- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
başbaşa aslında hüsnü alaya gidelim demişti önceden ben müsait değildim iki hafta sonra da muhtemelen öyle bir yeri söylerNiye buluşuyorsunuz,piknik mi gezi mi?Konsept nedir,Baş başa mı?
Ona göre taktik verelim.
çalışıyor geç saate kadar benim ailem akşam pek dışarı çıkmama izin vermiyor haftasonu da kuzeninin düğününe gidecek şehir dışına ondan ötürüBaşbaşa mı buluşacaksınız? Bir de ne için 2 hafta sonra? Ayrıntı verirseniz iyi olur.
Hüsnü alayın ne olduğunu bilmiyorum özür dilerim.başbaşa aslında hüsnü alaya gidelim demişti önceden ben müsait değildim iki hafta sonra da muhtemelen öyle bir yeri söyler
çalışıyor geç saate kadar benim ailem akşam pek dışarı çıkmama izin vermiyor haftasonu da kuzeninin düğününe gidecek şehir dışına ondan ötürüBaşbaşa mı buluşacaksınız? Bir de ne için 2 hafta sonra? Ayrıntı verirseniz iyi olur.
Ben sizin bu soyledikleriniz gibi cok taktikli bir sekilde bulusmustum biriyle. :)Ama karsidaki öküz olunca deger kiymet bilmeyince taktik falan bi ise yaramadi.Sade ol, makyaj yapıyor musun bilmiyorum ama hafif yap derim.
Gizemli ol, çok çene çalma, az düşün öyle cevap ver sorularına.
Erkekler mahcup ama neşeli, yerinde konuşup boş konuşmayan, kendini halı gibi bir anda hoop diye sermeyecek kızları seviyorlarsermek derken hayatının en ince detaylarını anlatmaktan bahsediyorum
İlk günden öküz sonraları bizona dönüşürdü zaten. O tarz adama en iyi taktik merdaneBen sizin bu soyledikleriniz gibi cok taktikli bir sekilde bulusmustum biriyle. :)Ama karsidaki öküz olunca deger kiymet bilmeyince taktik falan bi ise yaramadi.
yok arkadaş olarak gördüğüne eminim sadece bizi tanıştıran arkadaşla ikimizin de arası açıldığı için başka da ortak tanıdğımız olmadığı için birlikte gidicez. hüsnü ala da eminönünde boğaza bakan bir restorançalışıyor geç saate kadar benim ailem akşam pek dışarı çıkmama izin vermiyor haftasonu da kuzeninin düğününe gidecek şehir dışına ondan ötürü
normal ama şık birşeyler giy. nerde buluşursunuz bilmiyorum ama hafif bir öglen yemegi olabilir. veya öglenden sonra bir kahve..kızlar ben bu işlerden hiç anlamıyorum. kendi halinde takılan bi kızım. erkeklerle pek muhatap değilimdir genelde. 23 yaşındayım güzel bi kızım duru bi güzelliğim olduğunu söylerler 168 boy 58 kiloyum tesettürlüyüm genelde pek makyaj yapmam ama bakımlıyım pdr okudum rehber öğretmen olarak bir kurumda çalışıyorum. ortak arkadaş vasıtasıyla tanıştığım bir erkek var. 28 yaşında ilk başta ona o gözle bakmamıştım. hatta evlenmeyi düşündüğü için bi kızla falan da tanıştırdım ama taa ki gülümseyişini görene kadar. şimdi karşımdaki adamı anlatıyım. 28 yaşında yüksek lisansını bitiriyo. doktora yapıcak. mühendis olarak çalışıyor. çok fazla arkadaşı yok. 5-6 takıldığı kişi var. ilk konuştuğumuzda pek muhabbet açamıyoduk. bu biraz da ondan kaynaklı. artık biraz daha samimi olmaya başladık. şu an beni arkadaşı olarak görüyor. ama güzel bir kız olduğumu söylemişti. benden hoşlanmadığını biliyorum ama sanırım ben ondan hoşlanmaya başladım. tam hayal ettiğim gibi bir erkek sizden taktik istiyorum iki hafta sonra buluşcaz nerede buluşalım ne giyeyim nasıl davranayım bana aşık olmasını istiyorum .)
yok arkadaş olarak gördüğüne eminim sadece bizi tanıştıran arkadaşla ikimizin de arası açıldığı için başka da ortak tanıdğımız olmadığı için birlikte gidicez. hüsnü ala da eminönünde boğaza bakan bir restoran
Ben sizin bu soyledikleriniz gibi cok taktikli bir sekilde bulusmustum biriyle. :)Ama karsidaki öküz olunca deger kiymet bilmeyince taktik falan bi ise yaramadi.
husnualayi görünce yazmadan edemedimbaşbaşa aslında hüsnü alaya gidelim demişti önceden ben müsait değildim iki hafta sonra da muhtemelen öyle bir yeri söyler
mini etek topuklu ayakkabı ve dekolte bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?