Takmamayı Öğrenmek...

İnsanlara odaklandığımda bendeki iyilik duyguları da azalıyor.Ama bu bize de zulüm.İlkelere,inançlarımıza göre yaşar ve onları merkeze alırsak,"kurt kurtluğunu yapsın,ben insanım "diyerek bu dünyadaki amacımızı gerçekleştirmeye başlıyoruz.Bakın bir söz daha geldi aklıma:

"Seni diğerlerinden farksız yapmaya tüm gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. Bu savaş bir başladı mı artık hiç bitmez." Edward Estlin Cummings

Zorlu ama çok zevkli bir savaş.

Ben de sağlık sorunlarımdan dolayı kilo verdim ve istesem de kilo alamıyorum. Gelen kötü yorumlara benim de canım sıkılıyor. Ben artık 14 yaş çocuk kıyafetlerini giyiyorum, gardrobumu yenilemek zorunda kaldım.
Kafaya takmamak için de şunları yapıyorum, onceden giyemedigim dar bluzlari giyebiliyo olmanın tadını çıkarıyorum. Bir de kendimi sürekli meşgul ediyorum, iş kitap dizi ev işi. Insan bos kaldı mi kafasında ayni seyleri döndürüp duruyor. Her sey olacağına varır, akışına bırak

Belli yaştan sonra "O değil de ben niye milleti takıyorum ?" deyip aydınlanma geliyor.Bana geç geldi, 27'den sonra -amannn- demeyi öğrendim.Sanirim dünyayı kurtarmayi bırak etraftaki metrekareye düşen gereksizlerinsayısını görüp bunlarla baş edilmez, ne hali varsa görsünler deyip pes ediyor insan.

Dengeyi korumak çok önemli farkındayım ve bunu uygulamaya çalışacağım

Su akar yolunu bulur yani

En güzeli kimseye bakmadan hayatını yaşamak.

Bu savaşı kazanabilenlerden olmak için savaşacağım.Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…