• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tam 1 yıl oldu...

recheel

fredoom=hallucinations
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
575
985
323
tüm hayatını değiştirirsin
yaşadığın şehri
evini eşyalarını hatta asla başkasında uyuyamam dediğin yatağını
yeni bir şehir yeni bir çevre yeni bir iş uyum sağlamaya çalışırsın
yorulduğunu hissedersin ama 'o' yanındadır mesafeler yoktur artık pes etmezsin
'hayata dört elle sarılmak için ona ihtiyacım yokmuydu?' dersin 'işte yanımda,dört elle sarılıyorum hayata' diye kendini defalarca cesaretlendirirsin..
aileni karşına alır dostaların(!) ile aranı açarsın onun hakkında söylenen kötü şeyleri duymamak için
2 yıl rüya gibi geçer bazen kavga bazen mutluluk ile
çok gece göz göze bakıp şarkılar mırıldanır
'bir gün bu rüyadan uyanmayalım'' duaları arasında ağlanır
hatta sana sevgisini ifade ederken gözlerinde süzülen yaşları bile görür aşk bu dersin.
2 yılın sonunda onun ailesi kendi ailen derken farkında olmadan camdan duvarlar örülür araya
son ana kadar fark etmezsin adım adım sessizce severek uzaklaşırsınız
ve bi gün incir çekirdeğini doldurmayacak bir şeyde bir bardak su da fırtına kopar
ve o deli divane aşık olduğun ,deli divane aşık olan adam
'kafamda bitti' deyiverir...
o an kulakların beynin uğuldar dünya döner uyuşursun bir ümit tekrar sorarsın
-eminmisin?
o ise kararını çoktan vermiştir
sana kalan ise içinde hala kor alev olan aşkınla o şehri terk etmektir
tereddütsüz toparlanır dönersin ailenin yanına siz haklıydınız demek o an koyar insana hemde yaşadıklarından çok
aylarca ben nerde hata yaptım der kafayı yersin
sadece sevmişsindir hemde çok kendinden çok..
ve aradan tam 1 yıl geçer 29,04,2013 tarihi birgün beyninde şimşek gibi çakar
tam bir yıl önceyi hatırlarsın otogarda kocaman bir valize sığdırdığın hüzünlerinle kıpkırmızı gözlerle beklediğin otobüsü hatırlarsın ve bir saat öncesinde topladığın evini eşyalarını ve içinden onun kokusu sinmiştir diye 1 iğne bile almadığını...
yine dağılır yine acırsın onun fotoğrafları mesajları var diye silmeye kıyamayıp dondurduğun facebook hesabını açar her mesajını baştan sona tek tek okur her fotoğrafa tek tek bakar o anı hayal eder ve sabaha kadar ağlarsın
bazı seyler gerçekten bitmez
hele ki gerçek aşk ise...
ama o seni son 1 yılda bir kere bile aramaz sadece 1 merhaba demek için olsa dahi....:14::14::14::14::14:

[video]http://www.izlesene.com/video/gokhan-sari-tam-bir-yil-oldu/6520471[/video]

Son düzenleme:
offf canım kıyamam yaaa üzülme ne olur...
şiir çok fena insanın içini parçalıyor resmen ALLAH yardım etsin yaralarını sarmaya...
sanırım evli değildiniz,nasıl bir anda bıçak gibi kesildi herşey yaaa...

Bu biten evlilik miydi? Yoksa beraberlik mi?:26:
Üzüldüm senin için.. Çok zordur eminim :(

birini eş olarak görmek evli olmak değildir...
ama o benim eş'im di diğer yarımdı gurbette annemdi babamdı kardeşimdi dostumdu yarimdi yarenimdi...
bende bilmiyorum bitti öle sessiz sedasız konuşmadan susarak tek cümle ile bitti :14:
herşey geçiyor zaman insanlar sıkıntılar stresler yeni biri bile geliyor belki
ama hiç kimse o gibi olmuyor o gibi kokmuyor bunu bile bile yaşıyor
maskeni takıp acımasızca oynuyorsun...

bu arada yaşımı soranlar olmuş 25

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

birini eş olarak görmek evli olmak değildir...
ama o benim eş'im di diğer yarımdı gurbette annemdi babamdı kardeşimdi dostumdu yarimdi yarenimdi...
bende bilmiyorum bitti öle sessiz sedasız konuşmadan susarak tek cümle ile bitti :14:
herşey geçiyor zaman insanlar sıkıntılar stresler yeni biri bile geliyor belki
ama hiç kimse o gibi olmuyor o gibi kokmuyor bunu bile bile yaşıyor
maskeni takıp acımasızca oynuyorsun...

bu arada yaşımı soranlar olmuş 25

maske takma gercekten mutlu ol... O seni umursamamissa sen neden hala onun icin bu Kadar aci cekiyorsun aslinda sadece kabullenemiyorsun bana bunu nasil yapar sorusu var kafanda bu yuzden mutlulugunu engelliyorsun kurtul bu dusunceden hic kimse vazgecilmez degildir ne sen ne de o baskalarini onunla kiyaslama Eger kiyaslayacaksan da o insanda olmayan ozelliklerine odaklan her insan kendince mukemmeldir her insanin birbirinden farkli guzel ozellikleri vardir gecmisi gercekten gecmiste birakip bu ani yasamak lazim yaninda mutlu olacagin insanlari sec seni gulduren eglendiren... Icin illaki aciyacak ama zamanla ne gecmiyo Ki yeter Ki biz isteyelim... Eger baskasiyla yapamiyorsan hazir degilsin demektir kendine zaman ve aklinda kalbinde bitir o zaman hayatina baskasina al en dogrusu ve guzeli bu bosluk doldurmak icin beraber oldugun herkes Sana onu daha cok hatirlatacaktir

Çok değer verdiğinde ve odak noktası yaptığında böyle oluyor.Sıkılıyor.Kendine yaşam alanı kurmalısın.Bir daha bu hataları yapmamalısın.Kendi kaybeder.Umarım sevgini hakeden birini bulursun.

Back
X