Takıntılı komşu, adam bana kafayı taktı?

Yüzyıllardır takip ediyorsunuz ya ondandır birkaç şey duydunuz zaten çocuk gibi ısıtıp ısıtıp onları söylüyorsunuz hem de kaç yıldır yazık ya başka uğraşlar da edinsenize

İlk intiba diye bir şey duydunuz mu?
O sizi aradan sivrilten itici konuları başkası açmadı sonuçta dimi?
Siz bize kendinizi istediğiniz gibi tanıttınız ve maşallah baya bir iz bıraktınız

Konunuza gelince adamın şu anda bir girişimi yok. Yani büyük bir dert de yok.
Belki de siz öyle algılıyorsunuz. Malum size göre yanından geçtiğiniz bütün erkek cinsi size hasta, kadınlarsa kıskanıyor ya.

Girişimi olursa tersler yolunuza devam edersiniz. Devame ederse savcılığa..

Adam numaramı bulmuş bıgün de çok güzeldiniz diye mesaj attı bu sarkıntılık ya da iltifat değildir de nedir? Ve bu olaylar süreklilik arz ediyor

ee varsa böyle bir mesaj savcılığa git şikayet et.
yine yüksek yüksek yaşıyorsun birşeyleri hayırlısı..

Ya nasıl bir iz bırakmışım ki üstünden kaç yıl geçmiş unutamıyorsunuz sizde burada yaşlandınız be
Yine buraya surekli konu açıp hosuna gitmeyen yorum olunca siteye takilan insanlari bi sekilde, gıcık imalarla tahrik eden, işi gücü olmamakla suclayan bir Passionatewoman

Yine buraya surekli konu açıp hosuna gitmeyen yorum olunca siteye takilan insanlari bi sekilde, gıcık imalarla tahrik eden, işi gücü olmamakla suclayan bir Passionatewoman
Sürekli konu açıp? Son 1 yıldır bu 2.konum sanırım onu da saymadım ve emin ol sizin gibi işsizleri takmıyorum bile artık anlatmaya gerek Yok görüyorsunuz

Madem çok güzelsiniz resim koyun da görelim. Ciddiyim, dürüstçe de fikrimizi söyleyeceğiz. Sizi kıskanmadan! Aynada herkes kendisini güzel görür. Yolda bakan erkeklerle güzel olduğunuz kanısına ulaştıysanız annem 57 yaşında, ona bakan bile oluyor. Bizim Türk erkeklerinin büyük bir çoğunluğu nefes alsın yeter modunda zaten. Çok da şey yapmayın derim.

Sürekli konu açıp? Son 1 yıldır bu 2.konum sanırım onu da saymadım ve emin ol sizin gibi işsizleri takmıyorum bile artık anlatmaya gerek Yok görüyorsunuz
E ne fikir soruyosun o zaman işsiz takımına? Gerçi konu da konuya benzemiyor, soru mu desek, kendine kendine oyle bi yazmissin mi desek, anlayamadim..
Not: seni hic gormemis, belki de hayati goruntusu kariyeri senden cok daha iyi olan bi ton kadini seni kiskanmakla sucluyorsun ya hani, pes.. Acınası bir komiklik bu.. Nedenini gectim, nasil kiskansinlar seni Kimin ne olduğunu bilmeden sırf üste çıkmak için şu Cennet Mahallesi tarzinda savunmalari yapiyorsun, yazık..

Ya ben takmıyorum bile ama bu nasıl bir kuyruk acısı ki kaç yıllardır bitmiyor asıl sana yazık ya sanal olmuş hayatın

Kalemine saglik

bir üye ama beni kıskanıyosunuuuaaazz diyorsa sessizce uzaklaşın o konudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…