- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Uğraşasım yok sizinle artık hiç tat vermiyorsunuz kendinizi bari gıcık olma konusunda geliştirmişsinizdir diye düşündüm ama nafile aynı tas aynı HamamNiye üzülüyosun ki, cahillik en büyük mutluluktur. Takılıyor işte kafasına göre mutlu mutlu.
Ee güzelliğini öyle herkese gösterirsen öyle olur tabi..rabbim boy vermiş, sıyırıp salıvermiş iste napcan..olsun oda olur kader iste..aynı sitede oturduğumuz adam bana kafayı takmış durumda kendisinin bana karşı ilgisi olduğunu eşim de farketti ve onunla olan tüm diyaloğunu da kesti ama adam beni ne zaman görse dışarılara çıkıyor konuşmaya çalışıyor ben selam dahi vermiyorum ama adam ciddi anlamda takıntı yapmış durumda
Büyük beyin olunca daha cok fantezi oluyor herhalde. Ailecek nereye gitseler numaralari bulunuyor bunlarindaNiye üzülüyosun ki, cahillik en büyük mutluluktur. Takılıyor işte kafasına göre mutlu mutlu.
Eğlendiremicem sizi teyzeÇayımı, çekirdegimi aldım geldim,
Yerimi alayım, canım sıkılıyordu zaten
Napim benimde kapasitem bu.Uğraşasım yok sizinle artık hiç tat vermiyorsunuz kendinizi bari gıcık olma konusunda geliştirmişsinizdir diye düşündüm ama nafile aynı tas aynı Hamam
MuckNapim benimde kapasitem bu.
Anladım ki hiç kimse, hiç kimmmse sen sen değil.
Hiç kimmmsee senin kadarrrrr kdjflsşdkf
Seviyorum kız seni
İtinayla konumu dağıttınızNickinin bilem türkçe meali "tutkulu kadin"ooo güzel olmaması imkansız bu hatunun..tabi ona bakmayacaklar da banami bakacaklar..Ay bunalıma girdim gece gece
Ben konuyu tam anlamadım galiba, konu sahibinin gerçek bir sorunu var sandım yanıldım mı, genelde olumsuz yorumlar almış daBüyük beyin olunca daha cok fantezi oluyor herhalde. Ailecek nereye gitseler numaralari bulunuyor bunlarindanasil güzellerse artık ailecek. Vazgeçilmez insanlar
Gerçek sorunum var da goygoy ekibi sorumu dağıttı sağolsunlarBen konuyu tam anlamadım galiba, konu sahibinin gerçek bir sorunu var sandım yanıldım mı, genelde olumsuz yorumlar almış da
Yok kiz cidden moralim şu an ziffir ziffir ziffir..acilen estetik yaptırıp tıpa tip sana benzemem lazim bana fotonu atsana doktoruma vereyim..ayy çok heyecanlandım))İtinayla konumu dağıttınız
Ay ne dedim şimdi, ne zararım var,Eğlendiremicem sizi teyzebu saatte burada bu kadar takıldığınızı kocalarınız biliyor mu acaba ya hmm
Valla bilemedim yani umarım çözülür sorununuz.Gerçek sorunum var da goygoy ekibi sorumu dağıttı sağolsunlar
İnşallah, teşekkür ederimValla bilemedim yani umarım çözülür sorununuz.
Kurunun yanında yaşta yandıAy ne dedim şimdi, ne zararım var,
Sen konunla ilgilen,
Ben sadece izlemeye geldim.
40 yaşında ama bence her türlü sapıkBen adamın yaşını merak ettim.
Fazla ise, ona birini hatırlatıyor olabilirsiniz.
Elinde olmadan yakınlık kurmak istiyordur hele bir travma yaşamışsa.
Genç ise zaten sapık...
Tavrı siz gördüğünüz için sizin değerlendirmeniz en doğrusu olacaktır.40 yaşında ama bence her türlü sapık
Sapık derken neyi kastediyorsun inan merak ettim yani napti bu adam sana40 yaşında ama bence her türlü sapık
Olumsuz mu? Boyle bir üstün guzelliğe...ne haddimizeBen konuyu tam anlamadım galiba, konu sahibinin gerçek bir sorunu var sandım yanıldım mı, genelde olumsuz yorumlar almış da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?