Talibim benden yedi yas kucuk

Tanisiyor olsaniz ve aşk olsa hadi anlarım da, adamın ailesinden talep geldiyse vardır bunda bir iş. Hem adamdan 7 yaş büyünsünüz, hem çocuğunuz var. Üstelik bir değil iki evlilik geçmiş başınızdan. Yanlış anlamayın elbette bunlar utanılacak ayrıntılar değil ama malum Turkiyede çoğu aile taraflar aşık olsa bile karşı çıkar. Ya sizde çok mal mülk var ya da adama paravan evlilik yaptırıyorlar.

Ben hep bunun tersini gordum. Ciftler ister ama aileler istemez.
Sizden kucuk olmasi sıkıntı. 7 yas cok bir de. Erkekler gec olgunladir cunku.

Bana mantıklı gelmedi
Nasıl mantıklı gelmedi açıklayayım siz birbirinizle aynı ortamda bulunup tanışıp sevseydiniz tamamdı herşey normal
Ama oğlan bekar siz boşanmış çocuklu bayansınız arada 7 yaş var

En ufak tartismada evliliklerinizi basiniza kakar..denginiz olsun en azindan bi evlilik yapmis olsun

Hayir ailesi talip olmus.

Paravan evlilik ihtimalini bile aklinizdan cikarmayin.Malum eşcinsellik bu şekilde evliliklerle örtülmeye calisilıyor.Daha yeni bi kitapta okudum.
Ben de oyle olabilecegini dusundum. Cunku genelde bekar ogullari olanlar daha once evlebmis bosanmis hem de cocugu olan kadinla oglunun evlenmesini istemez. Burada tam tersi bir durum var.
Konu sahibi kiziniz var lutfen dikkatli olun. Eski esiniz evlendi, kiziniz da anne keske sende evlenseydin dedigi icin gaza gelip hemen evlenmeyin. Iyice olcup tartin. Zira bu ilk evliliginiz degil. Duygularinizin cok etkisinde kalip karar vermeyin. Cocugunuz herseyden onemli olsun. Ozgurluk de guzel. Evlenmis olmak icin evlenmeyin, kimsenin gazina gelmeyin. Evladinizi dusunun.

Üzücü olmayan yorum yapamam. En iyi yorumum "Talibin saf sanirim"

Üzücü olmayan yorum yapamam. En iyi yorumum "Talibin saf sanirim"
Bana kalırsa konu sahibi saf. Bunun altında kesin bir iş var diye düşünmek yerine olabileceğine dair ümitlenip buraya soruyor bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…