siz o bayanı gördünüz mü,tanıyor musunuz? Yıllardır birlikteseniz sürekli görüşülen kişileri tanımalısınız.Bir şekilde sizi aynı ortamda buluşturabilir.Yan yanayken nasıl davrandıklarına bakarsınız.Hem arayacak bir sürü kişi varken ve sizin de rahatsız olduğunuzu bildiği halde o bayanı arıyorsa benden olumlu düşünmemi beklemesin.
Bence karşılıklı olmuş her şey. Belki de erkek arkadaşının aklında hiçbir şey yoktu ama sen böyle çok üstüne gidince aklına karpuz kabuğu düşürmüş olabilirsin... Sana söz vermesine, numaraların silinmesine rağmen ısrarla o kadını arıyor olması da ilginç tabi...Nacizhane fikrim bir süre erkek arkadaşına çaktırmadan takip et ve bir şey yakaladığında -daha sonra pişman olup geri dönmene engel olacak türden güçlü bir kanıt-bir dakika bile durma yanında ama inşallah hiç bir sorun çıkmaz...
bir gün iş yerine gidin şöyle bir bakın sürpriz yaptım dersiniz.. oradaki bayana da gözdağı vermiş olursunuz size karşı hareketleri zaten neler olduğunu ortaya koyar baktınız tavırlı davranıyor söylersiniz burada aranacak bir çok kişi varken benim eşimi araman rahatsız ediyor diye.. ayrıca konuşma işini anladım da bu mesajlama işine hiç anlam getiremedim kaldı ki uzun süre konuşuyorlar diyorsunuz bence bi şekilde varlığınızı o bayana gösterin gerekirse bunu bir gün bayan aradığında telefona siz cevap vererek yapın gerekirse de ortak çalışma alanına girerek yapın
benzer bır durum yaşadım..susmaktan başka çarem kalmadı..kıskançlık yada şüphe çok kötü bir duygu..Aman Yarabbim..
peki aynı seyi sen yapsan arkadaşının tepkisi ne olurduÖnemli olan bence bu
hiçbir erkek için üzülmeye değmiyo valla canım sadece kendimizi yıpratıyoruz hele ki kıskanma şüphe duygusu içimizi kemirmeye başladı mı aldatıyo mu ?acaba napıo? beni sevio gibisinden binlerce soru ve uykusuz gecen binbir geceen güzeli herşeyi oluruna bırakmak üzme kendini bu yuzden
peki aynı seyi sen yapsan arkadaşının tepkisi ne olurduÖnemli olan bence bu
hiçbir erkek için üzülmeye değmiyo valla canım sadece kendimizi yıpratıyoruz hele ki kıskanma şüphe duygusu içimizi kemirmeye başladı mı aldatıyo mu ?acaba napıo? beni sevio gibisinden binlerce soru ve uykusuz gecen binbir geceen güzeli herşeyi oluruna bırakmak üzme kendini bu yuzden
onunla tanıştım canım.yani meraba meraba..o dakikadan sonrada onunla görüşmiceksin dedim.yani içimi rahatsız eden seyler var onda.en son care olarak yani son bi şans olarak onunla yüz yüze görüşücem..belkide cok iyi biridir ama artık iş işten geçti tabi..knşma dedigm biriyle hala knşuosa melek olsa neye yarar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?