- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Bana mantıklı gelmediHanımlar bir talibim çıktı, bekar ve benden 7 yaş küçük. Ben 2 evlilik geçirdim, ve bir kızım var. Daha yüzyüze konuşmadık ama buluşmak için kararlaştırdık. Neler sorayim, lütfen üzücü yorumlar yapmayın.
Hanımlar bir talibim çıktı, bekar ve benden 7 yaş küçük. Ben 2 evlilik geçirdim, ve bir kızım var. Daha yüzyüze konuşmadık ama buluşmak için kararlaştırdık. Neler sorayim, lütfen üzücü yorumlar yapmayın.
Hayir ailesi talip olmus.Kırılmayın ama siz iki evlilik geçirmişsiniz birde çocuğunuz var.Karşıdaki kişi hem küçük ( hadi tamam diyelim buna) hem de hiç evlilik yapmamış.Kendisi hazır olsa bile ailesi mutlaka karşı çıkacaktır.Bu iş olmaz bence.
Ben de oyle olabilecegini dusundum. Cunku genelde bekar ogullari olanlar daha once evlebmis bosanmis hem de cocugu olan kadinla oglunun evlenmesini istemez. Burada tam tersi bir durum var.Paravan evlilik ihtimalini bile aklinizdan cikarmayin.Malum eşcinsellik bu şekilde evliliklerle örtülmeye calisilıyor.Daha yeni bi kitapta okudum.
Üzücü olmayan yorum yapamam. En iyi yorumum "Talibin saf sanirim"Hanımlar bir talibim çıktı, bekar ve benden 7 yaş küçük. Ben 2 evlilik geçirdim, ve bir kızım var. Daha yüzyüze konuşmadık ama buluşmak için kararlaştırdık. Neler sorayim, lütfen üzücü yorumlar yapmayın.
Bana kalırsa konu sahibi saf. Bunun altında kesin bir iş var diye düşünmek yerine olabileceğine dair ümitlenip buraya soruyor bir de.Üzücü olmayan yorum yapamam. En iyi yorumum "Talibin saf sanirim"
O da mümkünBana kalırsa konu sahibi saf. Bunun altında kesin bir iş var diye düşünmek yerine olabileceğine dair ümitlenip buraya soruyor bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?