Takmamayı Öğrenmek...

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
28
Direk konuya gireceğim.Ben takmamayı,kendimi yıpratmamayı öğrenmek istiyorum.İnsanların davranışları,sözleri beni çok etkiliyor.Bugün dayımlar bize geldi.EscobarCesur kardeşinden küçük duruyorsun,kardeşinin saçları ne kadar uzun,saçların dökülmüş,minicik kalmışsın,çok zayıfsın gibi sözler söylediler.Bunları başkalarından da duyuyorum zaten.Oradan annemde atladı.EscobarCesur kilo almak için diyetisyene gitti,yine alamadı.Geç saatlere kadar ders çalışıyor,saç mı kalır.Zaten bunları herkesten duyduğum için moralim gerçekten çok bozuldu,ağladım.Kilo almaya çalışıyorum olmuyor,saçlarımı uzatmaya çalışıyorum olmuyor.Daha da kötüsü annem bu kilo olayına üzüldüğünü bildiği halde böyle demesine de üzüldüm.O kilosundan memnun,alır inşallah tarzı bir şey deseydi çok mutlu olurdum.O da onları destekler şekilde konuşunca çok sinirim bozuldu.Ben artık insanları takmamayı öğrenmek istiyorum.

Ya uzaklaşacaksin ya da düşüncelerini açıklayıp öyle konusmamalarini sağlayacaksın. Ya da öyle çok odaklanacaksin birşeye , duymayacaksin çevreni.

Aksi halde bir şekilde kafana takılır.

Edit : deneyimlerle de öğrenebilirsin. Yukarıdaki yoruma katılıyorum.

Ben de cok acayip zayıftım 170in üzerindeki boyuma 48 kiloydum düşün. 12 yaşındaki kardeşim benim kiloma yetişmişti. Aradan 2 sene geçti şu an 62 kiloyum bu sefer de lonely sen çok kilo aldın oluyor. (halbuki şimdi tam ideal oldum hem de hâlâ fit duruyorum) Ne yapsan yaranamazsın nasıl olursan ol eleştirecek bir şey bulurlar. Daha önce bir başkasının konusuna yazmistim kusur arayan insan masmavi güzel gözlere bile "ayy sana koyu renk göz daha güzel olurdu bu yakışmıyor" bile diyebilir. Maksat moral bozmak olsun. Bana özelden de kilo alma hakkında yazabilirsin

Derslerine odaklan idealine ulaş.iyi bir kariyer yap.bir de üstüne yaş alırsan kendiliğinden oluşur takmamak

İnşallah bir an önce öğrenirim.

teşekkür ederim,yazacağım mutlaka

Valla belli bi yastan sonra aileni bile iplemiosun kaldi ki dayi. Pufs arasalar tellerine bakmam.. Sanki onlar buyuttu seni. Boyle onemsiz insanlar icin uzme canini..

Yaaa kıyamam.. onlar sana laf söylerken sen de bel altı vur :))

Maalesef insanlar hadsiz ve kötü susup dinlediğimiz de direkt silik muamelesi yapıyorlar.

Mesela size öyle diyen birine ayy yok sen tavsiye verme yaaa de bak ve pis pis gül :)))
Saçlarınla ilgili yorum gelince ayyy demek ki senin yaptığını yapmamak lazım de pis pis gül.

Doğru olab davranış değil evet ama onlar bize her istediğini söylüyorsa istemediği şeyleri de duyabilir :)
Ya da hiç uğraşma sanane de pis pis gül:))

ben de bunu yapmak istiyorum,moralimi bozanın moralini bozmak istiyorum.Aksi halde diğeri çok yıpratıcı

ben de bunu yapmak istiyorum,moralimi bozanın moralini bozmak istiyorum.Aksi halde diğeri çok yıpratıcı
Zamanla pratik kazanıyorsun ilk etapta afallıyorsun ama inan çok keyifli. Böyle hiç beklemiyorlar ya bi anda vur geç. Ama uzatma.
Tek cümle.
Dön arkanı git. Düşünsün kalsın. Ben biraz cadıyım kimseye eyvallahım yok çat çat söylüyorum sonra da manyak bu buna laf söylenmez diyip siniyorlar :)))

En iyisini yapıyorsun,helal olsun

kendinizi sevin önce :)

benim de boyum çok kısa ve olur olmaz yerde bununla ilgili laf duyabiliyorum. başta çok üzüldüm hatta boy uzatma ameliyatı olmayı bile düşündüm. şimdi öyle diyene "naapcan işte bir yerden alıyor bir yere veriyor" diye bakıp gülüyorum. artık o nereyi anlarsa, susup oturuyor. :)

veya ben giyim tarzımla ilgili çok eleştirilirdim "bu ne, eline geçeni giymişsin" gibi laflar duyardım ama şu an hepsinin hayranı olduğu bir markanın influencerı oldum aylık 1 kutu bedava kıyafet alıyorum ve bunu o marka tarzımı beğendiği için veriyor şimdi eleştirsinler de göreyim, bu olay olduktan sonra asla laf eden çıkmadı.

kısacası ya kırmadan takmadığını belli edeceksin ya da öyle bir şey yapacaksın ki eleştirecek nokta bulamayacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…