- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Sizin psikolojiniz cidden iyi degil. Yardım almanızı tavsiye ederim.ben gurursuz mu oluyorum benle küs olan adamın evinde oturduğum için sanki istenmiyorum ama zorla oturuyormuşum gibi hissettiriyor
çok sado mazo gördüm sizibana onca küfür eden adamı seviyorum benden kaçtıkça daha çok arzuluyorum. Ayağına gidip de kendini bişey sansın istemiyorum kendini daha fazla benden çekebilir. ama ben de onun gibi evde hiç belli etmiyorum gayet her şey normalmiş gibi çocuklarımla ilgileniyorum. Bu böyle nereye kadar deli gibi onun görmediği yerlerde ağlayıp duruyorum
Eşimle sudan sebeple tartıştık. Öncesin de de yaşamıştık 1 ya da 2 hafta sürmüştü en fazla küsmelerimiz şimdi 1 ay olacak bu hafta sonu önce ondan küfür ben duydum sonrada ben de ona ettim. Aynı evin içinde kapıllar kapalı birbirimizin yüzünü görmeden yaşıyoruz. Onun evinde bu halde yaşamak mı yoksa bırakıp gitmeli miyim? 2 çocuğumuz var ben memurum çocuklarıma eşimin annesi bakıyor. Dün onca küfüründen sonra ben gittim yanına güya trafik kazası geçirmiş inanmadım. kızımla haber gönderiyor. bende ilk defa gittim yanına trafik kazası mı geçirdin dedim o da evet dedi. Bana neden söylemiyorsun deyince gidermisin yanımdan konuşacak bi şey yok dedi. Kendini ağır mı satıyo, beni mi yıldırmaya çalışıyo yoksa yalvarmamı felan mı bekliyo konuşmak için anlamıyorum. Böyle daha fazla aynı evin içinde küs yaşanır mı?
Bence kufur bir cesit terapidirKüfüt etmiyorum desem yalan olur ama 1 ay küs kalmak nedir?
1 hafta bile çok uzun.
Hem suçlu hem güçlü hem de burnundan kıl aldırmıyor.
Egonun nirvanasına çıkmış eşiniz.
Insan nasil ayni evde kus yasar ben de anlamiyorum. Salonda kussek mutfakta barisiriz biz yani. Ya o laf atar ya ben. O beni koseye sıkıştırır mesela. Ben bazen koseye cekip elle taciz ederimYa ben şu küslüğü kocaman insanlara gerçekten yakıştıramıyorum ya . Üstelik evlilik içinde
Zaten olması gereken bu . Yani ben de eşim de nedeni ne olursa olsun birimizin yüzü yeterince mutlu gorunmuyosa huzurlu olamıyoruz. Evdeki huzur insanın tüm hayatını etkiler. Valla evinde huzuru olmayana Allah yardımcı olsunInsan nasil ayni evde kus yasar ben de anlamiyorum. Salonda kussek mutfakta barisiriz biz yani. Ya o laf atar ya ben. O beni koseye sıkıştırır mesela. Ben bazen koseye cekip elle taciz ederim
Uzaksak kusuyoruz 1 gece falan da ayni evde zor yani. Hic beceremedik daha.
