Tam nikah sırasında

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla benim nikahımda düğünle birlikte oldu:))
nikahtan önce sormuştum aşkım cevabın ne diye oda ne olcak evet dedi ay dedim kuru kuru evtemi diycen dedim aşkım saçmalama o heyecandan ne diyebilirimki dedi kapattı tabi olayı:))
derken nikah zmanı geldi ben heyecandan duramıyom sesim gitti heralde konuşamaıycam diye korkuyom tabi aşkıma sordu memurr baktım aşkım üç kere evet evet evet dedi bğırarak ben şok tabi nasıl mutlu olmuştum baktım o öle dedi ben ondan aşağımı kalcam bende bağırarak üç kere evet evet evet dedim süper olmuştu yaa

benimde nikahımda eşimin arkadaşları sürekli şaka yapıyorlardı,durun evlenemezsiniz siz kardeşsiniz diye bağırıyordu bi tanesi,bir tanesi bak eminmisin diyordu,bir tanesi daha nikah kıyılmadan ayağına bas ,ayağına bas diyodu,neyse nikah kıyılmaya başladı evet kısmında ben çok heyecanlıydım sadece evet diyebildim,eşim 3 kez bas bas evet dedi ve nikah bitmeden daha beni ayağa kaldırıp sürekli öpüyor bu evet dediği için,sonra imza attım bu imza attığı için herkes gülüyor falan,sonra cüzdanı çekiştiyoruz ikimizde falan,salon yine gülüyordu,en son eşim bir konuşma yaptı,herkese teşekkür eden,beni sevdiğini söyleyen,güzeldi bence,eğlenceliydi.

:jeyyar:hayır cevapbını duyunca bıtane yerdi sratına herhalde benden lısıyla evet dediğindede sarılırdım bu daha enteresan olurdu galiba korkutucu komik olmuş ama. insanın yüreğine iner

bizim de komik geçmişti nikahımız bizlerin "evet" faslından sonra sıra şahitelere geldi onlarda hiç kemküm etmeden "evet" deyince bizim muzip nikah memuru ben okadar kolay "evet"demem efendim .Damat bey gelin hanımı seviyormu bi söylesin dedi .biz şaşkınlıktan gözlerimizi faltaşı gibi açmışız görüntülere baktıkça gülüyorum. eşim çok utangaçtır kıpkırmızı kızarmış bi vaiyette"seviyorum kendisini" demişti.böyle anlatınca yavan kaldı ama gerçekten çok komikti okadar çok güldüm ki bademciklerim görünmesi diye masaya kapanmıştım.izledikçe takılırım eşime oda babanın yanında ne deseydim dövücektim adamıda nikah işi yatar diye dövemedimde der :)))

bizde nikahtan evlendik...evlenmeden önce eşime ikimizde birbirimizin ayağına basmayalım tamam sözmü demiştim bana söz vermişti amaaa benden söz almamıştı :jeyyar: neyse nikah memuru bana sorduğunda utancımdan sesim pek çıkmamıştı ama eşimin eveti salano inlettia.s salondaki herkes gülmeye başladı...masa altından eşimin ayağını aramakla meşgulüm ben eşimse imzaları atarken flaşlara bakmakla meşgul imzalarken nerdeyse deftere bakmadı...tabi benim altta ayağını aradığım görünüyomuş herkes gülmeye başladı...nikah memuruda bana bastın mı dedi...vermiyoki dedim...hiç unutmam oda dediki versene kız bassın...en son duvağımı açarken bastımda rahata erdim:hooray: arada laf olunca hala söylerim eşime sen ünlü olmaya ne meraklıymışsın kameraya flaşlara bakmaktan deftere bile bakmadın diye...:asigim:

ayy kızlar sabah sabah çok eğlendim ... inşallah hepinizin evliliği o ilk andaki gibi güzel sürprizlerle dolu olur hep... vallahi evlenesim geldi... :)

çok güzel hikayeler inş benimde böyle mutlu bir hikayem olur:)

