tam bitti dedim başka dert başladı..

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
artık gercekten dayanma gücüm yok..keşke ayrılsaydım nişanlımdan..
herşey düzeldi derken ,başka bir dert başlıyo..
belkide bu sefer kendi kuruntumdur diyicem ama bilmiyorum..
belki buraya yazınca yorum gelince rahatlıyorum..
bugun nişanlım iş geregi eski kız arkadası ile birlikte çalışıcak..
ve bana bunu söylemedi..cunku hala bildigimi bilmiyo..
bende asla sylemeyi düşünmüyorum..
evet geçmiş bitmiş bişey ama huzursuzum cok..
bu yüzden bende bugun dışarıya cıkıcam dedim..
yakın arkadasım dogum gununu dısarda kutluyucaz..
bunu ona söyledim..gitme diyo..gitsende erken gel ded..
bende bakarız duruma gre dedim..kısasa kısas yaptım yani..
aklı bende kalsın istedim..cunku benım aklımda onda kalıcak..
ama eski kız arkadasını bir görseniz ,güzel kız allah için
ama huyları kötü anlarsınız umarım..hayatını yaşıyo onunla bununla..
bu huyunu herkez bildigi için bende rahatsızım..şirkette adı çıkmıs bir kız..
ama içim rahat degil..güzel bir gün geçir dedim nişanlıma..inşallah dedi..güldü
buna da bozuldum..işini ya gel dedim..ben zaten öyle yapıyorum dedi..
bende eglenicem sende eglen dedim bilerek..
fazla durma erken gel eve dedi..ben seni arıyıcam aralarda dedi..
sizce onunla bişeyler olurmu..yoksa ben mi kuruntu yapıyorum..
bilmiyorum bu gun bir gecse başka bişey istemiyorum..
son bir haftadır hep ruyalarıma giriyo..
sizce bende dısarı cıkmakla ve ona söylmekle iyi yapmışmıyım...

aynı işyerinde çalışmalarında bi sorun yok bence ama nişanlının bunu sana söylememesi düşündürücü olan. bence mutlaka söylemeliydi, bende olsam kuşkulanırım canım haklısın yanii...
o gibi kızlar heryerde var, allah gözlerine perde çeksinde onlardan uzak dursunlar ne diyim başka

canım kadın psikolojisi eskiye hep takıntılıdır.ama emin olmadan dert etme kendine.inan bu bitiriyor insanı hep acabalarla yaşanmıyor..

birde okuduğum kadarıyla senin nişanlın nişan alışverişinde filan sana kötü davranıyodu değilmi yoksa benmi yanlış hatırlıyorum?

birde okuduğum kadarıyla senin nişanlın nişan alışverişinde filan sana kötü davranıyodu değilmi yoksa benmi yanlış hatırlıyorum?

öyleydi ama ciddi ciddi konusunca düzeldi..ama içim içimi yiyo işte..aslında belkide kendi kuruntum ama ne biliyim..

Senin sorunlarini daha öncedende okumustum..
Nisanlin cok kati biri gibime geldi.
Yani sürekli kisitlamasi, nisan alisverisinde seninle kavga etmesi yakisan bir durum degil..
Simdide eski sevgilisiyle calisacak ve sana söylemiyor, bildiginide bilmiyor..
Dogum gününde oyalanma gitme yada erken gel diyor..
Bilemiyorum böyle kisitlamasi bol bir insanla bir ömür nasil gecer..:umursamaz:
Allah yardimcin olsun.

o içimdeki kuruntularla yaşayacağıma gider konuşurdum ya da baskın yapardım

niye konuşmayıp susmayı tercih ediyorsun

benim içim içimi yer
bir dakıka rahat duramam
bildiğimi onlara gostermek için işyerine gider umursamaz bir sekilde oturur sohbet muhabbet ederdim.
tabi ayrı kalıncada canına okurdum kızın yanında yaparsan onu ciddiye almıs olursun
tabı oda mutlu olabilir
erkeklere kaybetme korkumuzu belli ettigimiz muddetce onlar meydanda at koşturacaklardır
sankı bulunmaz bursa kuması:umursamaz:

söylemek istememesindeki sebep şu olabilir sizin tepki vermeniz bunun sonucundada sorun çıkmasını istememesi yani sizi üzmek istemiyo olabilir kötü düşünmeyin kötü düşündükçe olacağı yoksa bile olur bence içiniz rahat olsun eğer nişanlınız yanlış şeyler yaparsa (ki sanmıyorum sonuçta o sizi seçmiş ) oda sizin sorununuz değil herkes oturup kendi derdine yansın

Ona güveniyorsan bence sorun yapmamalısın... Ama belli ki kendine dert etmişsin.. Ben daha önceki konularını da okumuş yorum yapmıştım... Allah yardımcın olsun. Evlenince inşallah değişir nişanlın... Yoksa çok sorunlar yaşarsın çok üzülürsün...

aslında ben cok paronayağimdir ama yavas yavas olgunlaşıyorum.canım seni uzmemek icin soylememiştir boyle kafaya takıcağini bildiği icin.hem senin o gidip eski sevgilisiyle tekrar cıkıcak değilya hic takma canım

