- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Yüzyıllardır takip ediyorsunuz ya ondandırbirkaç şey duydunuz zaten çocuk gibi ısıtıp ısıtıp onları söylüyorsunuz hem de kaç yıldır yazık ya başka uğraşlar da edinsenize
Adam numaramı bulmuş bıgün de çok güzeldiniz diye mesaj attı bu sarkıntılık ya da iltifat değildir de nedir? Ve bu olaylar süreklilik arz ediyor
korkutabilir.. bir hayırdır birader diyebilirCinauet mi işlesin?
Daha önce yazdıklarınızdan yola çıkarak, erotomanya olma durumunuz var mı acaba?
Ben de çok güzelim ama demiDüşünsene kocaya göre fanus ayarla...uff bi suru iş bi sürü masraf....butun haneler batar
Passionate womanin tırnağı olamayız kız biz :))) nerde bizde o kadar sapıkBen de çok güzelim ama demi
Benimde var ama sölemiyorum uğuru kaçmasınPassionate womanin tırnağı olamayız kız biz :))) nerde bizde o kadar sapık
Allah arttırsın diycem olmiycakBenimde var ama sölemiyorum uğuru kaçmasın
Bazıları sapık severAllah arttırsın diycem olmiycak
Sapığın da centilmeni güzel tabiBazıları sapık severfilm repliği gibi oldu hoşuma gitti uuu beybii nese ben kaçıyom yine coştum
Adam numaramı bulmuş bıgün de çok güzeldiniz diye mesaj attı bu sarkıntılık ya da iltifat değildir de nedir? Ve bu olaylar süreklilik arz ediyor
Yine buraya surekli konu açıp hosuna gitmeyen yorum olunca siteye takilan insanlari bi sekilde, gıcık imalarla tahrik eden, işi gücü olmamakla suclayan birYa nasıl bir iz bırakmışım ki üstünden kaç yıl geçmiş unutamıyorsunuzsizde burada yaşlandınız be
Sürekli konu açıp? Son 1 yıldır bu 2.konum sanırım onu da saymadım ve emin ol sizin gibi işsizleri takmıyorum bile artıkYine buraya surekli konu açıp hosuna gitmeyen yorum olunca siteye takilan insanlari bi sekilde, gıcık imalarla tahrik eden, işi gücü olmamakla suclayan birPassionatewoman
E ne fikir soruyosun o zaman işsiz takımına? Gerçi konu da konuya benzemiyor, soru mu desek, kendine kendine oyle bi yazmissin mi desek, anlayamadim..Sürekli konu açıp? Son 1 yıldır bu 2.konum sanırım onu da saymadım ve emin ol sizin gibi işsizleri takmıyorum bile artıkanlatmaya gerek Yok görüyorsunuz
Ya ben takmıyorum bile ama bu nasıl bir kuyruk acısı ki kaç yıllardır bitmiyor asıl sana yazık ya sanal olmuş hayatınE ne fikir soruyosun o zaman işsiz takımına? Gerçi konu da konuya benzemiyor, soru mu desek, kendine kendine oyle bi yazmissin mi desek, anlayamadim..
Not: seni hic gormemis, belki de hayati goruntusu kariyeri senden cok daha iyi olan bi ton kadini seni kiskanmakla sucluyorsun ya hani, pes.. Acınası bir komiklik bu.. Nedenini gectim, nasil kiskansinlar seniKimin ne olduğunu bilmeden sırf üste çıkmak için şu Cennet Mahallesi tarzinda savunmalari yapiyorsun, yazık..
Kalemine saglikE ne fikir soruyosun o zaman işsiz takımına? Gerçi konu da konuya benzemiyor, soru mu desek, kendine kendine oyle bi yazmissin mi desek, anlayamadim..
Not: seni hic gormemis, belki de hayati goruntusu kariyeri senden cok daha iyi olan bi ton kadini seni kiskanmakla sucluyorsun ya hani, pes.. Acınası bir komiklik bu.. Nedenini gectim, nasil kiskansinlar seniKimin ne olduğunu bilmeden sırf üste çıkmak için şu Cennet Mahallesi tarzinda savunmalari yapiyorsun, yazık..
E ne fikir soruyosun o zaman işsiz takımına? Gerçi konu da konuya benzemiyor, soru mu desek, kendine kendine oyle bi yazmissin mi desek, anlayamadim..
Ya ben takmıyorum bile ama bu nasıl bir kuyruk acısı ki kaç yıllardır bitmiyor asıl sana yazık ya sanal olmuş hayatın
Bir turlu anlam veremedim, veremeyecegim.. Uste cikmaya calismanin bu kadar ucuzubir üye ama beni kıskanıyosunuuuaaazz diyorsa sessizce uzaklaşın o konudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?