tam 1 ay oldu hala küsüz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murde
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

murde

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
167
14
18
42
Eşimle sudan sebeple tartıştık. Öncesin de de yaşamıştık 1 ya da 2 hafta sürmüştü en fazla küsmelerimiz şimdi 1 ay olacak bu hafta sonu önce ondan küfür ben duydum sonrada ben de ona ettim. Aynı evin içinde kapıllar kapalı birbirimizin yüzünü görmeden yaşıyoruz. Onun evinde bu halde yaşamak mı yoksa bırakıp gitmeli miyim? 2 çocuğumuz var ben memurum çocuklarıma eşimin annesi bakıyor. Dün onca küfüründen sonra ben gittim yanına güya trafik kazası geçirmiş inanmadım. kızımla haber gönderiyor. bende ilk defa gittim yanına trafik kazası mı geçirdin dedim o da evet dedi. Bana neden söylemiyorsun deyince gidermisin yanımdan konuşacak bi şey yok dedi. Kendini ağır mı satıyo, beni mi yıldırmaya çalışıyo yoksa yalvarmamı felan mı bekliyo konuşmak için anlamıyorum. Böyle daha fazla aynı evin içinde küs yaşanır mı?

Çok fazla uzamış mevzu, kızından haber gönderiyorsa heralde o an ısrar etmeni telaşlanmanı falan mı bekledi naza mı çekmeye çalıştı anlayamadım.

E şimdi kim adım atıcak ne kadae kötü bu şekilde olması 1 ay nasıl dayandı 2 taraf

Küfüt etmiyorum desem yalan olur ama 1 ay küs kalmak nedir?
1 hafta bile çok uzun.
Hem suçlu hem güçlü hem de burnundan kıl aldırmıyor.
Egonun nirvanasına çıkmış eşiniz.

bana onca küfür eden adamı seviyorum benden kaçtıkça daha çok arzuluyorum. Ayağına gidip de kendini bişey sansın istemiyorum kendini daha fazla benden çekebilir. ama ben de onun gibi evde hiç belli etmiyorum gayet her şey normalmiş gibi çocuklarımla ilgileniyorum. Bu böyle nereye kadar deli gibi onun görmediği yerlerde ağlayıp duruyorum

Ya ben şu küslüğü kocaman insanlara gerçekten yakıştıramıyorum ya . Üstelik evlilik içinde

ben gurursuz mu oluyorum benle küs olan adamın evinde oturduğum için sanki istenmiyorum ama zorla oturuyormuşum gibi hissettiriyor

ben gurursuz mu oluyorum benle küs olan adamın evinde oturduğum için sanki istenmiyorum ama zorla oturuyormuşum gibi hissettiriyor
Kardeşim adama 2 çocuk doğurmuşsun hala evini bensiyemedin mi?

Çok arzuluyorum falan diyorsun, ee maşallah küfürler de karşıklı edilmiş, nötrleşmiş durum yani.

Git yanına özledim seni de, çilen bitsin.

açık açık boşanmak mı istiyosun amacın ney diye konuşmaya girsem bilmiyorum kafam çok karışık

Böyle sürünmeler anlamsız bana göre.
Gururlu ama mutsuz olmaktansa gurursuz mutlu olmayı tercih ederim.
Başka türlü yaşayamıyorum ben..

Yani gidin yanına konuşmak istiyorum deyin.
Çocuklar uyurken sakince bir konuşma yapın.

Yetişkin insanlarız böyle çözümsüz mutsuz yaşamın faydası yok.
Evlatlarımıza da hayrımız olmayacak birbirimizle didişirken.
İletişim bozukluğumuz olduğu kesin.
Ya yardım alalım kurtaralım evliliğimizi.
Ya da sonlandıralım, ayıralım yollarımızı.
Sen ne istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…