Bizim nikah düğün bir oldu,
Nikahta çok sade bir evtttttt le bitirdik ama sonrası güzeldi...
Pasta geldi kestik falan sonra tabaklara koydular çatalları tutuşrudular. hani adettir ya damat geline gelin damada yedirir pastayı ama ben ne yaptım muziplik delikafadulden çatalı kendi ağzıma götürdüm eşimde açmış ağzını bakıyo delikafadulden düğün cd nede hala koparız bide ben gülüyorum orda kıs kıs :roflol:

Hmm birde dans ederken kocişime mikrafon uzattılar, şarkı söyledi gözlerime baka baka tabi ben şok :1shok:
ayy ama ne güzel sesi vardı delikafadulden bayağı romantik oldu delikafadulden

bizim nikah düğün beraberdi...nikah masısında muzuplik benden geldii...
memur sorunca biraz sustum bekledim sağa sola bakındım...
ama kimse farkında değil sadece şahitlar kayıt yapan kamera memur ve biz...
eşim... nolu yaa... falan deyip afalladı sonra evet dedim...
kuzenim şahidimdi bastı kahkahayı...
sonra sıra eşime geldi.. memur mikrofonu uzatınca dur ya benim neyim eksik ben de bekleticem dedi..
tabi olmadı..kaydirigubbakcemile3Şeniz
evet dedii.
sonra öle bi bastım ayağına kii...delikafadulden
:)
kuzenim sordu nasılsın damat diye...
deprem oldu abi altta deprem die cevap verdi...
hala gülerim o tepkisine beinm neyim eksik.... ben de bekleticem...

ayy bu harika olmuş bu yaa tam benlik bi enstantane laelaelaelaelaesırnaşık şey

işte tam muzip bi nikah memuru :) insan beklemiyo ya böle bi laf nası affalar ya, yazık kocacına soğuk terler dökmüştür o sıra :)

Bizimkide sorduğunda tam ewet dicektim mikrafonu çekmişti sinir olmuştum benim eşimde eweeeeeeeeeeeet diye bağırmıştı imza atarkende bak vazgeçebilrisin demişti eşimde hadi at imzayı artık demişti herkes gülmüştü orda nikah memuruda sinirlenmişti ama bazen nikan memurları çok şaşırtıyo zaten heyecanlı oluyosun ne yapılsa normaldir tabii hayır demek haricindee:):)o en kötüsü olmalı...

benimde komikti aksilikler üst üste gelmişti.
bizden önce nikahı kıyılanlar bizim yerimizi imzalamışlar ve nikahtan sonra gitmişlerdi biz tam masaya oturduğumuzda fark edildi ve imzayı atanlar çağrılmıştı zor bela gelmişlerdi.sonra tekrar nikah masasına oturduk ve nikah memuru ben bu nikahı kıyamam çünkü damat evli ve çocuğu var demişti biz ŞOK olmuştuk:1shok:. meğersem biz nufüs müdürlüğnden nüfus süreti alırken bir harf yanlış yazılmış karışıklık ordna gelmişti allahtan nikah hafta içiydi eşim hemen nikah masasından kalkıp nüfus müdürlüğüne gitmişti bense nikah masında boynu bükük :a015:bi şekilde bekliyodum.eşim müdürlükteyken damatlığıyla nikah masından geldim işim acele demiş herkes şaşkınlıkla bakakalmış evrakları alıp gelmişti kan ter içindeydim kocişim.

ahaha senin nikahın tam bir komdediydi. eniştemi beklerken bir nikah daha kıyıldı. o nikahta da soyisimleri yalnış yazılmış. herkes kopmuştu. bu kadar aksilik üstüste nasıl gelir diye. çok eğlenceli bir gündü :roflol::roflol:

