Talibim benden yedi yas kucuk

Talibim derken?
Görücü usulü mü
Yoksa internet talibi mi?
Mesleği nedir?
Şahsen aynı ortamda uzun süre bulunup (iş okul ortamı gibi) aşık olan 7 yaş küçük erkeği anlarım da
Görmeden etmeden tanımadan 2 evlilik geçirmiş ve çocuklu üstelik 7 yaş büyük bir bayanla (yanlış anlaşılmasın yorumumda kötü niyet yoktur) flört etmek isteyen bir erkeği mantıklı bulmam

Neden size talip olmuş

Yaşınızı bilmiyorum ama sizden 7 yaş küçük Adam 20 yaşında olsa çocuklu 27 yaşındaki kadına neden talip olur

Bakın tanışır arkadaş olursunuz ilişkiniz ilerler tabii olur da bir erkek durduk yerde neden kendinden büyük çocuklu kadına talip olur, siz onu o sizi tanımıyor

Bence sorulacak soru neden

Gelecek cevaba göre değişir diğer sorular

Ooo talip hemide çıtır bayılırım lütfen görüştükten sonra detayları alalım
Yani ilk buluşmada ne sorulur bugüne kadar yaşadıklarınızı anlatın karşılıklı kişiliklerinizi nelerden nefret edip nelerden hoşlandığınızı ona göre devam eder ya da biz ayrı dünyaların insanıyız çıtırcım veya klişe olarak sorun sende değil bende gibi birşeyle oradan uzaklaşırsınız.

Ailesi talib oldu, görüşü yani. Benim de onunda mesleği var.

O Zaman onlara soralım neden

Yani klasiktir ama herkes oğluna küçük kız arar bu ülkede

Severek evlenen çiftlerde bile kadın 2-3 yaş büyük olsa dahi laf edilir vs

Mesleğiniz var vs de Adamın farklı tercihleri olabilir mi

Yani paravan evlilik vs

Gorusun bence bakarsiniz uyusursunuz. Ama ulke gerceklerini su sekilde dusunebilirsiniz, gorucu usulu gibi bir yontemle tanismak isteyen kesim genelde cok rahat goruslu olmuyor, yani daha once evlilik yapilmasi ve cocuk sanki istenmiyor gibi. Bence yorum yapanlar bu sebeple de olmaz demisler. 7 yas buyuk kucuk olmak bence sorun, bu fark maksimum iki taraf icin de 4 olmali amaa neden olmasin ayni zamanda :d bi cay icmekte fayda var diyorum :d

Ya bacım. Bismillah hele. Niye 3. Evlilik. Daha 2 sene oluyor 2. Eşiniz gideli. O evlendi diye sizde mi hemen evlenmeniz lazim. Birde aileler genelde bekar oğullarına 2. Kere boşanmış çocuklu birini istemez (sorun sizdede değil zihniyet bu yandan maalesef). Yani benim burnuma iyi kokular gelmiyor

Olur neler olmuyor bu hayatta, ama bence siz neler bekliyorsunuz bu kişiden ve evlilikten? Daha tanımadan evlilik düşünmek mantıklımı mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…