Ya ben şu küslüğü kocaman insanlara gerçekten yakıştıramıyorum ya . Üstelik evlilik içindeEşimle sudan sebeple tartıştık. Öncesin de de yaşamıştık 1 ya da 2 hafta sürmüştü en fazla küsmelerimiz şimdi 1 ay olacak bu hafta sonu önce ondan küfür ben duydum sonrada ben de ona ettim. Aynı evin içinde kapıllar kapalı birbirimizin yüzünü görmeden yaşıyoruz. Onun evinde bu halde yaşamak mı yoksa bırakıp gitmeli miyim? 2 çocuğumuz var ben memurum çocuklarıma eşimin annesi bakıyor. Dün onca küfüründen sonra ben gittim yanına güya trafik kazası geçirmiş inanmadım. kızımla haber gönderiyor. bende ilk defa gittim yanına trafik kazası mı geçirdin dedim o da evet dedi. Bana neden söylemiyorsun deyince gidermisin yanımdan konuşacak bi şey yok dedi. Kendini ağır mı satıyo, beni mi yıldırmaya çalışıyo yoksa yalvarmamı felan mı bekliyo konuşmak için anlamıyorum. Böyle daha fazla aynı evin içinde küs yaşanır mı?
Kardeşim adama 2 çocuk doğurmuşsun hala evini bensiyemedin mi?ben gurursuz mu oluyorum benle küs olan adamın evinde oturduğum için sanki istenmiyorum ama zorla oturuyormuşum gibi hissettiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?