- 14 Mart 2018
- 225
- 161
- 23
- 35
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Ablacım valla kusura bakma ama seni takip etmeyen de vukuatlarını biliyor. Senin özerk alanın tabi ne halin varsa gör ama burada tutup beni kıskanıyorsunuz güzelim evliliğim harika kariyerim mükemmel herkes beni kıskanıyor diye bas bas bağırdığını bilmek için de seni tutup takip etmeye gerek yok. Sen böyle alengirli konuşup insanları aşağılarsan bıldır yediğin hurmaları çatır çutur suratına çarparlar tabi. Bir de profiline ego falan yazmışsın tövbeler olsun ne biçim bi şey çıktın senYüzyıllardır takip ediyorsunuz ya ondandırbirkaç şey duydunuz zaten çocuk gibi ısıtıp ısıtıp onları söylüyorsunuz hem de kaç yıldır yazık ya başka uğraşlar da edinsenize
Selam ver geç git bu kadar.. Sözsel veya fiziki bi adım atmadıkça zaten neyle suçlayabilirsin ki, tesadüf diyip geçebilir..aynı sitede oturduğumuz adam bana kafayı takmış durumda kendisinin bana karşı ilgisi olduğunu eşim de farketti ve onunla olan tüm diyaloğunu da kesti ama adam beni ne zaman görse dışarılara çıkıyor konuşmaya çalışıyor ben selam dahi vermiyorum ama adam ciddi anlamda takıntı yapmış durumda
ne oldukı ben bılmıyorum birşeyNeyseki evli ...cok şükür
Bize ne ki kocandan evliliğinden hem boşansan da niye sevinelim alakayı anlayamadımBoşanıp da bi sevindirmedim sizi dmi yaa
Ablacım valla kusura bakma ama seni takip etmeyen de vukuatlarını biliyor. Senin özerk alanın tabi ne halin varsa gör ama burada tutup beni kıskanıyorsunuz güzelim evliliğim harika kariyerim mükemmel herkes beni kıskanıyor diye bas bas bağırdığını bilmek için de seni tutup takip etmeye gerek yok. Sen böyle alengirli konuşup insanları aşağılarsan bıldır yediğin hurmaları çatır çutur suratına çarparlar tabi. Bir de profiline ego falan yazmışsın tövbeler olsun ne biçim bi şey çıktın sen
Adam numaramı bulmuş bıgün de çok güzeldiniz diye mesaj attı bu sarkıntılık ya da iltifat değildir de nedir? Ve bu olaylar süreklilik arz ediyorYa adamda sizin icin aynı seyi düşünüyorsa ?
Alt tarafı dışarda denk gelmişsiniz her geldiginizdede selam vermiş
İltifat varmı yok sarkıntılık varmı yok eve kadar takip varmı yok
Ki madem selamlasmak zor geliyo art niyet düşünüyosunuz suratına kötü kötü bakın selam vermeden gecin yanından ücüncüde emin olun oda yolunu değiştirecektir sizi görünce
İlk mesajınızı eksik yazmıssınız o zamanAdam numaramı bulmuş bıgün de çok güzeldiniz diye mesaj attı bu sarkıntılık ya da iltifat değildir de nedir? Ve bu olaylar süreklilik arz ediyor
E elimde delil yok diyordunuz ya onu delil olarak kabul ederler şikayetçi olursanız..Adam numaramı bulmuş bıgün de çok güzeldiniz diye mesaj attı bu sarkıntılık ya da iltifat değildir de nedir? Ve bu olaylar süreklilik arz ediyor
E elimde delil yok diyordunuz ya onu delil olarak kabul ederler şikayetçi olursanız..
o bu sabah olmuş
Evet evet anladım onu
bakalım sayfalar geçtikçe daha neler neler çıkacak bekliyoruz heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?