- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Ya aslında böyle sarkıntılık yapayım aman yatağa atayım gibi bir tavrı Yok ama aşık bile olsa takıntı dahi yapsa hiç masum değilTavrı siz gördüğünüz için sizin değerlendirmeniz en doğrusu olacaktır.
Ben niyeyse ilk okuduğumda başka şeyler düşündüm, dizi senaryosu çıkardım zihnimde
AçıkladımSapık derken neyi kastediyorsun inan merak ettim yani napti bu adam sana
Benim ilk aklıma gelen hazin sonlu bir aşk hikayesi oldu ve sizi o gençliğindeki kıza benzetiyor gibi.Ya aslında böyle sarkıntılık yapayım aman yatağa atayım gibi bir tavrı Yok ama aşık bile olsa takıntı dahi yapsa hiç masum değil
Tamam da ben bir sapıklık göremedim. Sen yine havadan nem'mi kapıyorsun neAçıkladım
Ya o doktorun konu sahibinin guzelliginden bası doner de bi daha iş yapamaz hale gelirse?Yok kiz cidden moralim şu an ziffir ziffir ziffir..acilen estetik yaptırıp tıpa tip sana benzemem lazim bana fotonu atsana doktoruma vereyim..ayy çok heyecanlandım))
aşık sana yaniYa aslında böyle sarkıntılık yapayım aman yatağa atayım gibi bir tavrı Yok ama aşık bile olsa takıntı dahi yapsa hiç masum değil
Bilemiyorum dediğiniz gibi de olabilir ama mesela beni her gördüğünde mutlaka dışarı çıkıyor mutlaka selam verip konuşmaya çalışıyor sanki yolumu gözlüyor gibi ve eşimin bu durumun farkında olduğunu bilmesine rağmen Aleni yapması çok ürktücüBenim ilk aklıma gelen hazin sonlu bir aşk hikayesi oldu ve sizi o gençliğindeki kıza benzetiyor gibi.
Ya da kaybettiği birine.
Niyeyse koskoca adamın evli bir kadına hem de eşi yanındayken namussuzca yaklaşabileceğini düşünemiyorum, pollyanna dünyam.
Bütün Kadınlar değil ya 3,5 kişiler işte hep birbirlerine likelayan bir ekip var ya onlarCekirdegimi aldim geldim buralar degerlenecek gibi görünüyor . Anladigim kadariyla buradaki butun kadinlar konj sahibi arkadaşımızı kiskaniyorlar . Beklemedeyim
Cekirdegimi aldim geldim buralar degerlenecek gibi görünüyor . Anladigim kadariyla buradaki butun kadinlar konu sahibi arkadaşımızı kiskaniyorlar . Beklemedeyim :)
Peki arkadaslar senin eşsiz guzelligini ve bacaklarini gosterdigini falan nerden biliyorlar :)Bütün Kadınlar değil ya 3,5 kişiler işte hep birbirlerine likelayan bir ekip var ya onlar
Yüzyıllardır takip ediyorsunuz ya ondandırPeki arkadaslar senin eşsiz guzelligini ve bacaklarini gosterdigini falan nerden biliyorlar :)
Kiz ben de kendimi guzel saniyorum ama bana kimse bakmiyor 3 cocugu yanimda goren akrabalarim bile kaciyor birak komsunun herifini :) Bacak dekoltem yok ondan herhal . Aman sus ne banı banlanmayalim canim zaten agzimi actigim gibi gidiyeahCekirdekle en guzel ban gider
Batti balık yan gider
Kiskancliktan kuduring resmen...gormeden bide gorsek biz iptal
Kiz ben yeni uyeyim takip etmedim ilk defa goruyorum bacaklarini pardon seni . Valla eski konularini bilmiyorum ondan sordum .Yüzyıllardır takip ediyorsunuz ya ondandırbirkaç şey duydunuz zaten çocuk gibi ısıtıp ısıtıp onları söylüyorsunuz hem de kaç yıldır yazık ya başka uğraşlar da edinsenize
Burdan hepimiz gidiyeah birazdan zaten :)Kiz ben de kendimi guzel saniyorum ama bana kimse bakmiyor 3 cocugu yanimda goren akrabalarim bile kaciyor birak komsunun herifini :) Bacak dekoltem yok ondan herhal . Aman sus ne banı banlanmayalim canim zaten agzimi actigim gibi gidiyeah
Senin de üstünü çizdi.Peki arkadaslar senin eşsiz guzelligini ve bacaklarini gosterdigini falan nerden biliyorlar :)
Niye gidiyoruz kiz banlayacaklar mi yoksa ne guzel burda zayiflayacaktim zayiflama takiminda ben :)Burdan hepimiz gidiyeah birazdan zaten :)
Hepimiz guzeliz zaten de maksat konu sahibi ekstradan sevinsin garibimona da yazık biliyon mu
Ban gören masum üye:)Niye gidiyoruz kiz banlayacaklar mi yoksa ne guzel burda zayiflayacaktim zayiflama takiminda ben :)
Vhalla gırgırdan şut ve gol :))Niye gidiyoruz kiz banlayacaklar mi yoksa ne guzel burda zayiflayacaktim zayiflama takiminda ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?