• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam bir adım atacakken bir şeylerle karşılaşıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende seni seviyorum tuğbamm hep yanımda ol elini omuzumdan hiç çekme

bak kardeşim anladadığım kadarıyla inançlı bir insansın
o halde doğum ölüm başkalarıyla alakalı deyildir bunuda bilirsin
yani RABBİM hiçbir ölümü size endekslememiştir benim fikrim bu
ha bazı şeyler olur nazarla böyle şeylerde ufak tefek kazalar olaylar olabilir
amaa ölüm olmaz ne insanın alnına anne karnında kaderi yazılmıyormu
sen içni ferah tut bence iyi düşün iyi olsun bir şeyi 40 kere söylersen dua yerine geçermiş
unutma:nazar:

tatlişkom bak bende elini tutuyorum ve hiçbi zaman bırakmayacağım tatlım bişey geldimi üst üste gelir ama sen dimdik dur cnm

bak kardeşim anladadığım kadarıyla inançlı bir insansın
o halde doğum ölüm başkalarıyla alakalı deyildir bunuda bilirsin
yani RABBİM hiçbir ölümü size endekslememiştir benim fikrim bu
ha bazı şeyler olur nazarla böyle şeylerde ufak tefek kazalar olaylar olabilir
amaa ölüm olmaz ne insanın alnına anne karnında kaderi yazılmıyormu
sen içni ferah tut bence iyi düşün iyi olsun bir şeyi 40 kere söylersen dua yerine geçermiş
unutma:nazar:

çok teşekkür ediyoruma.s.

tatlişkom bak bende elini tutuyorum ve hiçbi zaman bırakmayacağım tatlım bişey geldimi üst üste gelir ama sen dimdik dur cnm

biliyorum deryammm yanımda olduğunuz çok iyi biliyorum gerek msn üzerinden gerek telden gerekse burda beni asla yalnız bırakmıyorsunn canım benimm​

pardonda izinmi alıcaktım nereye ne yazıcam konusunda?? Beni anlayan anladı sen anlamasanda olur canım gerekte yok zaten bu saatten sona SENİN anlamna .. Gece gece bana sarma istersen stresliysen sorunluysan yanlış adrestesin hiç havamda değilim en azından bu gece bulaşma sonra olurmu sonra...

Stresli,sorunlu ne demek ki?
Gerçekten şaşkınım şu anda..:1shok::1shok:
Bu akşam üye oldum daha,insanları tanımaya,yorum yazmaya çalışıyorum,sadece konunda anlamadığım yerleri sordum..
Ben anlamasamda olur ya.
İyi ya pardon.

((Her şer de bir hayır bir hayır dada bir şer wardrı derler))
Canım sizin için hayırlısı neyse o olsun inşallah
Sıkma canını düğünde bizim için ölümde siz hayırlı bir iş yapıcaksınız canım siz kalbinizi herkez biliyordur
hayırlı işler fazla uzatılmaz der babam canım sıkma canını herşey allahın izniyle olucaktır allah yar we yardımcınız olsun

Stresli,sorunlu ne demek ki?
Gerçekten şaşkınım şu anda..:1shok::1shok:
Bu akşam üye oldum daha,insanları tanımaya,yorum yazmaya çalışıyorum,sadece konunda anlamadığım yerleri sordum..
Ben anlamasamda olur ya.
İyi ya pardon.

Ozaman lütfen bir insanı tanımadan etmeden hakkında bilgi sahibi olmadan ön yargılı davranmayın olurmu bu siteye madem bu akşam üye oldunuz ozaman ilk bende denediniz bu olayı ve bu şekilde kırıcı olduğunuzu anladınız çözmüş oldunuz lütfen bundan sonra tekrarlamayın ve insanlara neden konu açtın neden yazdın gibi elşetirilerde bulunmayın iyi geceler ...

((Her şer de bir hayır bir hayır dada bir şer wardrı derler))
Canım sizin için hayırlısı neyse o olsun inşallah
Sıkma canını düğünde bizim için ölümde siz hayırlı bir iş yapıcaksınız canım siz kalbinizi herkez biliyordur
hayırlı işler fazla uzatılmaz der babam canım sıkma canını herşey allahın izniyle olucaktır allah yar we yardımcınız olsun

nurcum amin bitanem babacığın nede güzel söylemiş ellerinden öperimm. ALLAH razı olsun canım çok teşekkür ediyorum​

Mutlu olmanı hele ki bunu sevdiğin insanla gerçekleştirmek istedikleimden birisin canım...

Allah tüm sevenleri kavuştursun... Böyle de karamsar düşünme sadece hayatın tesadüfleri işte...

Belki daha vaktiniz var Rabbim daha iyi bilir...

Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım...

sonookie caanımsın benimm çok teşekkür ediyorum biliyorum senin benim için neler düşündüğünü neler umuud edip nelerin gerçekleşmesini istediğini çok çok teşekkür ediyorumm korkuyorum be snookie adım atmaktan korkuyorum artık :(

canim o zaman soyle bi aksam tel acip gelseler size? cok mu emri vaki yapmis olurlar? nasil bir nisan istiyorsun? evde aile icinde mi? yoksa daha genis capli mi? bilemedim ne desem... ama bu olaylar arasinda iliski kurmamaya calis. cunku olumsuzluk olumsuzlugu getirir allah korusun. onlarin vadesi doldu goctuler bu dunyadan. Allah size omur versin mutlu olacak gun gostersin... HAYIRLISLA en kisa zamanda nisaninizi ve dugununuzu yapmayi nasip etsin. AMIN...

Ozaman lütfen bir insanı tanımadan etmeden hakkında bilgi sahibi olmadan ön yargılı davranmayın olurmu bu siteye madem bu akşam üye oldunuz ozaman ilk bende denediniz bu olayı ve bu şekilde kırıcı olduğunuzu anladınız çözmüş oldunuz lütfen bundan sonra tekrarlamayın ve insanlara neden konu açtın neden yazdın gibi elşetirilerde bulunmayın iyi geceler ...

Kırıcı olduğumu sanmıyorum..
Kötü bişiy demedim senin gibi stresli,sorunlu giibi.
Sadece konunu çözmeye çalıştım.
Önyargılı da davranmadım,senin konundaki mesaja göre yazdım ben.
Evet kimseyi tanımadığım doğru,ama insanların yazdıklarına göre değerlendirdim.
Yine diyorum sen hem ölümlerden hem de nişanından bahsetmişsin.
Bir alaka kuramadım.
Nişanlamak istersen yap,hayırlı olsun,yok beklicem dualarını dersen bekle,beni ilgilendirmez.
Ama her iki önemli ama birbiri ile alakasız konunun ne işi var anlamadım.
Madem ölümler önemli nişan konusu ne alaka?
Hele ki Allah istemiyor mu falan demek,bana çok garip geldi...

canim o zaman soyle bi aksam tel acip gelseler size? cok mu emri vaki yapmis olurlar? nasil bir nisan istiyorsun? evde aile icinde mi? yoksa daha genis capli mi? bilemedim ne desem... ama bu olaylar arasinda iliski kurmamaya calis. cunku olumsuzluk olumsuzlugu getirir allah korusun. onlarin vadesi doldu goctuler bu dunyadan. Allah size omur versin mutlu olacak gun gostersin... HAYIRLISLA en kisa zamanda nisaninizi ve dugununuzu yapmayi nasip etsin. AMIN...

yok be güzelim yok be hayatım büyük bişi değil evde olucak aile arasında olucak herşey sözde nişanda.. artık dediğin gibi yapıcaz ve tarih gün belirlemicez büyükler birbirilerini aricaklar ve gelicekler .. ben artık bi tarih bi gün belirlemek isteiyorum çünkü korkuyorum buna...​

her şerde bile bir hayır olurmuş başınız sağolsun allah yardımcınız olsun allah bundan sonra yüzünüzü güldürsün de mutluluğa erişin.....

Kırıcı olduğumu sanmıyorum..
Kötü bişiy demedim senin gibi stresli,sorunlu giibi.
Sadece konunu çözmeye çalıştım.
Önyargılı da davranmadım,senin konundaki mesaja göre yazdım ben.
Evet kimseyi tanımadığım doğru,ama insanların yazdıklarına göre değerlendirdim.
Yine diyorum sen hem ölümlerden hem de nişanından bahsetmişsin.
Bir alaka kuramadım.
Nişanlamak istersen yap,hayırlı olsun,yok beklicem dualarını dersen bekle,beni ilgilendirmez.
Ama her iki önemli ama birbiri ile alakasız konunun ne işi var anlamadım.
Madem ölümler önemli nişan konusu ne alaka?
Hele ki Allah istemiyor mu falan demek,bana çok garip geldi...

:mymeka:kötükedihüsola havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim sus arkadaşım sus ne olur sus tamam anlama beni yalvarrııım beni anlama istemiyorum senden beni anlamanı fakat sus yeter artık susss

her şerde bile bir hayır olurmuş başınız sağolsun allah yardımcınız olsun allah bundan sonra yüzünüzü güldürsün de mutluluğa erişin.....

sewal çok teşekkür ediyorum arkadaşım amiinn

Canım allah sendende razı olsun herşey yoluna warıcak üzülme güzel günler seni bekliyo:1hug:

Back
X