Tam nikah sırasında

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim nikahim amerikada oldu burda mahkemede hakim tarafinda kiyiliyor.ben gelinlik giymistim biz biraz fazla kalabalik olunca hakim odasinda kiymak yerine mahkeme salonuna gecelim dedi.Tam bu sirada salonda elleri kelepceli kadin mahkum disari cikarken bize tebrikler demisti birde kadin texas aksaniyla konusunca cok gulmustuk hepimiz hala videoyu seyredince guleriz.Birde ben hani su amerikan filmlerinde gelinle damada soyletirler ya Ben bu yuzugu takip seni kocam olarak ilan ediyorum kismini soyleyip yuzugu takmamistim heyecandan hakim hatirlatmisti.

nikah sırasında hiç heyecanlı değildim:) akaydirigubbakcemile5ma yaptığımız konuşmalardan gülüşmelerden sanırım biz eşimle aramızda fısır fısır konuşurken nikah memurunun bittiyse başlayalım sözüyle koptuğumuz an oldu zaten daha sonrasında eşimin nikah memurunun sorusu üzerine hayır demesi ikinci bombaydı yani çok sıradan bi nikah olarak geçmedi eğlenceliydi

çok ekşinvari bir durum yoktu bende...
yalnız çok bağırdım ben evet diye...
bütün salon ayağa kalktı beni alkışlarken...
özellikle kocamın arkadaşları...
sonra nikah memuru maşallah ne kadar güçlü ne kadar kesin bir evet damat bey'den de aynını bekliyoruz dedi...
kocam tabii ben kadar bağıramadı terbiyeli adam tüm kalbimle evet diyebildi...
böyle...

keşke nikah gününe geri dönseydim çok güzel bi duyguydu yaamirmirmirmir

ben nikahım kokteylli olmuştu ve çok kalabalıktı. ben inanılmaz rahat ve neşeliydim. nikah memuru kabul edip etmediğimi sorduğunda gülümseyerek eşimin gözlerinin içine bakmıştım. o da aynı şekilde. imzalar atıldıktan sonra benim arkadaşlarım ayağına bas diye bağırmaya başladılar. ben de gayri ihtiyari '' aaa unuttum''' demiştim. sonra canımın ayakları bana biraz uzak olunca kibar bir şekilde ''cnm ayaklarını uzatırmısın basacağım'' demiştim. :) benim bitanem de hemen uzatmıştı. :) herkes gülüyordu. çok güzeldi. sadece nikah şahitlerim milletvekilleriydi ve biraz uzun tebrik konuşmaları yapmışlardı. orada sıkılmıştım, malum sahnedesiniz ve herkesin gözü gelinin üzerinde. böyle olunca ister istemez biraz gerilmiştim.

allahın gücüne gitmesinde nikah defterini şahitlere ve gelin damada götüren bir memur vardı çirkinmi çirkin.
E bizde
allah için güzel bir çifttik.Bir müddet sonra nikah resimlerimizi aldık heyecanla bakıyoruz one Allahım adam her resimde var hemde hepsinde biz gülmüşüz o gülmüş.Biz imza atıyoruz deftere bakıyoruz adam kameraya bakıyor ve poz veriyor ıyyyy adam bizden biri olmuş sanki... hala en güzel hatıralarımızın en güzel köşesinde...
sırnaşık şeydelikafadulden

her nikah memnuru aynı olmuo kimi uyuz kimi deli kimide çok tatlı oluoohihoyyyt

Biz Hollanda'da yasadigimizdan dolayi, bizim gelenek/görenek örf/adet ve kültürümüzü bilmezler burda..
Imzayi atmadan önce veya attiktan sonra (orasini pek hatirlamiyorum) esimin ayagina bastim; AUW! dedi.. Nikah memuru saskin saskin bakakaldi..
Ne oldu dedi?

Adet'tir dedim.. Kim kimin ayaginin üzerine basarsa evde onun sözü geçer der demez kadin gülmeye basladi Nerden bilsin garibim..

ben o gün çokkk agresiftim...kot pantolanla gittim..kendime şahit bile bulmadım..

belediye başkanı sorulara geçmeden bi konuşma yaptı..yok evlilik şöle iyiymiş böle güzelmiş fln fıstık..adamı nasıl dövmedim hala şaşarım..

neyse..sonra bi baktım bi eleman elinde fotoraf makiansı şak şak çekiyo..ben şölee bi ayağa kalkar gibi oldum..fotoraf çekmee dedim...ama ama dedi kaldı çocukcazz..nese evet faslı bitti..sora eşiem ve aileisne hadin alahaısmarladık sora görüşürüz dedim ailemle arabaya bimip eve geldim..

ya şimdi hatırladım da eşim nikahtan önce bana sıkı sıkı tembih etti ' eğer nikahm memuru nikah cüzdanını sana verirse alma bırak ben alayım .' diye.Ay saf bende bunu aklımda tutim adam bana uzatt cüzdanı bende sevimli gülücüklerle eşime baktım o uzattı elini aldı.Aaaaaaa şimdiki aklım olsa o dediya özelllikle memur vermeden onu ben alim derim uzanır alırım..Güya herkese gösterdi kazaklığını...Heyyyttt geliin görün be evde kazak kimmiş en son sözü evde eşim söyler hep
tabii canım nasıl istersen hi hiiii

