- Konu Sahibi EU1
-
bana da bi arkadaşım anlatmıştı... memur sorduğunda kabul ediyor musunuz diye... damat şöle bi cevap vermiş... ''hayıııııırrrrrrr''.....(burada bi saniye kadar bekledikten sonra)..lısıyla evet... insanın yüreğine iner gelin olsaydım orda :)
Bizim nikah düğün bir oldu,
Nikahta çok sade bir evtttttt le bitirdik ama sonrası güzeldi...
Pasta geldi kestik falan sonra tabaklara koydular çatalları tutuşrudular. hani adettir ya damat geline gelin damada yedirir pastayı ama ben ne yaptım muziplik delikafadulden çatalı kendi ağzıma götürdüm eşimde açmış ağzını bakıyo delikafadulden düğün cd nede hala koparız bide ben gülüyorum orda kıs kıs :roflol:
Hmm birde dans ederken kocişime mikrafon uzattılar, şarkı söyledi gözlerime baka baka tabi ben şok :1shok:
ayy ama ne güzel sesi vardı delikafadulden bayağı romantik oldu delikafadulden
bizim de komik geçmişti nikahımız bizlerin "evet" faslından sonra sıra şahitelere geldi onlarda hiç kemküm etmeden "evet" deyince bizim muzip nikah memuru ben okadar kolay "evet"demem efendim .Damat bey gelin hanımı seviyormu bi söylesin dedi .biz şaşkınlıktan gözlerimizi faltaşı gibi açmışız görüntülere baktıkça gülüyorum. eşim çok utangaçtır kıpkırmızı kızarmış bi vaiyette"seviyorum kendisini" demişti.böyle anlatınca yavan kaldı ama gerçekten çok komikti okadar çok güldüm ki bademciklerim görünmesi diye masaya kapanmıştım.izledikçe takılırım eşime oda babanın yanında ne deseydim dövücektim adamıda nikah işi yatar diye dövemedimde der :)))
benimde komikti aksilikler üst üste gelmişti.
bizden önce nikahı kıyılanlar bizim yerimizi imzalamışlar ve nikahtan sonra gitmişlerdi biz tam masaya oturduğumuzda fark edildi ve imzayı atanlar çağrılmıştı zor bela gelmişlerdi.sonra tekrar nikah masasına oturduk ve nikah memuru ben bu nikahı kıyamam çünkü damat evli ve çocuğu var demişti biz ŞOK olmuştuk:1shok:. meğersem biz nufüs müdürlüğnden nüfus süreti alırken bir harf yanlış yazılmış karışıklık ordna gelmişti allahtan nikah hafta içiydi eşim hemen nikah masasından kalkıp nüfus müdürlüğüne gitmişti bense nikah masında boynu bükük :a015:bi şekilde bekliyodum.eşim müdürlükteyken damatlığıyla nikah masından geldim işim acele demiş herkes şaşkınlıkla bakakalmış evrakları alıp gelmişti kan ter içindeydim kocişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?