Tam nikah sırasında

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizim nikahımız da kahkahalar eşliğinde geçti. çünkü ben çok heyecanlıydım. elim sürekli göğsüm de ve sanki doğum anındaymış gibi nefes alıyordum. huh huh huh falan diye...

sonra nikahı kıyan kadın gelin hanım gerçekten çok heyecanlı, damat bey elini tut da biraz heyecanı yatışsın dedi.

adımını falan sordu, sıra babamın adına geldi ve ben durakladım. çünkü artık nefes alamıyordum, yutkunamıyordum. ve herkes babamın adını unuttuğumu düşünerek kahkalara boğuldu. sonra biz daha önce anlaşmıştık. eşime sorduğunda ben ona elimle silah yapıp kafasına dayıcaktım. (hani silah zoruyla gibisinden)

nese kadın sordu ben silahı eşimin kafaya dayadım baktım tepki yok. sonra indirdim elimi nikah memuruna döndüm. bütün salon sessiz bekliyo. ve ben bombayı patlattım. heeee ben mi söylicemmmmm. evettttttttttttttttttt dedim.

salak kafam tabii ki önce geline sorcaktı ama kadın sanki eşime bakıyodu. ya şaşıydı yada çok beğenmişti :=))))))))))

sonra eşime sordu, eşim bekliyo bekliyooooo cevap yokkk. memur aaa damat beyyyyy dedi. meğer ben sıralamayı kaçırdığım için tekrardan silah yapmamaı bekliyomuş. tabii herkes damadın düşündüğünü sandı :)))))

sonra bi ayak basma yarışıdır başladı. tam 3 kere ayağıma bastı namussuz...

kadın konuşuyoo arka fonda bugünden itibaren aile birliğinizi kurulmuştur falan filan ama biz hala aşkım yaaaa bi kere de ben basıyım, hani basmıcaktın ama bastımmm ben de basıcam falan diye tartışıyoduk. en sonunda hayırlısıyla evlendik de komedi sona erdi :=))))))))

evlendikten 1 ay sonra aynı salonda ark. nikahına gittik. yine aynı kadın memur ve beni tanıdı. aaaa nasılsınız nasıl gidiyor evlilikkk heyecan geçti miiiii :=))))))))))

o ayak basma yarışı bizde de yaşandı, ben ayak arıyorum basmak için herşeyde üste çıkmaya bayılan eşim ayağını kaçırıp ilk önce o ayağıma bastı, eşimin tarafında alkışlar kahkahalar Koptu tabi, ben bozulduydum biraz eşim sonra lütfedip uzattı ayağını ben bastım ama ne fayda tabi , sonra nikah memuru evlilik cüzdanını bana vermeyi unuttu, salondan çıkarken k.pederime vermiş :1closedeyes:

Nikah memuru meşhur soruyu bana sorduğunda aklıma ilk gelen şey oradan kaçmak olmuştu ama kuzu kuzu evet dedik kaydirigubbakcemile

Eşimin evet demesi için mikrofonu uzatan kişi eşim her elini uzattığında mikrofonu çekti...üç kez bu hareketi yaptı ve eşim 3 kez kedi gibi mikrofana elini uzatıp uzatıp cekti çok komik görüntüler hala gülüyoruz izleyince..

yaa benimde esim ayagima basti...ben ayaga basma kismini unutmustum ama o unutmamis kaydirigubbakcemile3

benim yaşım tutmadığı için evlendikten 4ay sonra kıyıldı nikahımız nikah memuruda bunu biliyodu zaten neyse bütün hazırlıkları yapıp gittik nikah memurunun işi varmış adam defteri açtı önümüze bana dediki bu adamı alyosun haberin olsun eşimede bu kızı alıyosun haberin olsun dedi ve imzalattırdı defteri

bizim nikahta memur benim şahidime sorduğunda şahidim olacak dostum bir şartla evet derim dedi :bbo: damattan b sınıfı ehliyet istiyorum yoksa kabul etmem dedi kaydirigubbakcemile3 (eşim ehliyet kursunda öğretmen) damadımız E ehliyeti veririz dedi öyle tatlıya bağladılar. memur amcada çok uzun bi konuşma yapmıştı ama ne konuştuğu hiç anlaşılmadı :bbo:

ayyy kızlar ya gece gece çok güldüm sayenizde.çok tatlı şeyler yaşamışsınız bi çogunuz.Rabbim hayırlısıyla bekarlara da versin diyeyim:Saruboceq:Allah mutlulugunuzu daim eylesin.

