Tam bir adım atacakken bir şeylerle karşılaşıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya senı tanımasam eger belkı farklı yorum yapar ve derdım kı
cenaze kalkıyor kız sözunu dusunuyor derdım canım :S

ama sen sıkma canınıı herseyde bır hayır vardır elbette

plan yapmamaya calıs

HAYIRLISI OLSUN

herşeyde bir hayır vardır deyin...
eğer birşeyler bahane oluyorsa,demek ki zamanını
beklemek gerekiyor...
gerçekten ileriye dönük plan yapmamak lazım hayatta...
çünkü neyin ne zaman olacağı hiç belli değil..
hayal kırıklığı yaşamamak için,bazı konularda
zamana bırakın derim...
sevgiler...

gülşahcım bende kendimi tanımasam yetiştirilme tazrımı bilmesem bende bunları düşünürdüm.. ve birisi bunu dese bana senin cenazen var ölün var ne sözü nişanı kalkta dua oku kuran oku derdim ... fakat ben söz nişanı takmıyorum , duamıda ediyorum kuranımıda okuyorum ben, elbette olur bi şekilde olucağı varsa.. benim düşündüğüm en yakınlarımızı peş peşe tam bir adım atıcakken kaybetmiş olam ve eğer bi adım daha atmaya karar verirsek yine aynı şeyleri yaşarıım korkusu var..TABıKı TAKDıRı ıLAHı TABıKı ALLAHTAN GELEN BıRŞEY SORGUSU SUALı OLMAZ ama inanın korkar oldum artık ben ve düşünmeyede başladım hayırlısı değilmiki hep bir mani çıkıyor karşımıza diye..

belinayım evet, hep acılar üstüste geldi senin için haklısın,şunu unutma ki her bulutlu havanın ardından yağmur bereketi ve mutluluğuyla gelir. ben inanıyorum ki; bundan sonra hep mutluluk haberlerini okuyacağım canım,Allah sevdiklerini hep acılarla sınarmış bunu unutma canım sen Allahın sevgili kuluymuşsun.bundan sonra hep mutluluğun yanında olması dileğiyle hoşcakal mutlu kal.........

senağlamaALLAH razı olsun çok teşekkür ediyorummm​

olumlu seyler dusun olumlu olsun canım ...

allah rahmet eylesın

Kalbin ağlasada gülümse inadına
Düşler takıp saçlarına yürü umutlara...
Düşler takıp saçlarına yürü rüzgarlara...
Kurduğun hayalleri ayazlar yıksada,
Sen yeter ki hep ümit et,
Hayat döner sana...
O pembe gülyüzünü kederle soldurma
Dalda ki son yaprak gibi
Sarıl hep hayata.
Kurduğun hayalleri ayazlar yıksada,
Sen yeter ki hep hayal et,
Hayat döner sana..

sakın üzülme tatlım seninki bizim hikayeye dönmüş...aynı şey bizede oldu..tam sözleneceğiz halam öldü..biraz bekledi..yine söz için gün aldık sözlenmeden babaannem vefat etti..aradan biraz zaman geçti neyse biz nişanlandık aradan 6.7ay geçmiştiki bu defa dedem vefat etti ..şaka gibi ....4.5 ay sonra evlendik bu defada eşimin annesi vefat etti sırf bu ölümler yüzünden 2 yıl çocuk yapmadım...psikolojim bozuldu..ama sonu güzel oluyor

sorun ne biliyor musun belinay..
sakın beni yanlış anlama emi söyleyeceklerimden ötürü bebeğim?
tamamıyle iyiliğin için konuşuyorum
burada o kadar güzel anlatıyorsun ki ilişkinizin gelişini gidişini a'sını z'sini...
iyi niyetli insanlar olduğu kadar kötü niyetli insanlar da var
kendi ilişkisini seninkiyle kıyaslayan, hayıflanan "neden ben böyle mutlu değilim, benim böyle bir ilişkim yok" diyen çıkıyodur illa ki...
insanız zaaflarımız var...

ve işte bu yüzden siz nazara geliyorsunuz...
sen sen ol ama bu kadar açma ilişkini kamuya
mutluluk paylaşıldıkça güzeldir evet ama sevdiğin güvendiğin gözünün kalmayacağını bildiğin insanlarla paylaş...

benim fikrim bu yönde
Rabbim ölenlere rahmet eylesin...
Size de artık saadeti nasip etsin inşallah...

cnm öncelikle başınız sağ olsun üstüste çok şeyler yaşamışsısınız

büyük ihtimal nazar olabilir gurbaanın dedği gibi...

bide şu varki bence her vefttan sonra beklemeye gerek yok.. tamam cenaze evinde olmaz hemen ama en azından bikaç hafta sonra bence plan uygulanmalı..

sizede yazıık

ASıYıM BEN Canım sizinde başınız sağolsunn en iyi anlayanlardan birisin demekki beni sendee

gurbamprensesim asla sana kırılmam bunu biliyorsun ve seni çok çok çok sevdiğimide biliyorsun hayatımmm ve doğru söylüyorsun hemde çok doğru söylüyorsun...

canım malesef bizde öle değil en azından ölümüzün 40'ını okuttuktan sonra yapılcaksa bişiler yapılır...​

gurba prensese katılıyorum bende çok inanırım nazara.. allah kem gözden sakınsın..çünkü bizdede vardı o gözlerdenkafamçokkarıştı.

öncelikle her ikinizin de başınız sağolsun cnm, korkularında haklısın bende olsam bende aynı şeyi hissederdim, yalnız bu işler kader kısmet işleri, kaderinde kısmetinde alnında ne zaman yazılıysa o zaman olacak canım,o zaman önünde sellerde olsa fırtınalarda olsa hiçbişi duramıycak,yalnız biraz sabır kısmet hangi tarihteyse o zaman,bencede özel bitarih belirlemeyin arkadaşlara katılıyorum.belki bölesi daha hayırlıdır canım

prensesim çok teşekkür ederim balımm... artık tarihf alan almicazzz

Gerçekten şaşırtıcı bir durum CADIARZU Ya bir değil ,iki değil defalarca yarım kalmış , hayretler

içerisinde kaldım doğrusu...:1shok:

Yani canım bunda da vardır bir hayır , şimdi sen sırf ölümler yaşandı diye (ALLAH gani gani rahmet

eylesin) korkma canım, ölüm vakit -saat meselesi... An gelince 1 saniye ertelenemez.. Onların vadeleri

de o zaman dolmuş demekki.. Sen yüreğini ferah tut , sevdiğinle sen sınavlardan geçmişsiniz , bu

sınavları da beraber dertleşerek ve birbirinizi teselli ederek gayet güzel aşmışsınız :1hug:

Ölümün bir saati olduğu gibi senin istenmenin ve nişanlanmanızın da bir saati var , o gelmemiş demek

diye düşün... Korkmayın tatlım , umarım sizin aşkınız ölümsüz olur a.s.

amin bitanemm aminn..dediğin gibi 1 değil 2 değil herseferinde tam adım atıcakken ölümlerle karşılaşıyoruzz

geç olsun güç olmasın canım ya

ben de ne zaman kpss girsem bir gece öncesinde bişeyler oldu. bütün yıl inekliyordum tam sınava girecem o gece yada 1 gün öncesi kötü haber alıyordum. iş görüşmelerine giderken de sürekli başıma bişey geliyordu. hatta bazı gıcık arkadaşlar bahane yapıyorsun diyordu.
bence olumsuz düşünme. mutlaka bir nedeni vardır bu olanların. ve zamanı gelince su gibi akar herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…