• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam bir adım atacakken bir şeylerle karşılaşıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:mymeka:kötükedihüsola havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim sus arkadaşım sus ne olur sus tamam anlama beni yalvarrııım beni anlama istemiyorum senden beni anlamanı fakat sus yeter artık susss

Hep böyle misindir?
Seninle aynı fikirde olmayan kişileri bu şekilde mi susturursun?
Gerçekten şaşkınım..
Ben ne yazdım,karşılığı bu mu?

sağolasın nurcummm Kimseye bişi olmadan hayırlısıyla olsun herşey fakat artık canımız yanmasın

Lütfen daha ılımlı olalım karşı bir fikre bu kadar tepki verilecekse hiç konu açılmasın.:delphin:

Hep böyle misindir?
Seninle aynı fikirde olmayan kişileri bu şekilde mi susturursun?
Gerçekten şaşkınım..
Ben ne yazdım,karşılığı bu mu?

HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL evet ben böyleyim beni tanıyanlar bilir benimle aynı fikirde olmayan kişilere karşı böyle susturucular takarım.. beni anlamayanlara direk dalarım ben aslında nedediğini bilmeyen ne istediğini bilmeyen biriyim aslında ben bende değilim biliyormsun böyle acaip neüdü belirsiz bir kişiliğim işte bu yüzden sen bana fazla takılma arkadaşım. bak arkadaşım diyorum dişimi sıkıyorum lütfen diyorum dişimi sıkıyoruum neolur germe benii ne olurrrrrrrrr sen benim konumu okuma yazma olurmu lütfenn bu zor bişi değil bak sağ üst köşede çarpı işareti var ona basıcaksın EĞER TÜRKÇEN VARSA LÜTFEN DİYORUM...

konu açılmasın değil konu size rahatsızlık verdiyse hiç yorum yapmayın insanların ne yaşadıklarını nbilemezsiniz size olağan gelen şeyler karşı tarafa terstir o yüzden bence uzatmayalım bunu arkadaşıms sende rahatsızsan yorum yapma

zıt görüş beyan edilecek bi durum da yok hem zaten.arkadaş belinayın ne demek istediğini de tam anlamıyla anlamadı.iyi oku dememe rağman o hala kendi anladığı şekilde yorum yapmaya devam ediyor..
bu arada kalburabastı arkadaşm yazma sen canım artık.aranızda belinayla ne geçerse geçsin onun şu anda acısı var.ortada bi cenaze söz konusu öle deil mi? o yüzden canı yanmış kızcağazın.lütfen saygı duy ve başka konulara bak istersen arkadaşım...

belinaycım bak vardır herşeyde bir hayır .. hayat hala devam ediyo dimi boşver siz birbiriniz seviyosunuzya muhahakkak engelleri aşarsınız . ayrıca sevginin gücü engele takılınca zorlukta ortaya çıkar ne erkekler var canım bu tür durumlarda kuyruğunu kıstırıp pes edip kaçar. boşver canım inşallah istediğin gibi bir düğün yapar mutlu ,huzurlu bir yuvan olur. ..

Lütfen daha ılımlı olalım karşı bir fikre bu kadar tepki verilecekse hiç konu açılmasın.:delphin:

çalıkuşu anlmadan bilmeden tam olarak tüm sayfaları okumadan konuyu bilmeden yorum yaparsa ben bu kişiye ılımlı olamama ılımlı yaklaşamam arkdaşa sus diyorum anlamıyor lütfen diyorum yine anlamıyorr.. neden konu açtığımı yargılıyor ben ne diyorum arkadaş ne diyor kusura bakma benim sabır derecem bukadar ılımlı olamıyorum ben bu arkadaşa... Nedense birtek bu arkadaş bu sonucu çıkardı bu konudan birde yargıladıı nedimki gece gece piyangodan çıktı bu arkadaş bana...

belinaycım bak vardır herşeyde bir hayır .. hayat hala devam ediyo dimi boşver siz birbiriniz seviyosunuzya muhahakkak engelleri aşarsınız . ayrıca sevginin gücü engele takılınca zorlukta ortaya çıkar ne erkekler var canım bu tür durumlarda kuyruğunu kıstırıp pes edip kaçar. boşver canım inşallah istediğin gibi bir düğün yapar mutlu ,huzurlu bir yuvan olur. ..