benimde nikah kıyılıp eşim yüzümü açtıktan sonra kolye takmak istedi ama kolye bi türlü kafamdan geçmedi herkesten kahkaha koptu. tekrar baya denedi baktı olmayacak çok sert bi şekilde geçirdi ikinci bi kahkaha koptu salonmdan. hala videosunu izledikçe gülme krizi geçiriyorum.

geçen hafta 14 şubat 2011 de evlendim bende , daha doğrusu nikahımız oldu düğünümüzde 2nisanda inşallah..
ben önce HAYIR dedim sonra - lısıyla EVET dedim herkesin çok hoşuna gitti :)
eşimde altta kalmayacak ya , 15 dk düşünme molası verebilirmiyiz dedi :)) sonra peşinden evet dedi oda..
güzel olmuştu :)

Biz de nikah memurunun azizliğine uğradık.

Malum soruları sordu işte bana kabul ediyomusun dedi,eşimin gözlerine dönüp baktım eveet diye bağırdım.
Sıra eşime geldi,adam soruları sordu ama eşimden ses yok ööölece etrafa bakıyo mel mel
Memur bidaha sorayım mı dedi.Eşim şaşırdı "sordunuz mu" dedi

Meğer eşim duymamış.Sonra sade bir "evet" dedi ama ben çok sinirlendim.
Eve gidene kadar başının etini yedim.Vallahi duymadım aşkım neden duysam cevap vermeyim dedi.
Rezil ettin beni dedim.Akrabalarım bile sormuş damat neden cevap vermedi diye.Gerizekalılar onlara nee sanki!!!!

Neyse ben ikna oldum ama şimdi cd yi izlerken sinirlerim tepeme çıkıyo hala o yüzden izlemiyorum ve izletmiyorum sadece fotolara bakıyorum

bizimki yurtdisinda oldugu icin öyle farkli seyler yapamadik ama askim bana herkesin önünde evet dedikten sonra kendi yazdigi siiri okudu

bizim nikahımız düğün salonunda kıyıldı...benim heyecanlandığım zaman sesim çıkmaz diye biraz bağırayım dedim,evettttt diye çığlık atmışım resmen....eşim de sonsuza dek evettttttttttttttttttttttt diye bir bağırdı,ama olay ondan sonra koptu :))imzalar atıldı ve nikah memurumuz kadın dı...evliliğin önemini anlatan çok duygusal bir konuşma yaptı,tabii biraz uzun sürdü ve eşimden istem dışı yüksek sesle çıkan bir cümle : offf daha bu konuşma bitcek deee ,düğün bitcek deee eve gitcez...keşke tek nikah yapsaydık
yakın çevremizde duran kuzenleri felan duydu tabiii,gülme krizine girdiler :))

Yorumları okuyunca bile insan heyecanlanıyor. O gün ne olur halim

ayyy eşine çok güldüm arkadaşımyazık yaa duymamıştır heycandan .çok büyük gaf olmuş sonraki sade evet de.olur böyle şeyler oda başbaşa kalacağınız anı düşünüyodur ondan dalmıştır kızma..

09.09.2009da yapmıştık nikahımızı.biz ikimizde normal bi ses tonuyla evet dedik ve imzaları attık.nikah memuru evlilik cüzdanını bana verdi ben arkamı döndüm gidiyorum:90:meğer kadıncağız bana elini uzatmış tebrik etmek için ben görmedim döndüm gittim.çok ayıp olmuş:26::26::26:

ha bide eşim nikah memuru mikrofonu uzattığında mikrofona üfleyip tıktıklamıştı

nikah esnasında değil de,imzayı attıktan sonna kalktık oturduğumuz yerden,eşim bana eğildi beni yanağımdan öpmek için,ben şak dudaklarına yapışmıştım...vır vır vır şeklindeki konuşmalar o sırada anında susuverdi.yere iğne atsan duyulmaz bir sessizlik olmuştu...:26:

ayy çok güldüm allah iyiliğini versin.

bizimde nikahımız düğün salonunda oldu.nikah memuru önce bana sordu kabul ediyomusun diye.ben utangaç bir ses tonuyla evet dedim salon zor duydu.alkışladılar.sonra eşime sıra gelince eveeeeeetttt diye bi bağırdı benim akrabalarım onun akrabaları ayağa kalkıp alkışladılar gençeler ıslık falan çalmaya başladılar.sanki maçtayzda damat kazanmış gibisonra nikah memuru bana kaş göz işareti yapıyo ben tabi heyecandan anlamıyorum.anladımkı ayağa basma olayı ve direk daldım eşimin ayağına nikah memuruna gülümseyerek tamam dedim.

Son düzenleme:

Sorma canım ya deli etti beni.Evet de git eve naparsan yap,
oturup düşünecek masayı mı buldun dimi hayret bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…