Tam nikah sırasında

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yorumları okurken çok güldüm kaydirigubbakcemile3.bizde ilginç bir şey olmadı.

bir arkadaşımın nikahında evetlerden hemen sonra, damat ayağa kalkıp, gelini de kaldırıp alnından öpmeye çalışmıştı.
nikah memuru gülerek ikaz etmişti; Damat bey, ne bu acele, daha sizi karı-koca ilan etmedim, demişti. damadın telaşlı haliyle, memurun ikazı çok komikti.

nikah memurumu hiç güzel anmıyorum.evlenirken 25-26 yaşındaydık,küçük gösterdiğimiz için tebrik ederken suratını astı , pekte küçükmüşsünüz dedi, zaten stresliyiz,iyice gerdi bizi.eşim nikah sırasında heyecandan durmadan dua ediyordu,nikah cd mizde eşimin yüzünü sıvazlayışını seyredip gülüyoruz.Birde heyecandan beni öpmek yerine elini uzatıp önce tokalaşmıştı,rezil olmamak için kendime çekip öpmüştüm.Pek hatırlamak istemiyorum o günü:1no2:

komik sayılır mı bilmem ama kardeşim çok gülmüş izlerken.ben de güldüm tabi:)nikah kıyıldıktan sonra resim çekelim nikah cüzdanıyla dedi resimci çocuk ikiniz beraber tutun dedi.ama benim eşimin elinden bi çekişim var nikah cüzdanını nolcaksa sanki tapunu aldım der gibi:)neseki beraber tutar gibi olmuşuz cüzdanı öle çektirdik resmi.

Bizim Nikah memuru eşimle beni birbirimize çok yakıştırmış hatta benzetmişti
Aslında herkes benzetiyor
Akrabamısınız dedi hayır dedik Kardeş falan çıkmazsınız dimi
Bi karışıklık olmasın demişti
Eşim tam evet dicekken ben araya girip bak iyi düşün bi evet dedin mi bitersin
Artık bunun dönüşü yok demiştim kaydirigubbakcemile3
Eşim herşeye rağmen her şartta evet dedi
Sonra ben geçmiş olsun artık işin bitti demiştim
Nikah memurumuz güzel bi konuşma yapmıştı
Ayağa basmayı biz unuttuk
Aslında çok keyifli bigündü ama böyle yazında çok sıradan göründü

Ben düğün olacak diye nikaha kimseyi davet etmemiştim.ıki taraftanda küsen olmasın diye biz sadece şahitlerle gittik.Ama tam ayağa basma esnası geldiğinde birden kalabalık bir gurup ses eşimin adını bağırıyor ve ........ abi ayağına bas diye bir tempo tutturmuşlardı.Çok şaşırdım döndüm baktım nikah salonun yanındaki liseden bir gurup öğrenci eğlence maksatlı gelip bağırıyolar.Çok gülmüştük onlara.

biz nikaha giderken eşimle tartışmıştık oturduk nikah masasına fısır fısır tartışmaya devam ettik o sırada adam kabul ediyormusun diye sordu birtek onu duydum o sinirle, bende eşime dönerek seninle evlenmiyorum uyuz dedim kalktım masadan herkes şokta tabi, bizim nikah h.içi olduğu için bizden başka kimse yoktu hemen beni sakinleştirip tekrar oturttular nikah masasına memurda eminsin dimi kızım evleneceksin dedi bende iyi bari kabul edeyim dedi. şimdi cd yi izleyince gülmekten yerlere yatıyoruz. hele nikah memuru konuşurken bizim fısır fısır tartışmalarımız çok komik :roflol:

ben nikah salonuna çıkarken fotoğraflarda sürekli kim gelmiş, gelmemiş diye etrafı kesmekten başım hep yana dönük:roflol:
masaya otururken eşim hayatımı kurtarmş resmen sandalyeyi bulduramayıp yere yapışıyomuşum, Evet derken resmen ciyaklamışım:roflol:eşim imza atarken resmen transferi yapılan futbolcu tribine girmiş bööle kasılmış da kasılmış:roflol:
takı merasiminde de sıcaktan baymıştım, tuhaf tuhaf bakıyom insanlara arada bi...bizim nikah videosu da fotolar da tam komedi kuşağı yani

kaydirigubbakcemile3 haha, güzel konu olmus...bende hemen maydonoz olayim..!

Bizim nikah merasimi´de kalabalik oldu evlendirme daireisinde...Memur bana sordu, ben evet dedim iste...!

Ardindan esime soruyor..."Damat bey, hoscakal ile evlenmeyi kabul ediyormusun?"

