Takıntılı komşu, adam bana kafayı taktı?

Tavrı siz gördüğünüz için sizin değerlendirmeniz en doğrusu olacaktır.
Ben niyeyse ilk okuduğumda başka şeyler düşündüm, dizi senaryosu çıkardım zihnimde
Ya aslında böyle sarkıntılık yapayım aman yatağa atayım gibi bir tavrı Yok ama aşık bile olsa takıntı dahi yapsa hiç masum değil

Ya aslında böyle sarkıntılık yapayım aman yatağa atayım gibi bir tavrı Yok ama aşık bile olsa takıntı dahi yapsa hiç masum değil
Benim ilk aklıma gelen hazin sonlu bir aşk hikayesi oldu ve sizi o gençliğindeki kıza benzetiyor gibi.
Ya da kaybettiği birine.
Niyeyse koskoca adamın evli bir kadına hem de eşi yanındayken namussuzca yaklaşabileceğini düşünemiyorum, pollyanna dünyam.

Yok kiz cidden moralim şu an ziffir ziffir ziffir..acilen estetik yaptırıp tıpa tip sana benzemem lazim bana fotonu atsana doktoruma vereyim..ayy çok heyecanlandım))
Ya o doktorun konu sahibinin guzelliginden bası doner de bi daha iş yapamaz hale gelirse? kıyma dohtoraaa

Bilemiyorum dediğiniz gibi de olabilir ama mesela beni her gördüğünde mutlaka dışarı çıkıyor mutlaka selam verip konuşmaya çalışıyor sanki yolumu gözlüyor gibi ve eşimin bu durumun farkında olduğunu bilmesine rağmen Aleni yapması çok ürktücü

Cekirdekle en guzel ban gider
Batti balık yan gider
Kiskancliktan kuduring resmen...gormeden bide gorsek biz iptal
Cekirdegimi aldim geldim buralar degerlenecek gibi görünüyor . Anladigim kadariyla buradaki butun kadinlar konu sahibi arkadaşımızı kiskaniyorlar . Beklemedeyim :)

Peki arkadaslar senin eşsiz guzelligini ve bacaklarini gosterdigini falan nerden biliyorlar :)
Yüzyıllardır takip ediyorsunuz ya ondandır birkaç şey duydunuz zaten çocuk gibi ısıtıp ısıtıp onları söylüyorsunuz hem de kaç yıldır yazık ya başka uğraşlar da edinsenize

Cekirdekle en guzel ban gider
Batti balık yan gider
Kiskancliktan kuduring resmen...gormeden bide gorsek biz iptal
Kiz ben de kendimi guzel saniyorum ama bana kimse bakmiyor 3 cocugu yanimda goren akrabalarim bile kaciyor birak komsunun herifini :) Bacak dekoltem yok ondan herhal . Aman sus ne banı banlanmayalim canim zaten agzimi actigim gibi gidiyeah

Yüzyıllardır takip ediyorsunuz ya ondandır birkaç şey duydunuz zaten çocuk gibi ısıtıp ısıtıp onları söylüyorsunuz hem de kaç yıldır yazık ya başka uğraşlar da edinsenize
Kiz ben yeni uyeyim takip etmedim ilk defa goruyorum bacaklarini pardon seni . Valla eski konularini bilmiyorum ondan sordum .

Gerçekten normal bir durum değil bence de tedirgin olun yani ve dikkatli olun ortalık fena.

Huzur ve sükunumu bozuyor diye savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. İlle de başınıza bir şey gelmesini beklemenize gerek yok

Kiz ben de kendimi guzel saniyorum ama bana kimse bakmiyor 3 cocugu yanimda goren akrabalarim bile kaciyor birak komsunun herifini :) Bacak dekoltem yok ondan herhal . Aman sus ne banı banlanmayalim canim zaten agzimi actigim gibi gidiyeah
Burdan hepimiz gidiyeah birazdan zaten :)
Hepimiz guzeliz zaten de maksat konu sahibi ekstradan sevinsin garibim ona da yazık biliyon mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…