoksa seni öğrenir. Bir kadın her zaman dengesiz olmalı ki:) erkek nereden ne geleceğini bilemesin. Kendine dürüst davran samimi ol barış kendinle. İlişkiden önceki kendin ol zaten o kişi sevdi. bazen bir ilişki bizi olmadığımız kişi haline sokabiliyor erkekler şefkat bekler anlayış bekelr tıpkı anneleri gibi. ama tıpkı annelerinden gördüğü dırdırı çekmek istemezler:)
evet anladım dediğini haklısın :) evet kafamı başka şeylerle ilgilenerek boşaltmaya çalışıyorum ve bu gerçekten iyi geliyor onu fark ettim. yok normalde gün içinde defalarca konuşuruz araşırız ama 2 hafta önce biraz uzak kalıp düşünme kararı aldık o yüzden 2-3 günde bir konuşuyoruz, geçici bir durum yani :) özlüyorum ama bu tarz konularda aklımı başıma getirmem için iyi bir süreç oluyor. umarım o da benim gibi hatalarını düzeltmek için çabalıyordur tek taraflı olmuyo çünkü :/mesela benim eşim 12 den sonra beni aramamış eve gelmemişse kapı açılmayacağını bilir kan ter içinde koşar bir dk var der:) gibi bunlar erkeğin bilmesi gereken stabil durumlar. bunlardan taviz vermeyeceksin. ama bazı stabil durumlar vardır. adam seni artık kitap gibi okur o zaman ilişki durumu sıkıcı ve karışık olur. hep böylesin ben böyleyim gibi durumlar varsa bunlar dengesiz olman gerektiğine dair işarettir. bunu söyle değiştirisin beklediği bir konuda kesin u_Büşra tarszı dediğinde senden beklediği ağzını açıp ardına koymamam. Bazıları bunu bilinçli de yapar kendi menfaatini kullanmak için. Bu durumda bir anda çok havanda ol kaygısız ol bir iki afallar acabalar olur sonra kendine yönlendirirsin:) Kafanı rahatlatmaya çalışma gene hortlarsıkmak bir yerden patlamana neden olur. başka birşeylerle ilgilen hayatın ve kendin bir erkekten daha önemli. bunu hep aklına getir. 2,3 günde görüşüyorsan samimi ol erkekler duygusallığa bayılır arada flört et ama kısa cümleler kullan o kafasında tamamlasın girsin havaya uçsun yükseklerden istediğin zaman indirirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?