keşke dediğin gbi iyi biri olsa yüzyüze görüşmene bile gerek bırakmazdı ki kadın bide seni görmüş işte böylelerine en güzeli tutucan saçındannnnn sürüklüjen sürüklüjen o duvar senin bu duvar seninama işte sonra suçlu kim olur yine sen sevgilin davranışları nasıl aynı ortamdayken üçünüz kasılıyo mu yoksa gayet rahat mı ? ben olsam kendi adıma konusuyorum böyle birisini karşıma alıp konuşmam bile bi süre sevgilime cok iyi davranır cok mutlu görünürüm onun sasırcagı sekılde .arayı cok uzatmadan yeni bi çevre öyle yapılmaz böyle yapılır
Genelde erkekler, bu tür durumlarda sevgilisinin üstüne çok geldiğini düşünüp diğer kişi üzerine yoğunlaşır. Bu yüzden sakın baskı yapma, çok sık konusunu açma derim. Ama tabiki takiplerine devam et. Eline çok çok açık bir delil geçene kadar bekle, sevimli ol hep. Eline o delil geçtiği zaman saldırıya başla. Ama çok da kötü düşünme bu seni kötü etmekten başka hiçbir işe yaramaz. Aldatıyor gibi olsa zaten senden uzaklaşırdı, davranışları değişirdi. Anladığım kadarıyla böyle bir durum söz konusu değil. Bu yüzden hiç üzme kendini ama takip etmeye devam et.
yani erkek arkadaşınızın da büyük suçu var mesaj atıyorsa cevap yazmasın, kadın arıyorsa meşgule atsın.. saatlerce konuşmasını biliyor.. yani erkek arkadaşınız istese öyle güzel cevabını verir ve kendisinden uzaklaştırırdı ki o kadını ama yapmamış ki kadın sizin ondan rahatsız olduğunuzu bile bile aramaya devam ediyor..erkek arkadaşınızla ciddi bi konuşma daha yapın eğer sonuç vermezse kadınla konuşun derim ozaman
gerçi erkek arkadaşınızla konuşmanız sonuç vermeyecekse kadınla konuşmaya bile gerek yok
bir mesaj yetti demişsiniz... mesajda ne yazıyordu ki?
tam olararak ne msj attın ne cvp attı?çok merak ettim..çok tehlikeli bence ben olsam snin kadar sabırlı olmazdım..benm erkk arkdaşım staj yapıyor 3 bayanın içinde gerçi onların hepsinin yaşı büyük ama ben yinede sevmiyorum..Ama çok üzülürsün ama öyle bişi yapsa o seni kaybeder bugün üzülmez yarın üzülmez ama sonra onunda çok içi ynar..yazık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?