Talibim benden yedi yas kucuk

Kesin çocukta bir sorun vardır yoksa daha uygun birilerini secebilirdi kendine

Bir anne olarak en hassas oldugum konu cocuga yönelik islenen suclar. Cocuga karsi islenen cinsel suclarin bir kisminin nedeni cocugun gucsuz ve bastirilabilir olmasi. En tehlikeli olan ikinci grup ise pedofiller. Katildigim bir konferansta pedofillerin amacina ulasmak icin avci gibi uzun süre gözlemledigi, cocugun güvenini ve sevgisini kazandigi, mesleklerini amacini kolaylastiracak türden sectigi (cocuk doktoru, servis soforu vb), cocuga ulasmayi kolaylastirmak icin bekar annelerle gönül iliskisine girdikleri anlatildi. Konunuzu okuyunca ilk aklima gelen buydu. Amacim tanimadigim bir adami zan altinda birakmak degil. Bir anne olarak baska bir anneyi uyarmak. Sizin yerinizde olmadigim icin sizi anlayamiyor olabilirim. Yalniz cevremde cocuklarini yabanci adamlarla ayni eve sokmamak icin evlilik istemeyen bekar anneler dolu.

Bu cocuklar o oadar sansli degil gibi. 2. Cici baba ile tanismak yakin.

Yaslarin kac oldugu da onemli
40-33 ve daha ustuyse cok siritmaz bence
30lu yaslar ve 20li yaslarsa sikinti

Çocuk mu büyüteceksiniz Allah aşkına.
Erkekler zaten geç olgunlaşıyor bide 7yaş küçük.
Ayrıca rahat mı batıyo size anlamadım , mesleğiniz varsa bekar da kalabilirsiniz gayet.

7 yaş sorun değil de iki çocuğunuz olması sorun. Bu ülkede neler var ya millet çocuğunun öz babasına güvenemiyor. Evlenmeyiverin şart mı? İşiniz var muhtaç değilsiniz kimseye. Kendiniz seçin ille evlencekseniz de.

O kadar evlilik dolandırıcısı görüyoruz 7 yaş küçük diyorsunuz bi düşünün bakalım sizce nedir bu aşk mı

Kötü yorum yapmayın demişsin 2 evlilik gecirmişsin üstelik çocuğun var adamı araştırıp nedir ne değildir diye hesap yapacağına olumlu cevap bekliyorsun aklını başına devşir normal bir durum değil bu burası Türkiye bunca bekar varken neden benin altını araştır

sızı gormeden nasıl talıp oldu kı
burda yasa gelene kadar baska mesele var
ıkıncı evlılıgınız olacak ve bır evladınız var
hıc gormedıgınız tanımadıgınız bır adamla nasıl olacak kı bu yanı ıkıncı kez rıske deger mı ortam ona deger bır ortam gıbı durmuyor aıle dostlarımız desenız ıs arkadası desenız esasında tanıdıgım bırı desenız neyse de daha once hıc gorusmemıssınız bıle

ıyı cesaret

Hiç evlenmemiş bir erkek neden kendinden büyük ve çocuklu birini istesin? Çok saçma geliyor bana.
Yanlış anlamayın size karşı kötü niyetle yazmıyorum. Ama sizin başınızdan 2 evlilik geçmiş. Artık daha mantıklı olmanız gerekmiyor mu? Benim çocuğum olsa hiç evlenmemiş bir erkekle evlenmeyi düşünmezdim.
Evlenmek için evlenilmeyeceğini bizden daha iyi anlamış olmalıydınız.

Yorumlari okudum da herkes olmaz demiş. Neden olmuyor? Aynı yaşta insanlar evlenince sanki her sey dört dörtlük olacak garantisi mi var? Aynı yaşta evlenenler aldatılmiyor mu, karnında bebekle terk edilmiyor mu? Göbeğin çıktı biraz dikkat et kendine diye eleştirilmiyor mu?

Eğer "talibim benden 7 yaş büyük ve iki çocuğu var" diye konu açılsa bu kadar yadırganmayacakti. Ayrıca adı üstünde talip yahu, bile bile talip olmuş belki yaş farkından daha muhim şeyler vardır. Yani sırf şu toplum baskısı yüzünden bazı insanlar birbirini begense bile geri adım atıyordur eminim.