amin bitanem doğru diyorsun ne insanlar ne kişilikler var haklısın canım benim elbette olucak bişiler hayırlısıylaa fakat inan bana dedimya 5 sendir bi şekilde adım atmak istesek hep bişilerle karşılaştık hep üzücü şeylerle karşılaştık inan artık bende akıl sır erdiremiyorum bu gidişata...​

basiniz sagolsun bundan sonra hersey guzel olur insallah bence cok ozenip bezenmeyin oylesine bir gunde gelsinler istemeye butun bu olanlarda vardir bi hikmet

asi güzel ve sahradeniz çok teşekkür ediyorumm

Hanı demıssın ya ''RABBİM'E ASLA İSYAN ETMİYORUM ASLA YARGILAMIYORUM SADECE KORKUYORUM ARTIK İNANIN KORKUYORUM''
Sen yıne soyledıgın gıbı ısyan etmemeye devam et.Herseyın bır vaktı zamanı var.
Demek onların hayatları da buraya kadarmıs.
Ve demek sızın vuslatınız ıcın de daha vakıt zaman gelmemıs.
Sız bırbırınıze bu sekılde destek oldukca hıc merak etme de korkma da.
Hersey ıstedıgınız gıbı olur''Mutlu Son''
Ama dedıgım gıbı zamanı gelınce.
Hem dusunsene bu kadar zor bırlıkde olmanız ılerıde sızın daha da cok bırbırınızı sahıplenmenıze sebep olacak.
Herseyı oluruna bırak,plan yapmadan...
Mutlu ol ınsallah en kısa zamanda...

Ayrıca kaybettıgınız her yakınınız ıcın ayrı ayrı bassaglıgı dılıyorum...

çalıkuşu anlmadan bilmeden tam olarak tüm sayfaları okumadan konuyu bilmeden yorum yaparsa ben bu kişiye ılımlı olamama ılımlı yaklaşamam arkdaşa sus diyorum anlamıyor lütfen diyorum yine anlamıyorr.. neden konu açtığımı yargılıyor ben ne diyorum arkadaş ne diyor kusura bakma benim sabır derecem bukadar ılımlı olamıyorum ben bu arkadaşa... Nedense birtek bu arkadaş bu sonucu çıkardı bu konudan birde yargıladıı nedimki gece gece piyangodan çıktı bu arkadaş bana...

Sen benim yazdıklarımdan bunu mu anladın cidden?
Ben neden konu açtın mı demişim?
İki ayrı konu ne alaka anlamadım dedim..
Ayrıca tüm sitede bir tek ben böyle düşünüyor olsam da fikrimi değiştirmem..
Çoğunluğa değil algılarıma bakarım ben.
Ben yargılamadım ki..
Sadece dedim nişan ve ölüm ne alaka?
Hangisi önemli ise ona öncelik verilir..
Yani hala anlamıyorum,hala şaşkınım..
Gerçi sen sus diyorsun ama o zaman konunun içeriğine yazsaydın,benimle aynı fikirde olmayanlar,eleştirecek olanlar,anlamayanlar,yorum yazmasın diye.
Ben de ha anlamadım der yazmazdım..

Hanı demıssın ya ''RABBİM'E ASLA İSYAN ETMİYORUM ASLA YARGILAMIYORUM SADECE KORKUYORUM ARTIK İNANIN KORKUYORUM''
Sen yıne soyledıgın gıbı ısyan etmemeye devam et.Herseyın bır vaktı zamanı var.
Demek onların hayatları da buraya kadarmıs.
Ve demek sızın vuslatınız ıcın de daha vakıt zaman gelmemıs.
Sız bırbırınıze bu sekılde destek oldukca hıc merak etme de korkma da.
Hersey ıstedıgınız gıbı olur''Mutlu Son''
Ama dedıgım gıbı zamanı gelınce.
Hem dusunsene bu kadar zor bırlıkde olmanız ılerıde sızın daha da cok bırbırınızı sahıplenmenıze sebep olacak.
Herseyı oluruna bırak,plan yapmadan...
Mutlu ol ınsallah en kısa zamanda...

Ayrıca kaybettıgınız her yakınınız ıcın ayrı ayrı bassaglıgı dılıyorum...