:dance::roflol::roflol::roflol::sm_cool:

hayatım çok merak ettim bu evlilik sürdümü ay sakın kızmada çok güldüm vallla düşünsene eşinin halini senin arkandan ölece bakıp kalmıştır haaasırnaşık şey:a015::a015::roflol::roflol:

bizim nikahı belediye başkanı kıymıştı...adam hiç uzatmadan sordu...
Arkadaşımın biri tembihlemişti "kabul ediyor musun" a " evet ediyorum" de çok karizmatik oluyo diye:))))
eşim evet dedi, ben evet ediyorum dedim...ayağını nasıl ezdim anlatamammm...
kıyamet koptu salonda :)))
birden ayağa kalktı belediye başkanı, hanııımmm bizim hanım nerdeeee, gel hanım gelinin hediyesini ver demiştii..biz de kalakaldık...o hengame de eşim duağımı4-5 dakika sonra açtı nikahtan ve alnımdan hızlıca öptü...veee ta ta ta taammmmm..millet belediye başkanını çekecem diye bizim duak resitalini çekmemiş...İçimde uhdedir...Hiç duağımı açarken, alnımdan öperken fotomuz yok (((

bende nikahda rezil oldum nikay memuruna dedimki ben imza atmasini bilmiyorum yani adimi soyadimi yaziyom dedim ...ben parmak atsam ne olur dedim yani yanlis soyledim aslin parmak bastirsam dicektim parmak atsam dedim bana herkez guldu cok utandim ama belli etmdim

en güzel günüm en mutlu günüm yine yine yaşamak istediğim günüm
her cd izlediğimizde resme baktığımda ağlarım
eşim kuaförümü eve getirdi yurt dışına balayımız ve gelin ayakkabısı verdiğim siparişteki gibi gelmeyinde pek keyifsizdim
saçımı nasıl yapıyosan yap bitsin bu gün evime gidecem dedim -tatlicadiarzu-
saçım yapıldı gelinliğimi giydim öyle baktım aynaya :1shok: amanın ne güzel yapmışş :asigim:
resim çekilmeye gittik ordan nikah salonuna yetişmeye çalışıyoruz
millet bizi arıyor eşim en son dayanamadı zırt pırt aramayın ya evlenmekten vazgeçtik dedi gamyoncuiremsu
araba otoparka girmeden eşimle caddede indik gelinliğimin altını çekerek koşa koşa gittik
millet meraklanmış nerde kaldık diye
tam da 2 dk vardı tam zamanında gelmiştik
eşimle de orda bişey anlaşamadık nasıl davranacağımız konusunda
koş koş başladı dediler bizde koşarak girdik eşim korktu kalabalıktan doğru mu geldik ya ne bu kalabalık dedi -tatlicadiarzu- aval aval bakındık orda herkes gülüyo :smiley-cool:
yol gösterdiler arkamızda da minik gelin ve damadımız vardı kuzen çocukları :asigim:
sağıolsun minikler yol gösterdi :roflol:
sorular basladı bende ayagına bastım eşimde ahh inledi napıyosun ya dedi :bbo:
evlendik ya basmam gerekmiyo mu dedim fısır fısır konusuyoruz kaydirigubbakcemile3
EVETlerimiz sesli oldu evetle inledi salon
memurun elinden cüzdanı kaptım sonra birbirimizi öpmeyi unuttuk tam yürüyecekken aa öpmedin beni dedim :roflol: öptü alnımdan bitti
akşama da düğünümüz oldu :asigim:
çok uzun yazdım kusura bakmayın :asigim:

nikahın değirmendere belediyesindemi oldu ???

cok guldum boyle seyler cok oluyor

maşallah 7 ay oldu evleneli,süper gidiyor..tabii ben yine bazen gıcıklıklar yapıyorum arada:icecream:

benimde aksilikle başlamıştı.
nikah salonuna giderken evden çıktık gelin arabasına bindik araba çalışmıyor. arkadaşımız kullanıyordu. dediki benzin bitmiş. sonra çalıştı araba 500 metre gittik stop etti. biz indik arabadan süsleri konvoydaki başaka arabaya yapıştırdılar. sıkış tepiş güç bela gittik. ve konvoy koptu herkes kendisi başka yoldan gitmiş. nikah salonu fuarda bizim gireceğimiz kapı kapalı açık tek bir kapı var oraya gitsek geç kalacağız. zor girdik içeri nikaha geç kaldık dedik.
masamıza oturduk. bana sordular ben gribim sesim karga gibi ağzım kuruyup duruyor.
neyse ben önce %50 joker hakkımı kullanabilir miyim dedim? o an aklıma geldi sonra ardından evet dedim ama sesim çok kötü çıktı. eşim cd de izleyince hep güler.
sonra eşime sordu. hiçbir baskı altında kalmadan diye cümleye başlıyor ya
eşim: sevgimin baskısı altında kalarak kabul ediyorum dedi. nikah memuremizin çok hoşuna gitti bu cümle. imza atarken ayağına bastım. ama biraz abarttım galiba çünkü ayağını çekip duruyor. yeter yeter kırdın ayağımı dedi. emin olmaya çalışıyorum dedim. sonra nikah cüzdanını aldım, duvağımı açtı dudağımdan öptü tüm itirazıma rağmen.
içimde kalan uktelere rağmen güzeldi.

Nikah deyince hiç ilginç bir anım yok.Bizim nikah karambole geldi,büyüklere kırılmıştık,kimseye haber vermedik.
Biz düğünden iki hafta sonra eşimle nkah dairesine gittik.Nikah şahitlerimizden birisi öylesine tanıdığı bir bey diğeride dışardaki simitçimiydi inanın hatırlamıyorum.
Nikah memuru sordu sırayla bizde cevapladık,defteri bana vermişti.İyi ki dairenin fotosu varmış,birkaç poz çekmişti.
Önce düğün sonra nikah....
Böyle enterasan bir nikah anımız olmuştu.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…