Ses cikmiyor...Esime meger is arkadaslari, bizde geldik deme maksadiyla el sallayip "ssst, psst" ediyormuslar...benimkide dalmis..onlara bakiyor tabi..!

Aradan saniyeler geciyor...benim ki sonunda cakti olayi ve bagira bagira...EVET diyebildi..kaydirigubbakcemile3

Sonunda herkes bi ohhhhh cekti....kaydirigubbakcemile5

annem anlatmıştı gittikleri nikahda hiç bir baskı altında kalmadan bir ömür boyu eşin olarak kabul ediyormusun denilince gelinde damatda baskı altında kalarak evet cevabını vermişler

Biz oturacağımız yerde nikah kıydığımızdan dolayı ailemizden pek kimse yoktu.Eşimin arkadaşları benim ablalarım,görümcem ve yengem.Biz önceden sözleşmiştik kimse ayağa basmayacaktıkaydirigubbakcemile5 Tabi bu yüzden tuzum kuru hiç umursamıyorum.Biraz muzipte bir nikah memurumuz vardı.İmzalar atılırken birde ne görem....:1shok: Ayağımın üzerinde bir ayakkafamçokkarıştı.Nikah şahidimiz sağolsun ben şok olmuş vaziyette sadece ama biz sözleşmiştik diyebildim.Şahidimiz yenge bunlar hep böyle derler dedi:mymeka:
Sonra tabi eşim çok kötü oldu gerçekten hatırlamadım dedi....Biraz vicdan yaptı falan:mymeka:
Güzel bir gündü..Resimlerde zavallı ve mahçup görünüyorum.Eşimse her zamanki gibi muzip ve kendinden emin..Ama yine de heyecanı yüzünden okunuyordu...opuyorumnanaktan Şeniz

nikah töreniyle evlendik çok kalabalıktı ve eşimle sınıf arkadaşı olduğumuz için arkadaşlarımızda ortak, onlarda gelmişlerdi sağolsunlar.
nikah memuru bana sordu. ben telaşe memuru heycanla hemen
- "evet" diye haykırdım resmen
sıra eşime geldi memur ona sordu eşimde ses yok tık yok CADIARZU karşıya bi baktım bizim fırlama arkadaşlar hayır de diye işaretler yapıyorlar. klava:
eşimde ayağına basmayayım diye ayaklarını geriye almış bende bacağına çimdiği attım bunuda kamera tesadüfen çekmiş. :1rolleyes:
tabi bu kalıcı bir belge oldu eşim her izlediğimizde şiddet zoruyla evlendim diyor sanki oraya zorla oturdu

bende yazayım :))
biz eşimle 4 yıl sonrasında evlendik görücü usulu başladı nişanlandık çok problemli 6 ay sonunda ayrıldık ( sebeb herkezin ilişkimize karışması ) 1 yılı aşkın bir süre sonra ikimizde farklı farklı kişilerle nişanlandık ama yolunda g,tmeyen birşeyler oldu ben ayrıldım ama onun duymaması için elimden geleni yapıyorum neyse duymuş bi şekilde oda ayrıldı biz çok ilginç bir şekilde çok uzun anlatırımda :) tekrar barıştık bi süre görüşüp evlenme kararı aldık bir ay içinde nikah tarihi aldık nikah salonuna trafiğe takılıp geç kaldık kuaförde iki saat beklettiler eşim arabayı süsletmemiş o sebeb eve çıkıp belime kuşak falan bağlattırmadım güç bela nikah salonuna geldik bu seferde fotoğrfcımız pil getirmeyi unutmuş tabi öncesinde bi 10 dk onuda bekledik.çok gergin dakikalrdı nikah memuru çok tatlı bi bayandı ben hemen evet dedim :) eşimde çok yüksek sesle evettttttttt dedi herkez çığlık çığlığa alkışlıyo büyük bi aşkla evlendik ondan sonra herşey daha güzzeldi eşim anlımdan öpünce utandım babam karşımda annem ağlıyo güzel bi gündü mutluyum şükürler olsun iyki evet demişim okudukca arkadaşların romantik sözler sölediğini duyunca pişman oldum o an aklıma gelmedi güzel olurdu

bizim nikahımız düğünden önce oldu.sizler gibi çok güzeldi diyemiycem çünkü görümcem günümü mahvetmişti ona noluyorsa eşyalar yüzünden kavga çıkardı eşimide gaza getirmiş bi güzel kavga ettik.sonra eşime kızdılar falan geldi gönlümü aldı daha doğrusu aldığını zannetti.sıradan bir nikah olmuştu.sonrasında herkes nikahtan sonra yemeğe giderken eşim beni evimizin önünde bırakıp gitmişti düğün hazırlıllarıyla ilgilenmesi gerekiyormuş,işi çokmuş.

