- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 28
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Ben 25e kadar dayanabileceğimi düşünmüyorum25'ten sonra insanların ne mal olduklarını gördükçe " takma" azalıyor canım. Ben de öyle oldu.
İnşallah bir an önce öğrenirim.Ya uzaklaşacaksin ya da düşüncelerini açıklayıp öyle konusmamalarini sağlayacaksın. Ya da öyle çok odaklanacaksin birşeye , duymayacaksin çevreni.
Aksi halde bir şekilde kafana takılır.
Edit : deneyimlerle de öğrenebilirsin. Yukarıdaki yoruma katılıyorum.
teşekkür ederim,yazacağım mutlakaBen de cok acayip zayıftım 170in üzerindeki boyuma 48 kiloydum düşün. 12 yaşındaki kardeşim benim kiloma yetişmişti. Aradan 2 sene geçti şu an 62 kiloyum bu sefer de lonely sen çok kilo aldın oluyor. (halbuki şimdi tam ideal oldum hem de hâlâ fit duruyorum) Ne yapsan yaranamazsın nasıl olursan ol eleştirecek bir şey bulurlar. Daha önce bir başkasının konusuna yazmistim kusur arayan insan masmavi güzel gözlere bile "ayy sana koyu renk göz daha güzel olurdu bu yakışmıyor" bile diyebilir. Maksat moral bozmak olsun. Bana özelden de kilo alma hakkında yazabilirsin
inşallah öğrenirim bunuDerslerine odaklan idealine ulaş.iyi bir kariyer yap.bir de üstüne yaş alırsan kendiliğinden oluşur takmamak
yapamıyorum bir türlü ve yıpranıyorum.Benim üzülmem oysaki hiçbirinin umurunda değil.Zaten bu hayatta en zor olan şey insanlarla uğraşmak. En iyisi boşvermek, kendin için yaşamak ama onu da biz yapamıyoruz sanırım.
ben de bunu yapmak istiyorum,moralimi bozanın moralini bozmak istiyorum.Aksi halde diğeri çok yıpratıcıYaaa kıyamam.. onlar sana laf söylerken sen de bel altı vur :))
Maalesef insanlar hadsiz ve kötü susup dinlediğimiz de direkt silik muamelesi yapıyorlar.
Mesela size öyle diyen birine ayy yok sen tavsiye verme yaaa de bak ve pis pis gül :)))
Saçlarınla ilgili yorum gelince ayyy demek ki senin yaptığını yapmamak lazım de pis pis gül.
Doğru olab davranış değil evet ama onlar bize her istediğini söylüyorsa istemediği şeyleri de duyabilir :)
Ya da hiç uğraşma sanane de pis pis gül:))
Artık kendimi üzüp yıpratmak istemiyorum zaten.Valla belli bi yastan sonra aileni bile iplemiosun kaldi ki dayi. Pufs arasalar tellerine bakmam.. Sanki onlar buyuttu seni. Boyle onemsiz insanlar icin uzme canini..
Zamanla pratik kazanıyorsun ilk etapta afallıyorsun ama inan çok keyifli. Böyle hiç beklemiyorlar ya bi anda vur geç. Ama uzatma.ben de bunu yapmak istiyorum,moralimi bozanın moralini bozmak istiyorum.Aksi halde diğeri çok yıpratıcı
En iyisini yapıyorsun,helal olsunZamanla pratik kazanıyorsun ilk etapta afallıyorsun ama inan çok keyifli. Böyle hiç beklemiyorlar ya bi anda vur geç. Ama uzatma.
Tek cümle.
Dön arkanı git. Düşünsün kalsın. Ben biraz cadıyım kimseye eyvallahım yok çat çat söylüyorum sonra da manyak bu buna laf söylenmez diyip siniyorlar :)))
ama takmak yıpratıyorTak, takmasan etrafındakileri tanıyamazsın, göremezsin nasıl olduklarını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?