- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Boşanıp da bi sevindirmedim sizi dmi yaaWuhhhuuuuuu
İşte bu beee
Yok aslında boşanma bence, kocalarımız seni bekar görürse aşık olabilir diye korkuyorum.Boşanıp da bi sevindirmedim sizi dmi yaa
Ya nasıl bir iz bırakmışım ki üstünden kaç yıl geçmiş unutamıyorsunuzYok aslında boşanma bence, kocalarımız seni bekar görürse aşık olabilir diye korkuyorum.
Eşinle hep mutlu ol çokkk mutlu ol inşallah müdürem
Düşünsene kocaya göre fanus ayarla...uff bi suru iş bi sürü masraf....butun haneler batarYok aslında boşanma bence, kocalarımız seni bekar görürse aşık olabilir diye korkuyorum.
Eşinle hep mutlu ol çokkk mutlu ol inşallah müdürem
Acaba evliliğinizin iyi gitmediğini falan duydu da açık kapı mı arıyor kendince pis herifVazgeçtik
Ahahahahah ben yazicaktimBacak dekoltesi göstermiş olabilir misin malum yapıyorsun öyle şeyler
Bence siz ve bende dahil onu kıskanıyoruzGüzel ve kariyerli kadınsın tabi vazgeçmek kolay değil senden
Ben benjamin button gibiyim, klasik oğlak Burcuyum yaş aldıkça güzelleşiyorumYa nasıl bir iz bırakmışım ki üstünden kaç yıl geçmiş unutamıyorsunuzsizde burada yaşlandınız be
Olabilir ama her ne olursa olsun yapılan çok adiceAcaba evliliğinizin iyi gitmediğini falan duydu da açık kapı mı arıyor kendince pis herif
Orası kesin artık neyse ki anlamışsınAhahahahah ben yazicaktim
Bence siz ve bende dahil onu kıskanıyoruz
Olsun bence buna değer. Eğer onu görürse bir daha beni beğenmezDüşünsene kocaya göre fanus ayarla...uff bi suru iş bi sürü masraf....butun haneler batar
Tabi ki, hatta dediğim gibiyse iğrenç bir yaklaşım.Olabilir ama her ne olursa olsun yapılan çok adice
Neyseki evli ...cok şükürOlsun bence buna değer. Eğer onu görürse bir daha beni beğenmez
Sana çok üzülüyorum biliyor musunOrası kesin artık neyse ki anlamışsın
Kanı bozuk şerfsz çok maalesefTabi ki, hatta dediğim gibiyse iğrenç bir yaklaşım.
Aahahahahha üzülme yaa o küçük beynini bari benim için yormaSana çok üzülüyorum biliyor musun
Hiçbirşeyin farkinda değilsin, ama inatla olduğunu sanıyorsun
Senin beynin büyükte neye yariyorAahahahahha üzülme yaa o küçük beynini bari benim için yorma
O zaman işler değişir..numarani bulduğunu nerden öğrendin, aradı mi ?Bende iyi niyetle düşünmeye çalıştım ama hareketleri
Çok bariz ve konuşmaya çalışıyor sürekli numaramı bile bulmuş
Niye üzülüyosun ki, cahillik en büyük mutluluktur. Takılıyor işte kafasına göre mutlu mutlu.Sana çok üzülüyorum biliyor musun
Hiçbirşeyin farkinda değilsin, ama inatla olduğunu sanıyorsun
Çayımı, çekirdegimi aldım geldim,
Yerimi alayım, canım sıkılıyordu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?