Takıntılı komşu, adam bana kafayı taktı?

Yüzyıllardır takip ediyorsunuz ya ondandır birkaç şey duydunuz zaten çocuk gibi ısıtıp ısıtıp onları söylüyorsunuz hem de kaç yıldır yazık ya başka uğraşlar da edinsenize
Ablacım valla kusura bakma ama seni takip etmeyen de vukuatlarını biliyor. Senin özerk alanın tabi ne halin varsa gör ama burada tutup beni kıskanıyorsunuz güzelim evliliğim harika kariyerim mükemmel herkes beni kıskanıyor diye bas bas bağırdığını bilmek için de seni tutup takip etmeye gerek yok. Sen böyle alengirli konuşup insanları aşağılarsan bıldır yediğin hurmaları çatır çutur suratına çarparlar tabi. Bir de profiline ego falan yazmışsın tövbeler olsun ne biçim bi şey çıktın sen

Selam ver geç git bu kadar.. Sözsel veya fiziki bi adım atmadıkça zaten neyle suçlayabilirsin ki, tesadüf diyip geçebilir..

Şuan için yapacağınız bir şey yok. Selam vermeyeceksiniz, uzak duracaksınız.

Zaman zaman hepimizin başına geliyor, yanındaki çocuklara, evli olmana , sevgilinin olmasına aldırmadan ilgi duyabiliyor bazı kansizlar.

Sözel ve fiziksel taciz olmadıktan sonra yapacak şey görmemezlikten gelmek.

bende sevgili konu sahibi uzun zamandır ilgi çekici bir konu açmıyor nerede kaldı diyordum ki yeni bir konuyla geri dönmüş aşırısı sevindim

geçmiş olsun konu sahibi komşunuz güzelliğinize dayanamamıştır eşinize de çok geçmiş olsun

Ya adamda sizin icin aynı seyi düşünüyorsa ?
Alt tarafı dışarda denk gelmişsiniz her geldiginizdede selam vermiş
İltifat varmı yok sarkıntılık varmı yok eve kadar takip varmı yok
Ki madem selamlasmak zor geliyo art niyet düşünüyosunuz suratına kötü kötü bakın selam vermeden gecin yanından ücüncüde emin olun oda yolunu değiştirecektir sizi görünce

Kız trauma

Sen "bıldır" kelimesini nerden biliyorsunnnn

Çok gençsin ve çok yöresellll

Hemşehrim diye sarılsam mı acaba

Adam numaramı bulmuş bıgün de çok güzeldiniz diye mesaj attı bu sarkıntılık ya da iltifat değildir de nedir? Ve bu olaylar süreklilik arz ediyor

Adam numaramı bulmuş bıgün de çok güzeldiniz diye mesaj attı bu sarkıntılık ya da iltifat değildir de nedir? Ve bu olaylar süreklilik arz ediyor
İlk mesajınızı eksik yazmıssınız o zaman
Adam ne cesaret bu mesajı atabiliyor
Eşiniz bostan korkulugu mu sizi salmıs bu kadar
İlla siddet lazım değil burda siz değil eşiniz devreye girip adamla adam akıllı konusmalı

Tanıdığım,konularını takip ettiğim bir üye değilsiniz.
Yani sizi tanımıyorum ve kıskanmıyorum,
üstelik burada 'teyze' diye hitap ettiğiniz yaş grubundayım.
Sadece buradaki tüm yorumları ve verdiğiniz bazı cevapları okudum.

Bu konuyla ilgili yorum yapamayacağım çünkü siz adamın davranışlarını kendi bakış açınızla yorumluyorsunuz.
Hem bu konuya hem de genele bakış açınız bana çok sağlıklı görünmedi.

Neden? Derseniz ya da demeseniz de ben yazacağım.
Biri beni taciz ya da rahatsız ediyorsa gereğini yaparım, tutup buraya konu açmam çünkü bu tip durumlar kırmızı çizgiliktir.
Üçüncü şahısların vereceği tavsiyelerle hareket edilmez.
Üstelik evlisiniz,kocanız napıyor?
Olan biteni mi seyrediyor?
Bana da 'cinayet mi işlesin kocam?' Cevabını vermeyin çünkü onu kastetmediğimi ikimiz de biliyoruz.

K.bakmayin da esiniz nasi bu kadar rahat olabiliyor.benim esim olsa kafayi yer mahveder o adami.evli oldugum halde bana hangi cesaretle msj atiyor.esiniz ilgisini farkettigi halde nasi bu kadar rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…