Nişanlına ne kdr güvensen de sonuçta o kızla bi geçmişi var bence o kız da rahat durmııcakk..Çok zor bi durum Allah yardımcın olsun..Ne diim ben bu erkeklere bilmiom ki bile bile kendilerini bilmem ne çukuruna sokuolar üstüne ataeşe atlııp hiç bişi olmamış gibi hayatlarına devam..:1no2:

öyle tabıkı ama sonucta ekip işi bu onlardan başka 5 kişi daha var aynı yerde çalışıyorlar..
baskın yapmam cok zor nişanlım pilot..uçagın içinde olucaklar..
mecburi yani iş yapıyorlar..bu uçusta denk geldiler sadece..
ayda yılda bir denk geliyorlar acıkcası..anca ucus aralarında grücekler birbirlerini..
oda iş yapmaktan zaman kalırsa..bilmiyorum sinir oluyorum ama buda işi onun.
yapacak bişey yok..apron kartım yok olsa belki baskın yapardım..
sivil olarak baskın yapamam ki hava alanına gidemem..
anca allaha dua ediyorum..yanlış bişey yapmasın diye..
hayırlısı bu demekki bu gunu atlatıyım hayırlısı ilebiticek sonunda...

Yanında başkaları da varsa..onların gözüönünde bişey yapacak değillerdir herhalde..
Fazla kasma kendini..Bitmiş bir ilişki için kendini üzmene gerek yok..isteseydi o kızla nişanlı olurdu..

Arkadaşım bunca soruna,kafa karışıklığına,sıkıntıya sahipken bu adamla evleneceksin yakında..
bütün konularını okudum,bilemiyorum..

bilmiyorum cok sinirlerim bozuk..ona bu konuda güvenmiyorum.geçmişte olanlar yüzünden..
güvenimi sarstı..isterse 5 kişi olsun..kız kötü bir kız,bende tanıyorum , söylelennleri duyuyorum
o kız hakkında...bilmiyorum..
bişey yapması önemli degil..iç gecirse bile dayanamam..bu bile aldatmaya girer..
ben böyle biriyle nasıl evleniyorum kendime inanamıyorum..
ne yapacagımı şşaşırdım evlere sıgamıyorum..
onun yüzünü bile görmek istemiyorum..

sana sölemesi gerekiyordu ama belkide seni huzursuz etmemek için sölemedi aranızın bozulmasını istememiş olabilir bide böle düşünmeye çalış.eskiden naptğını anlatmamışsın ama bence ona güven seni seviyorsa yanlış bişi yapmaz

Canim konularini okudum.
Öncelikle bi sakin ol. Sen asiri strese girmissin.
Dügün arifesinde normaldir tamam. Ama bu kadarda yapma.
Vallahi kendine eziyet ediyorsun.
Sen daha öncede taniyordun nisanlini, huylarini biliyordun.
Niye ozaman ayrilmayi düsünmedinde simdi aklina geliyor?
Niye söylim sana.. Cünkü asiri derecede stres ve takinti yapmissin herseyi.
Ve bu gibi seyleri su siralar yasaman normal.
Bir erkegin icinde varsa aldatmak, ister kafana tak, ister hic orali olma, yine gider yapar.
Sen bunu engelleyemezsin. Süsle, püsle, iyi davranmayla, herseye evet demeyle yada bazen nazlanip, tavir almayla veya ne bileyim bu gibi seylerle erkegi eve baglayamazsin.
Dünyanin en mükemmel kadinida olsan icinde olan yapar.
Ama sen simdi kesin gözüyle yapar diye bakiyorsun, ki buda cok büyük bir yanlis.
Insanlarin %50 hataya düsme olasiligi var. Ya hata yapar, yada yapmaz, ortasi yoktur.
Sen %50 hata yapmaz tarafina bakacagin yere %50 hata yapar'a bakiyorsun.
Daha önce aldatma olayi yasadiniz mi bilmiyorum, belkide güvensizligi bu veriyordur sana.
Ama bence asiri stresten artik kafana ne takacagini bilmiyorsun.
Dügüne biraz daha vakit olsaydi erteleyin derdim, toparlardin kendini biraz.
Ama bu stresi tekrar yasayacaktin belkide.
Yani kacinilmaz bunlar anladin mi tatlim?
Lafimi bitirmeden birde sunu diyeyim; seni kirdigini ona anlatmakta cok iyi yapmissin, güzelde konusmussun. Her seferinde seni böyle ezmeye calismasin.
Nikahta keramet vardir derler, sen hic o tatli canini olur olmaz seylere sIkma tamam mi gülüm;)

Imzadan sonra Rabbim icindeki bütün stresi sIkIntiyi alsin ve ömür boyu mutluluk ve huzur versin yuvaniza;)

öpüyorum seni.

Son düzenleme:
güselim senin nişanlın sana kötü davranan biriydi bilmiyorum
ben su anda 20 yasımdayım yasım daha kücükken bu tarz kötü davranıslar
zamanla benm sabrımla gecer die düşünür sabretmeyi denerdim cocukluk
işte ama büyüdükce asla olmucanı düşündüm ve su anda kimseye tahammulum yok
en ufak bişide kimseyi cekemiyorum saygı ve sevgi arıyorum sadakat falan bilemiyorum
aynı sirkette calısmasını sorun ederdim acıkcası nişanlımın ne olursa olsun

Back
X