gerçekten çok romantik.
bizim memurda çok rahat bir amcamı dede mi desem artık. önce konuştu başvurularını okudum nikahınızın kıyılmasına bir mani yok dedi ve klasiğin dışında babamdan sıcak o soruyu yöneltti. .....kızım sen .......oğlumla evlenmek istiyormusun?
hani evlenmenize bir mani olmadığından denince biri atlar hayır hayır evlenemezler der ya onun espirisini çok yapmıştık daha önce o an öyle bir gülesim geldiki... ve üstüne memur amcacığımın o sıcacık sorusu karşısında şok olan ben cevabı unuttum kaydirigubbakcemile3
herkes bana bakıyor ben boşluğa... sonra bir fısıltıdır başladı salonda ve salona baktım annemle gözgöze geldik. beynim durmuş yada geri gitmiş olcak "anne napcaktım dedim" annem evet de dedi.salon kahkahaya boğuldu bende sonunda evet demeyi başardım:kedi::kedi:.memura sanki zorla evlendiriliyormuş izlenimi vermiş olacağım ki. oğlum kız evlenmek istiyor mu dedi. eşimde kendi bilir dedi. o ara memurun cep çaldı. eşimin patronda ......yavrum kaç bu sana Allah tan bi işaret son fırsatın diye seslendi. o arada yavaşlayan kahkahalar tekrar yükseldi.
bu arada cevabı unutma meselemde herkes şaka yapıyorum sanmış espiri gibi algılamış tabi hiç bozuntuya vermedimkaydirigubbakcemile3. eşime bile bunun aslında şaka olmadığını çook sonra söyledim.

çok değişik olmuş eşini hayal etmek istemiyorum terli terli ne zalim nikah memuru hıckırahıçkıra ağlardım

canım , tam benlik bi konu açmışsın.. bende böyle esprili güzel hatıralayabileceğim bi nikah anısı istiyorum.. :gitme:

benim arkadaşımın nikahında memur önce arkadaşa sordu adınızı soyadınız fln filan... dama da gelince adınız soyadınız dedi söyledi ondan sonra gelin hanımla tanışma tarihiniz dedi ..bi an sessizlik oldu.damat kızardı bozardı. salonda bi kahkaha :roflol: sonra hatırladıda kem küm ede ede söyledi .. bi arkadaşım da kabul ediyor musun diye sorulduğunda biraz daha düşüneyim demişti.. damatta komik bi çocuktu.aldı mikrofonu eline miyavvvv diye sırnaştı geline.salon nasıl koptu görmeliydiniz.memur un halini hiç söylemiyorum ...delikafadulden

bende düşünmeye başladım şimdiden..gerçi bizimki de böyle bi sürpriz yapmaz ki bana. çekinir gıcık :dilcikar:

o anı çok merak ettim canım..sende çok güzel bi anı olarak kalmıştır.. Allah mutluluğunuzu daim etsin

bizde çerkeslik var ya şimdi büyükler şahit oldu e gelin konuşamaz büyüklerin yanında Allah ım ben bir kasılıorum anlatamam nese sordu memur ben titrek titrek evet diorum sonra eşime sordu ben kafayı kaldırmıorum ayıp ya baktım ses gelmio herkes bize bakıo kafayı bi çevirdim eşim bağdaş kurmuş(ayağına basmayım die:)))elinide çenesine koymuş düşünüo güya arkadaşlarına soruo nidim die tabi ben şok nese güldüler müldüler sonunda evet dedi yaaa ayyy çok fenaydı bütün salon koptu onun o hareketine ama bana sorun bide:)

Benim kendi nikahımda nikah memuru fotoma takmıştı bu sen olamazsın deyip durdu bana (fotoda çirkin çıkmışımda)kaydirigubbakcemile3
Bizim nikah kıyılması baya uzun sürmüştü nikah memuruyla salondakilerin muhabbeti sayesinde
Ama en en güzeli ben mıymıntı sesimle evet dedim eşim çok yüksek sesle evet dedi alkışıda topladı tabi:asigim:

Benim eşim heyecandan nikah memurunun basit sorusuna cevap verememişti. Annenin adı? dendiğinde cevap olarak doğduğu yeri söylemişti.Ben heyecandan salondaki herkes gülünce yanlış söylediğini anladım.Kıpkırmızı oldu ve tekrardan sordu nikah memuru.Bu sefer doğru söyleyince salondan bravooo diye alkış kopmuştu.Nikah videosunda izledikçe gülüyorum.Eşim de bozuluyor :) ama çok güzel bir anı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…