- 25 Ağustos 2014
- 21.225
- 50.858
- 798
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
❤❤Kalemine saglik
Bende onu diyorum ben hiçbirinizi takmıyorken senin paragraflar yazman? Çok komik ya cidden sizin gibi boş vakti bol olan insanlara benim ayıracağım bu kadar boş vaktim YokO kadar sey yazmışım, cevaba bak
Modlar da böyle hadsiz insanları nasıl görmüyor hayretBir turlu anlam veremedim, veremeyecegim.. Uste cikmaya calismanin bu kadar ucuzu
Sana ayirmayacagiz da kime ayıracağızBende onu diyorum ben hiçbirinizi takmıyorken senin paragraflar yazman? Çok komik ya cidden sizin gibi boş vakti bol olan insanlara benim ayıracağım bu kadar boş vaktim Yok
ilk intibayı kötü bırakmışsınız bu forumdaSürekli konu açıp? Son 1 yıldır bu 2.konum sanırım onu da saymadım ve emin ol sizin gibi işsizleri takmıyorum bile artıkanlatmaya gerek Yok görüyorsunuz
Haa ok..Bende onu diyorum ben hiçbirinizi takmıyorken senin paragraflar yazman? Çok komik ya cidden sizin gibi boş vakti bol olan insanlara benim ayıracağım bu kadar boş vaktim Yok
Modlar da böyle hadsiz insanları nasıl görmüyor hayret
Hee senin vaktin çok dolu biz konu görmedik zaten hayal kurduk kemdi kendimize yazıyoruz öyle..yoksa sen o değerli vaktinden ayiripta burada konu açmaz yorumlara cevap vermezsin..Bende onu diyorum ben hiçbirinizi takmıyorken senin paragraflar yazman? Çok komik ya cidden sizin gibi boş vakti bol olan insanlara benim ayıracağım bu kadar boş vaktim Yok
Bende onu diyorum ben hiçbirinizi takmıyorken senin paragraflar yazman? Çok komik ya cidden sizin gibi boş vakti bol olan insanlara benim ayıracağım bu kadar boş vaktim Yok
konuyu okuyup geçilsin diye mi açtınız?
kimseyi takmıyorsanız niye konu açıyorsunuz ?
Ya ben takmıyorum bile ama bu nasıl bir kuyruk acısı ki kaç yıllardır bitmiyor asıl sana yazık ya sanal olmuş hayatın
böyle üyelerden çok var ama maalesef konu açma kriteri veya sınırı yok o yüzden umutsuz vakalar diyorum ben onlara
sürekli bir konu açıp insanları banlattırıp devam ediyorlar
bu arada admin beni alıntılayıp e siz de yazmayın o zaman diyecek hissediyorum
Koca koca kadınların geldiği son noktaya bak ya kaç senedir geçmeyen kuyruk acılar varişte bir müdürle boş vakti çok olan fikirleri değersiz olan kadınlar arasında ki fark bu.
müdür olaya kuyruk acısı olarak bakıyor, biz sıradan işsiz güçsüz takımına göre ise eşe inat masa altından elemana bacakları aralayıp frikik verilmesi abes geldiğinden, unutulamayan ve acınası üyeler arasında yerini alıyor.
tamamen bakış açısı farkı
Daha önce sizin deyiminizle stres atıyordum beni eğlendiriyordunuz artık o özelliğiniz bile kalmamış hiç de tat vermiyor ezik yorumlarınızböyle üyelerden çok var ama maalesef konu açma kriteri veya sınırı yok o yüzden umutsuz vakalar diyorum ben onlara
sürekli bir konu açıp insanları banlattırıp devam ediyorlar
bu arada admin beni alıntılayıp e siz de yazmayın o zaman diyecek hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?