takip mi etmeliyim?

söyledim açık açık dedim benim içim rahat etmiyor dedim kendini benim yerime koy uzaktan bir yerden bende izleyeyim sizi belki bana ihtiyacın olcak bir durum olur dedim. yok abla saçmalama ya demeye başladı hemen bende dedim mecburen ancak bu şartla izin verebilirim ya da başka arkadaşlarında olursa dedim

Kesinlikle yalnız bırakma gerekirse ona şunu de, birlikte gidelim bende merak ediyorum de! internettt tuzak kuran insanlarla dolu, kardesini yalnz bırakma!

söyledim ama ergenliğin verdiği güçle ona hiç bir şey olmazmışş

oo neler olmuş öyle takıntılıymış desene iyi ki ivermemisin adresini vallahi çok belalar açmış başına bende dikkat ederim uyarayım kardeşimi de

O zaman bir şey olmaz ya 16 yaşındaki çocuk ne yapacak ki. Gerçi bu devirde güven olmaz. Kalabalık bir yerde güzel güzel otursunlar :))

bir yandan bende öyle diyorum sonra aklıma hemen şu soru düşüyor ya 16 yaşında bir çocuk değilse ?

zaten çocuk buluşalım demiş sonrasında sesi çıkmamış bizimkide gurur yaptı inşallahh sesi çıkmamaya devam eder. pek gözüm tutmadı zaten daha görmeden.

takip değilde sende tanışmak istediğini söyle, kötü biri olmadığından emin olmak için, onlar gittiği yeri sana söylesnler sen 1 saat sonra gidip yanlarında 15 dk oturup kalk bence. o sırada az çok anlarsın zaten nasıl bırı olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…