tam 1 ay oldu hala küsüz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murde
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben gurursuz mu oluyorum benle küs olan adamın evinde oturduğum için sanki istenmiyorum ama zorla oturuyormuşum gibi hissettiriyor
Sizin psikolojiniz cidden iyi degil. Yardım almanızı tavsiye ederim.
Yaşadığınız evi hâlâ eşinizin görüyorsanız zaten evli değilsiniz demektir.

Sen gıtmıssın yanına. Nıyenuzatıyor. 1 ay nedemek bızım burda evlıyken 3 gun kus kalınca nıkah duser (allah katında) derler. Yabancılasmıssınz hem kızyla hbaer gondrırp ılgı beklıyor hem karsılık vermıyor. Sımdı bırakıp gıtsenız suclu sız olursunz benı bu halde bıraktı dıye. Brakmasanız ezık sız olursunz. Aılesı durumun farkında degılmı demıyolarmı oglum ne bu dıye. Gunah yanı cocuklar nasıl duruyor o ortamda. Uzulfum adınıza. Cok mu agır kufurlestınız. Bak bızde tartısınca bırden sankı hıc tanısmıyormusuz gıbı kusebılıyoruz bırbırmzle akrsılasmak ıstemıyoruz aynı ev ıcınde sonra bakıyorm esımmevde mazlum mazlum takılıyor dayanamıyorum yuzsuz oluyorum bakıyorum yataga gelmıyor bennkalkıyorm yanınangıdıp tvyı kapatıyorum 3 dk ıcınde yanıma geldın geldın gelmezsen bi tarafını keser elıne tutusturrum dıyorum. Sonra hemen gevsıyo nolduu hanı küstüb dıyor hala küsüm sadede küskende bu yatakta ayrı yatılmayacak dıyorm sonra gülüyoruz falan tatlıya baglanıyor. Oda benden bu cesaretı gorunce en ufak tartısmada ben kusup odaya gecınce ben nasıl gelıyorsam bu sefer o gelır ee simdş küssün diye beni yatagada almazsın dıyor ya da ne bılım gelır dalga gecer tatlı tatlı barısırz. Yanı ınsan esıne aılesıne yuzsuz olmalı bence hanı hnasıl kardesınle annenle tartısırsın sonra hıcbısey olmamıs gıbı yıne konusursun esede oyle olmalı yuzsuzluk dedıgım budur. O annherseyı unutmak lazım. Bız kusup mesafe koydukca zamnla hem soguyorux hem yabancılasıyoruz ayn ıevde yuzuuze gelmeyer cekınyoruz falan ama dedıgım gıbı yüzsüz olmalı.

çok sado mazo gördüm sizi

Yaa bu küsmeler nedir Allah aşkına. Küslük 1-2 gün olur. Konuşun bence, bu durumun ilişkinizi iyice yıprattığını ve küsme olayını bırakmanız gerektiğini bence.

Konuşun derdiniz nedir belirleyin, ha baktınız olmayacak bu küsmelerin sebebi aslında başka, artık ona göre yolunuzu çizin. 2 çocuk var ama adamlar 1 aydır küs. Yazık valla... KEndinize eziyet etmeyin...

Zaten bugun olmasada birgun o kufurlerden,hakaretlerden dolayi tamamen sogursunuz.

arzulamayi birak yanina yaklasmasini bile istemezsiniz

Daha burada derdini düzgün anlatamayan evliliğinde kendini nasıl ifade etsin
Bu evlilik eşiniz istediği sürece yürür.

Küfüt etmiyorum desem yalan olur ama 1 ay küs kalmak nedir?
1 hafta bile çok uzun.
Hem suçlu hem güçlü hem de burnundan kıl aldırmıyor.
Egonun nirvanasına çıkmış eşiniz.
Bence kufur bir cesit terapidir Bunaldigim anda patlatirim 2 kufur oh valla rahatlarim. Ama esime hic etmedim. Sanki edersem aramizdaki iliski kopacak gibi hissediyorum. Ona hep icimden saydiriyorum Hatta bunu yaparken de ona diyorum. Icimden neler dedigimi bir duysan bunalima girersin diye O da aman tut icinde kalsin, konduramiyorum sana diyor. Minnos salon kadini olarak nasil kafasina yerlestiysem artik

Ya ben şu küslüğü kocaman insanlara gerçekten yakıştıramıyorum ya . Üstelik evlilik içinde
Insan nasil ayni evde kus yasar ben de anlamiyorum. Salonda kussek mutfakta barisiriz biz yani. Ya o laf atar ya ben. O beni koseye sıkıştırır mesela. Ben bazen koseye cekip elle taciz ederim
Uzaksak kusuyoruz 1 gece falan da ayni evde zor yani. Hic beceremedik daha.

