taktik lazım bacılar

Konu sahibi yemekten bahsediyosun.
Bende tesetturluyum ve bu kadar senede tecrube edindim.
Giyimde siyah renkten vazgecme.
Tecrube edine edine ogrendim.
Mesela yemekte rengarenk bi sal/ patlak renk bi esarp cok yanlis secim.
Gece sade olunmali.
" bunu nerde ogrendin"diye sorarsan dugunlere kinalara davette.
Dugun yerinde bile siyah en iyi dostunsa sade bi yemekte var sen dusun.
Yemek diyince aksam varsayiyorum.

Kapkarada olunmaz ama mesela siyah duz bi elbise( kot ceket yada kot biseyler olmasin, ozensiz olur).
Sonra uzerinede pastel renkte bi şal, cirtlak olmasin. Beline meline kemerler tikistirma cok demode olur. Siyah en sade bi yerede uya; dikkat cekmessin. Siyah en satafatli bi yerede uyar; asil ve sik durursun.

Ben bambaşka bir yerden taktik vereceğim. Erkek arkadaşım yüksek muhendis. Öncelikle mühendis adam sistematik düşünür. Ayrıntıcıdır. Seni incelemez sanırsın ama her ayrıntına dikkat eder. Kendileri genelde aritmatik kafada olduklarından çok konuşmazlar , mantıklı konuşurlar. Karşılarında da biraz zıttı ama mantıklı insanlar isterler. Yani diyeceğim su; neşeli ol, kasma ama boş konuşma, bir konuda bildiğin kadar konuş, onun ilgi alanlarını biliyorsan pek gün yüzüne çıkmamış ayrıntıları araştırıp onu bilgilendirici, ufkunu açıcı konuşmalar yapabilirsin. Seni ilgiyle dinliyorsa mantığına bir nebze uyduğunu düşünüyor demek ki. Onun dışında sadece olun, kıyafet konusunda çok abartmayın. Kemerler, tokalar, cicili bicili şeyler kullanmayın. Özenin ama fresh görünün. Bakımlı olmanız çok önemli. Dediğim gibi ayrıntıcılar. Siyah nokta, cilt kusuru vs.hepsine dikkat ederler. Kendinize göre önlemlerinizi alın. Bunları yaparken kasmayin ve en önemlisi KENDİ ÇİZGİNİZ DIŞINA KİMSE İÇİN ÇIKMAYIN.SİZ BÖYLE DE GÜZELSİNİZ.

Bence en büyük taktik etrafa pozitif enerji yaymak (özgüvenli, rahat ve güleryüzlü olmak) ama çok konuşmamaktır

Tesettürlülerin bazıları çok güzel bir göz makyajı yapıyor, eyeliner ile. Deneyebilirsin ama dikkatli ol, eğer beceremezsen panda gibi görünürsün

taktik maktik yok, bam bam bam bam!!!

Adamin huyuna dair hicbir sey goremedim tam hayal ettigim gibi bir erkek diyorsun ama sadece egitim is durumundan arkadaslari olmadigindan bahsetmissin. Su an nette duru guzellik resmi arastiriyorum.

En önemli taktigi veriyorum, husnu alaya gitmeyin. Gitme konusunda ısrarcı bir erkekle gorusmeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…