Benim dayım seneler önce kendisinden 6 yaş büyük ve 2 çocuğu olan yengemle evlendi. Dayım da şu an 50'li yaşlarda olmasına rağmen 20'li yaslardaki genç bir kızi kendine aşık edecek kadar yakışıkli ve yaşını hiç göstermeyen müthiş biri. Annem hep anlatır kızların yazdığı mektupları. Hatta o dönem bulunduğumuz ilin belediye başkanının kızıyla birlikteyken ayrılıp yengemle tanışıyor. Yengemi çok severim ama dayım ne kadar dikkat çeken boylu boslu bir adamsa yengem tam tersi fiziksel özeliklere sahip. 1.50 boyunda, kilolu, alimsiz bir kadın ama çok güzel bir kalbi var.

Yani dışardan bakınca hepinizin asla olmaz diyeceği ama 29 senedir süren bir evlilik.

Dayınız ve yengeniz adına çok sevindim. Ama bu olayda kaçırdığınız bir şey var. Damat adayı görüp, beğenip, aşık olmuyor. Aile oğullarına eş arıyor.

Siz oğlunuza bir eş arıyor olsanız 2 evlilik geçirmiş ve çocuklu birini mi uygun görürdünüz? Hadi 7 yaş büyük olmasını saymıyorum bile.

Burada konu sahibi 2 evlilik geçirmiş ve çocuklu diye evlenemez demiyoruz. Ama karşıdaki insanlar neden oğullarına denk birini aramıyorda bu bayana talip oluyorlar? Sizce de mantıksız değil mi?

Burada tek tarafın çocuklu olduğu bütün evliliklere olmaz demisimdir, kadın/erkek fark etmez.
Cünkü devamında genelde yaşananlar,
Nafaka ödüyor, bizim rızkımız,
Annesi surekli rahatsız ediyor, çocuğu bahane ediyor,
Benim çocuğuma baba diğerinden daha az kiymet veriyor diye çocuklu adamdan şikayetlenen kadınlar...
Yada,
Çocuğuma olan ilgimi kıskanıyor,
Artık çocuğu evde istemiyor,
Çocuğa annemler bakıyor,
Çocuğun nafakasina el koyuyor(daha geçen hafta vardi) diye çocuğunu evine sığdıramayan anneler.
Sonuç, evet sizin dayınız istisna, ve istisnalar kaideyi bozmaz.
Ayrıca çocuklu insan (yine kadın/erkek fark etmez, çocuk bakımını ustlenen) 1 evlilik tamam, 2.evlilik tamam, biraz ara mi verse artık, evlenmese ölecek hastalığı yoksa?
Çocuğun da düzene ihtiyacı var.

Nasıl da safsiniz ? Genç erkeklerin olgun kadin tutkusu hep vardir bunlar genellikle cinsel acidan bağlanırlar yalniz

Benim erkek kuzenim bekardı ve kendinden 7 yas buyuk 2 cocuklu biriyle evlendi...ve çok mutlular müthiş uyumlular gerçekten...ama cocuklar büyük baya 15 yaşın üzerinde ikisi de sorun olmuyor...

Ne iş yapar ?
Siz ne iş yaparsınız ?
Bence önce bir tanıyın illa evlenmek zorunda değilsiniz.

sizin evlendiğinizi çocugunzn oldugunu biliyor mu acaba ?
bilmem benim fikrim ben bekar da olsam kendmden 7 yaş kucuk biri ile birlikte olmazdım yani olsamda niyetim ciddi olmazdı . karsımdakinnde niyetınn ciddi oldugunu dusunmezdım .. bazı erkekler olgun kadınlardan hoşlanıyor ama niyet olarak ciddi değil.. Erkekler geç olgunlaşır yani kafalarına bazı seyler geç dank eder. gönul eğlendirmek çıtır takılmak istiyorsanz görusun ama bağlanma yada bişiy bekleme konusunda bence kendnizi kaptırmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…