konuştum kuzum bunları konuşmaz mıyım ama şimdi kız meslek lisesinde okuyor ya kendince böyle bir arkadaşlık edinmeyi mantıklı bulmuş demek ki halbuki hep diyorum kurslara yazıl orada kız ve erkek arkadaşlıklar edin diye ama gitmek istemiyor
bence de takip etmekte fayda var... ama ben sizin yerinizde olsam kardeşimin tanımadığı bir arkadaşımdan yada yakınımdan yardım alırdım bu konuda... sizi fark ederse size olan inancını yitirebilir. bence önce söz alın hiçbirşeyi saklamaması konusunda sonra takip ettirin akşamda anlattıklarıyla kıyaslayın ... eğer tam ve eksiksiz ise bir sonraki görüşmede içiniz bir nebze rahat eder.
Diğer yazılan yorumları okumadım söylendi mi bilmiyorum ama
kardeşin gitmekte çok ısrar ediyorsa buluşacağı çocuğun adını soyadını ve numarasını alın bence.
Ayrıca kardeşine güzel bi dille buluştuklarında gidecekleri yeri sana bildirmesini isteyin.
En azından içiniz biraz daha rahat eder.
kuzum benim kız kardeşimde 15 yaşında. geçenlerde abim farketmiş sevgilisi olduğunu hır gür çıkar dedim ama allahtan çıkmadı hallettik
bence bu zamanda 15 16 çok erken birileriyle konuşup buluşmak için
25 30 yaşındaki insanlar bile gerçek yüzlerini sonradan görebiliyor
o yaşlardaki kızlar saftirik romantizmden başka ne hayal edebilirler ki
oysa erkekler eski nesilin erkeklerinden daha görmüş geçirmişler
ben kardeşimi asla göndermem, görüştürmem isterse hiç konuşmasın küssün
hiç tanımadığı birinin yanına göndermemden daha iyidir
Buluşacağı çocuğun yaşı kaçmış acaba? Bu da önemli bir detay bence
canım beraber gidelim ben 5 dakika oturp kalkarım desen
Kardeşiniz henüz çok küçük üstelik tanımadığı birisi ile buluşacak eğer çok buluşmak istiyorsa beraber gidin yok eğer tek gitmek istiyorsa kardeşinizi takip edin bu devirde yanı başımızdaki insanlara güvenilmiyor sanal alemdeki bir insana nasıl güvenelim.Siz bu çocuğu kamerada mı gördünüz yoksa fotograflarını mı gördünüz eger tek fotoğraf üzerinden gördüyseniz karşınızda hiç beklemediğiniz biriside çıkabilir.aynı yaştalar canım gördüğüm kadarıyla
kabul edeceğini sanmam kuzum açık açık konuşayım bakalım bir kez daha
Benim de 15 yaşında bir kız kardeşim var endişenizi öyle iyi anlıyorum ki. Hakkaten anne yarısı olmak demek abla olmak. Başına bir iş gelecek diye korkuyorum ama bence hayır, olmaz gibi şeyler yerine güzelce konuşun çünkü baskı yapmak ters tepiyor ergenlerde. Ve takip edin derim ama yakalarsa feci güveni sarsılır size karşıben öyle yapıyorum çaktırmadan kontrol ediyorum neler yapıyor diye
Kardeşiniz henüz çok küçük üstelik tanımadığı birisi ile buluşacak eğer çok buluşmak istiyorsa beraber gidin yok eğer tek gitmek istiyorsa kardeşinizi takip edin bu devirde yanı başımızdaki insanlara güvenilmiyor sanal alemdeki bir insana nasıl güvenelim.Siz bu çocuğu kamerada mı gördünüz yoksa fotograflarını mı gördünüz eger tek fotoğraf üzerinden gördüyseniz karşınızda hiç beklemediğiniz biriside çıkabilir.
kızlar benim bir kız kardeşim var 16 yaşında internetten bir çocukla tanışmış çocuk bizim evin olduğu semte gelecekmiş buluşmak için.
ben hafta sonu çıkabilir miyim dedi buluşmak için olmaz dedim hiç görmediğin biri ya sapık manyak bir çocuksa ama çok ısrar ediyor bu sefer de bana yalan söyleyip buluşmasından çekiniyorum o beni kendine yakın görüp her şeyi anlatıyor şimdi eğer otorite kurarsam olanı da anlatmayacak.. ben de anneme söyledim annemede anlatmıştı ztn ama buluşacaklarını söylememişti annemde kulağına su kaçırdı azcık ama hala gitmek istiyor takip mi etsem ne yapsam bilemiyorum..
zorla evde tutmam sonuçta ergenlik döneminde bir çocuk iyice ters tepebilir ne yapmalıyım sizce?
kızlar benim bir kız kardeşim var 16 yaşında internetten bir çocukla tanışmış çocuk bizim evin olduğu semte gelecekmiş buluşmak için.
ben hafta sonu çıkabilir miyim dedi buluşmak için olmaz dedim hiç görmediğin biri ya sapık manyak bir çocuksa ama çok ısrar ediyor bu sefer de bana yalan söyleyip buluşmasından çekiniyorum o beni kendine yakın görüp her şeyi anlatıyor şimdi eğer otorite kurarsam olanı da anlatmayacak.. ben de anneme söyledim annemede anlatmıştı ztn ama buluşacaklarını söylememişti annemde kulağına su kaçırdı azcık ama hala gitmek istiyor takip mi etsem ne yapsam bilemiyorum..
zorla evde tutmam sonuçta ergenlik döneminde bir çocuk iyice ters tepebilir ne yapmalıyım sizce?
Gecen yil actigim bir konu var onu okuyun lütfen.. o zaman karar verirsiniz ne yapacaginiza.
takip edin ama sakın yakalanmayın
ergenlik insanlara korkunç hatalar yaptırıyor.. takip edin, dost bilsin sizi
O zaman bir şey olmaz ya 16 yaşındaki çocuk ne yapacak ki. Gerçi bu devirde güven olmaz. Kalabalık bir yerde güzel güzel otursunlar :))aynı yaştalar canım gördüğüm kadarıylaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?