çok teşekkür ediyorum yaaaaaaaaaa, dediğin gibi daha çok bağlanmamımıza sebep oldu gerçekten çünkü herşeyi yaşadık biz bu ilişkide sevinciide üzüntüyüde mutluluğuda kayıbıda ve okadar güzzel destek oldukki biribirimize okadar güzel telkin ettikki biribiimizzi.. dediğin gibi zamanı geince olucak herşey.. demekki annanemiz dedemiz babannemiz ve dayımızın zamanı bukadarmış Tekrar teşekkür ediyoorum

Sen benim yazdıklarımdan bunu mu anladın cidden?
Ben neden konu açtın mı demişim?
İki ayrı konu ne alaka anlamadım dedim..
Ayrıca tüm sitede bir tek ben böyle düşünüyor olsam da fikrimi değiştirmem..
Çoğunluğa değil algılarıma bakarım ben.
Ben yargılamadım ki..
Sadece dedim nişan ve ölüm ne alaka?
Hangisi önemli ise ona öncelik verilir..
Yani hala anlamıyorum,hala şaşkınım..
Gerçi sen sus diyorsun ama o zaman konunun içeriğine yazsaydın,benimle aynı fikirde olmayanlar,eleştirecek olanlar,anlamayanlar,yorum yazmasın diye.
Ben de ha anlamadım der yazmazdım..

ayhhh şişttimm valla şiştimmmm. yaz arkadaşım konuşşş devaam et ben seni dinliyorum hadi dök içini at stresini sende haklsıın yaz be güzelim valla sesimi çıkarmicam ben bak sustumm sen devam et çünkü nedesem tersini yapıyorsun algılarında sorun yaşıyorsun dedimya yaz arkadaşım hadi dinliyorum ben seni

belinay tanışmıyoruz ama ben senin konularını yorumlarını hep görüyorum eminim ki
herşey hakkında güzel olcak bi bakmışsın herşey istediğin gibi güzel gidiyo bence zamanı gelince herşey en güzel şekilde olcak belli ki vakti gelmedi üzme sen kendini bide nazara geldiğine bende inanırım cnm sıkma canını herşey güzel olcak
yakınların içinde başın sağolsuna.s.

belinay tanışmıyoruz ama ben senin konularını yorumlarını hep görüyorum eminim ki
herşey hakkında güzel olcak bi bakmışsın herşey istediğin gibi güzel gidiyo bence zamanı gelince herşey en güzel şekilde olcak belli ki vakti gelmedi üzme sen kendini bide nazara geldiğine bende inanırım cnm sıkma canını herşey güzel olcak
yakınların içinde başın sağolsuna.s.

sağol canım benim bu vesileyle tanışmış olduk tatlım.. evet kızların dediği gibi artık çok dillnedirip budaklandırmicam bazı şeyleriii .. tekrar çok teşekkür ederim inceliğin içina.s.​

ayhhh şişttimm valla şiştimmmm. yaz arkadaşım konuşşş devaam et ben seni dinliyorum hadi dök içini at stresini sende haklsıın yaz be güzelim valla sesimi çıkarmicam ben bak sustumm sen devam et çünkü nedesem tersini yapıyorsun algılarında sorun yaşıyorsun dedimya yaz arkadaşım hadi dinliyorum ben seni

Hala anlamıyorum..
Aynı fikirde olmamak neden bu kadar geriyor ki seni?
Bu kadar şişecek ya da algılarında sorun yaşıyorsun falan demek nedir?
Yani gerçekten söylesene,nedir yani,herkes birbiri ile aynı fikirde mi olur bu sitede?
Cidden tamamen arkadaşca soruyorum..
Ben şimdi başka bir konuya da konuyu anlamadım ne alaka dersem yine böyle büyük tepkiler mi alacağım?
Bileyim de ona göre davranıyım de mi?
Yanlış anlama tamamen dostça bir soruydu.Ne de olsa benden eski üyesin,sadece öğrenmek istiyorum

sağol canım benim bu vesileyle tanışmış olduk tatlım.. evet kızların dediği gibi artık çok dillnedirip budaklandırmicam bazı şeyleriii .. tekrar çok teşekkür ederim inceliğin içina.s.​

rica ederim cnm bnim :1hug: evet tanışmışta oldukyerimseniben
bencede cnm anlatma
hem üzülme de bi bakçaz sen burdan bize en güzel haberlerini verceksin ayrıntısız ama cnmcıma.s.

Back
X