Aminn. Huzur onemli gercekten.Zaten olması gereken bu . Yani ben de eşim de nedeni ne olursa olsun birimizin yüzü yeterince mutlu gorunmuyosa huzurlu olamıyoruz. Evdeki huzur insanın tüm hayatını etkiler. Valla evinde huzuru olmayana Allah yardımcı olsunhuzurlu olanları da daim etsin
Neden sürekli yorum yapan insanlara müdahale etmeye çalışıyorsunuz? Siz ve başka bir üye dünkü konuda da aynı şeyi yaptınız. İsteyen istediği şekilde yorum yapar, bu kimseyi ilgilendirmez. Beğenmiyorsanız beğenmedim ikonuna tıklayın ya da görmezden gelin. Herkes sizin gibi bir şeyleri sineye çekip yaşamak zorunda değil. Bu ülkede güçlü, kendi ayakları üzerinde duran ve kimseye eyvallahı olmayan kadınlar da var. Bunu bilin.Küsen insanı hiç sevmem
Küfür olayı tabi çok çirkin
Yine gelmiş asarım keserimciler
Allahım ya
inanamiyorum siddetin de bir cesidi bu.. boyle ne omur gecer ne cocuklar mutlu buyur arada.. bir olaydan buralara gelinmez belli ki birikim var. maasiniz varmis ayrilin cocuklar huzurla iki arada buyusun.. kufur eder mi insan esine ya cocuklarinin annesi saygiyi yitirecek neler yasdiniz da bu noktaya geldinizEşimle sudan sebeple tartıştık. Öncesin de de yaşamıştık 1 ya da 2 hafta sürmüştü en fazla küsmelerimiz şimdi 1 ay olacak bu hafta sonu önce ondan küfür ben duydum sonrada ben de ona ettim. Aynı evin içinde kapıllar kapalı birbirimizin yüzünü görmeden yaşıyoruz. Onun evinde bu halde yaşamak mı yoksa bırakıp gitmeli miyim? 2 çocuğumuz var ben memurum çocuklarıma eşimin annesi bakıyor. Dün onca küfüründen sonra ben gittim yanına güya trafik kazası geçirmiş inanmadım. kızımla haber gönderiyor. bende ilk defa gittim yanına trafik kazası mı geçirdin dedim o da evet dedi. Bana neden söylemiyorsun deyince gidermisin yanımdan konuşacak bi şey yok dedi. Kendini ağır mı satıyo, beni mi yıldırmaya çalışıyo yoksa yalvarmamı felan mı bekliyo konuşmak için anlamıyorum. Böyle daha fazla aynı evin içinde küs yaşanır mı?
hic de gurursuz degilsiniz cocuklar icin kaliyosunuz belli ki.. cocuklar olmasa eminim durmazsiniz o evde maasiniz da varmis ne minnet edeceksiniz.. sunu bilir sunu soylerim.. küslük bir insani yoklugunuza alistirmaktir.. cok siradisi seyler yasamadikca sudan sebeplerle küsülmemeli.. bakin maasiniz var ondan para istemiyosunuz kaygilanip onun icin kaza mi yaptin diyosunuz insan gibi cevap vermiyor.. siz bence hak ettiginden fazla deger vermissiniz insan yerine koymussunuz ama degilmis.. hele ki taraflardan biri adim attigi zaman diger taraf kuslugu uzatti mi daha sinir oluyorum sen de at iste kir inadini.. cocuklarin hatrina..ben gurursuz mu oluyorum benle küs olan adamın evinde oturduğum için sanki istenmiyorum ama zorla oturuyormuşum gibi hissettiriyor
Ben anlamadım.Konuyu detaylandırırmısınız.Eşimle sudan sebeple tartıştık. Öncesin de de yaşamıştık 1 ya da 2 hafta sürmüştü en fazla küsmelerimiz şimdi 1 ay olacak bu hafta sonu önce ondan küfür ben duydum sonrada ben de ona ettim. Aynı evin içinde kapıllar kapalı birbirimizin yüzünü görmeden yaşıyoruz. Onun evinde bu halde yaşamak mı yoksa bırakıp gitmeli miyim? 2 çocuğumuz var ben memurum çocuklarıma eşimin annesi bakıyor. Dün onca küfüründen sonra ben gittim yanına güya trafik kazası geçirmiş inanmadım. kızımla haber gönderiyor. bende ilk defa gittim yanına trafik kazası mı geçirdin dedim o da evet dedi. Bana neden söylemiyorsun deyince gidermisin yanımdan konuşacak bi şey yok dedi. Kendini ağır mı satıyo, beni mi yıldırmaya çalışıyo yoksa yalvarmamı felan mı bekliyo konuşmak için anlamıyorum. Böyle daha fazla aynı evin içinde küs yaşanır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?