benım nikahım evde oldu..
zaten herkes gelebılsın die ozellıkle pazara almıstık.. hihoyyyt
nıkahımız 3te olcaktı ve ben ona gore kuaforden randevu almıstım .. dedım gıyınmeme gerek yok adam kesın gec gelır, geldıgımde evde giyinirimmm ama nerdeeeee...
ben dagınık topuz yaptırmayı dusunuyordum.. sonra aşkım aradı ''işiniz bittimi almaya geliyorum sizi , nıkah memuru gelmıs benı aradı evi bulamamıs kafamçokkarıştı dedi ve ben şokkk oldum cunku nıkah memuru yarım saat önce gelmıstı eve..
saclarıma sadece dagınık fön çekip apartopar çıktık ordan ,aşkım arabayla aldı bizi ama ben daha ustum giyincektım ( tek ben diil aşkımda ustunu gıyıncektı)neysekı makyajı kuaforde yaptırmıstım..
eve geldık herkes var nıkah memuru var bi biz yokuz :roflol:
bızı hemen annemlerın yatak odasına sokturlar hadi siz burda giyinin die
ben geri çıktım ama sonra ben banyoda giyindim aman simdi yanlıs anlasılmalar olmasın die .. ahh keske çıkmasaydım odadan kaydirigubbakcemile
ölüyordum az daha heyecandan ,, ellerım zangır zangır tıtrıyordu..
hazır olduktan sonra aşkımla el ele tutusup geldık salona herkes alkışladı çokk guzel gectı.. yerımızı aldık.. nıkah memuru tekrar alkıs alalım dedi genclerın heycanı gencsınd edi sonra tekrar şak şak şak basladı.. :))
öle derken ben ayana bastım ama aşkım hiç farkına varmadı yazıkkk bi kaç kez bastıktan sonra uyandıda cekip saklamaya kalktı ayagına :)))
ikimizde evet kabul edıyoruz dedık ve imzamı attım (insallah doru yere atmısımdır DD )
sonra tekrar alkıs faslından sonra evın ufak cımcımeleri ''keske hayır deseydı'' diyorlardı bunu duyan kaynanam çok kızdı demeyın öle seyler dedi + sonra nıkah memuruda bızım cımcımeleri gorunce kaynanamn verdigi tepkiyi gostermıs ..
yazık onlar daha çocuk napsınlar..
ölee guzel bir gungu işte...

kızlar bizde çok heycanlıydık ben tam olarak hatırlamıyorum bile nasıl okadar insanın içinden yürüyüp masaya gittik oturduk...neyse biz masadayken heyecandan kafamızı kaldırıp karşımızdaki misafirlere bile bakamıyoruz önümüze ve birbirimize bakıyoruz :) memur bana sordu evet dedim alkışlandı falan sonra sıra eşime geldi memur sordu eş olarak kabul ediyormusun diye bizimki de heyecandan daha memur bitirmeden ettt-timmm diye bağırdı.çok komikti ben utandım kıpkırmızı oldum salondaki herkes koptu zaten.memurda ooo damat acele ediyor deyip gülmüştü.sonrada şahidim olan kuzenim şahitmisiniz sorusuna hayır demişti:)hayatımın en heyecanlı günüydü herhalde.

evet benım nıkahımda oldu.hıc aklımda yokken nıkah memuru bana evlenmek ıstıyormusun dedıgınde hayır dedım.salondan aaaa seslerı cıktı o anda herkes sok oldu.sonra evet dedım.esımde gulerek ben aksam evde sana sorarım dedım.herkes kahkahalarla gulmustu.cok eglencelı olmustu nıkahımız.hatta daha sonrakı gunlerde cevremden duydum.cogu konuk evlenmıcemı sanıp korkmus

Benim nikahim dügünümden bir kac gün önce oldu.....Nikah oldugumuz yer nedendir bilmiyorum sanki banka kredisi alincakmis gibi koca bir masa,,,masanin arkasinda bir memur..bizde bir birimize karsilikli oturmus vaziyetteydik.Ama nikah memuru defteri önce esimin önüne uzatti,banada kizim gel sende burda at imzayi dedi ve esimin oturdugu yere yönelmemi sagladi veee o sirada bingo....benim herif ayagima basti, daha dogrusu memur sayesinde kendi ayagimla kendim bastirdim...

Ne kadar nikahimdan bir nane anlamadiysam matrakligi da elden birakmadim.Sahitlerden biri nikah cikolatamizi dagitirken esimin elini tutup cikolata almak icin siraya sokmustum........

benim eşim doğum yerini sasırdı trabzon dedi memur eminmisin dedi esim istanbul da olabilir demişti sırnaşık şey

Son düzenleme:
ayy kızlarr çok şekersiniz çok güldüm delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…