Zaten olması gereken bu . Yani ben de eşim de nedeni ne olursa olsun birimizin yüzü yeterince mutlu gorunmuyosa huzurlu olamıyoruz. Evdeki huzur insanın tüm hayatını etkiler. Valla evinde huzuru olmayana Allah yardımcı olsun huzurlu olanları da daim etsin

Aminn. Huzur onemli gercekten.

Evlilikte küfürlü konuşmaların karşılıklı saygıyı bitirdiğini düşünüyorum. Zaten saygı bitince geriye hiç birşey kalmıyor. Bir aylık küslük de çok uzun bir süre

Küsen insanı hiç sevmem
Küfür olayı tabi çok çirkin
Yine gelmiş asarım keserimciler
Allahım ya

Küsen insanı hiç sevmem
Küfür olayı tabi çok çirkin
Yine gelmiş asarım keserimciler
Allahım ya
Neden sürekli yorum yapan insanlara müdahale etmeye çalışıyorsunuz? Siz ve başka bir üye dünkü konuda da aynı şeyi yaptınız. İsteyen istediği şekilde yorum yapar, bu kimseyi ilgilendirmez. Beğenmiyorsanız beğenmedim ikonuna tıklayın ya da görmezden gelin. Herkes sizin gibi bir şeyleri sineye çekip yaşamak zorunda değil. Bu ülkede güçlü, kendi ayakları üzerinde duran ve kimseye eyvallahı olmayan kadınlar da var. Bunu bilin.

Benim eşim de böyle iki ay konuşmadığımızı bilirim. Huy bu değişmiyor. Ama yıpranan sen oluyorsun. Sevgin saygın azalıyor. Önceleri haklı da olsam konuşmaya çalışır evlilikte küslük olmaz derdim. Baktım adam oralı olmuyor napsam fayda etmiyor. Boşverdim artık eskisi gibi takmıyorum ve eskisi gibi üstüne düşmüyorum. Küserse küssün kendi kaybeder diyorum. Tabi bunda sevginin azalmasının büyük etkisi var. Ama buna sebep olan da o.

inanamiyorum siddetin de bir cesidi bu.. boyle ne omur gecer ne cocuklar mutlu buyur arada.. bir olaydan buralara gelinmez belli ki birikim var. maasiniz varmis ayrilin cocuklar huzurla iki arada buyusun.. kufur eder mi insan esine ya cocuklarinin annesi saygiyi yitirecek neler yasdiniz da bu noktaya geldiniz

ben gurursuz mu oluyorum benle küs olan adamın evinde oturduğum için sanki istenmiyorum ama zorla oturuyormuşum gibi hissettiriyor
hic de gurursuz degilsiniz cocuklar icin kaliyosunuz belli ki.. cocuklar olmasa eminim durmazsiniz o evde maasiniz da varmis ne minnet edeceksiniz.. sunu bilir sunu soylerim.. küslük bir insani yoklugunuza alistirmaktir.. cok siradisi seyler yasamadikca sudan sebeplerle küsülmemeli.. bakin maasiniz var ondan para istemiyosunuz kaygilanip onun icin kaza mi yaptin diyosunuz insan gibi cevap vermiyor.. siz bence hak ettiginden fazla deger vermissiniz insan yerine koymussunuz ama degilmis.. hele ki taraflardan biri adim attigi zaman diger taraf kuslugu uzatti mi daha sinir oluyorum sen de at iste kir inadini.. cocuklarin hatrina..

şu Anlattıklarınıza bakarak sadece eşinizi suçlamak yanlış olur. Evet ilk o başlatmış olabilir ama onun küfür etmesi ne kadar yanlışsa sizin küfür etmeniz de aynı ölçüde yanlış. Yanlışa aynı yanlışla karşılık verdiğiniz için haklı değilsiniz. 1 hafta 2 hafta küs kalmak garip gelmedi de 1 ay küs kalmak neden garip geldi? En başta ilk küslükte acaba küsmeden sorunlarımızı nasıl çözebiliriz diye çözüm arasaydınız. Aynı evin içinde küslük 1 gün bile çok saçma yetişkin insanlarsınız bu kadar mı iletişim eksikliğiniz var? Evdeki çocuklara böyle mi örnek olacaksınız? Oturun konuşun derdiniz neyse çözmeyi deneyin. İlk adım benden geldi ondan geldinin önemi olmamalı

Ne kavga edersek edelim eşimle en fazla 2,3 saat küs kalabiliyoruz karşilaştilaşrigimiz zaman birbirimize bakıp gülüyoruz hemen barısıyoruz
1 aylik küslük olmazki hemde aynı evin içinde

Anlatmadiginiz biseyler var

Madem seviyorsunuz barışmak istiyorsunuz oturup konuşmak için eşinizi ikna edin özür dilemeyin ama en azından çözüme kavuşturmak lazım böyle nereye kadar evlilik değil bu o çocuklara yazık

Ben anlamadım.Konuyu detaylandırırmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…