Tam onu affetmişken

Aybeyzeyduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
765
511
53
40
Eşim evliliğimizin ilk yıllarında şiddet uygulamıştı bi daha olmadı ama onu içimde affetmem tam 8 yılımı aldı tam onu affettim dediğim zaman olabilir herkes hata yapar dediğimde yine şiddet uyguladı şimdi içim o kadar kötü kii o kadar kırgınım ki o kadar kırgılgan hissediyorum ki kendimi bi omuz arıyorum bazen saattlerce ağlasam ve geçti bitti dese iki güzel kızım var onları alıp gitsem hiç biyer yok buasüreçte onun pislikleriyle uğraşacağım bu hayat böyle bitmemeli dua edin bana kurtulmam için

Off bi 8 yıl daha affedemediğin adamla geçmez
Allah yardımcın olsun affettiğinde affettim deme bari

8 yıl affetmeyi bekleyerek kendinize acımasızlık etmişsiniz. Bir ömür daha bu şekilde kendinizi yormak istemiyorsanız bir çaresini bulmaya çalışın bence yoksa zor olabilir ileride..

Allah yardımcınız olsun . Erkeklere kadınlarımız emanet edilmiş ama dövüyorlar üzülmeyin size vurduğu herşeyim hesabı sorulacak inşallah

Eşinizin size yaşattığı fiziksel şiddetten sonra, 8 yıl kendinize manevi şiddet yasatmissiniz.. Siz bu psikolojideyken kızlarınizin huzurunu bir kez daha dusunun...

Darp raporu aldınız mı?

Çocuklar kaç yaşında? 8 yıl affetmeyi denediyseniz en az dokuz yaşında olmalılar.

Bunu bin kere yazıyorum, şiddet A-LIŞ-KAN-LIK-TIIIIR. Örneklerine birebir defalarca rastladım, hiç sekmedi bir kere bile sekmedi. Burada "Ayy yuva yıkmaya ne miriklisiniz bilmem nisiniz" deyip duranlar oluyor da böyle yuva olmaz, olmuyor. Keşke haklı çıkmasam. Keşke bu son olur diyebilsem size. Umarım boşanabilecek gücü kendiniz için dahi olmasa kızlarınız için bulur ve onlara annelerinin dayak yediğini 1 gün daha göstermeden boşanırsınız.

Neden affetmeye calisip o kadar seneye yazik ettiniz ki. Siddet gostermeye meyilli insanlar bunu tekrar tekrar yaparlar. Bir yapanin bir daha yapmadigini gormedim hic bir zaman..

Neden affetmeye calisip o kadar seneye yazik ettiniz ki. Siddet gostermeye meyilli insanlar bunu tekrar tekrar yaparlar. Bir yapanin bir daha yapmadigini gormedim hic bir zaman..
İşte o konuda kendime çok kızıyorum ama yapamıyorum çünkü evden çıksam gidecek hiç biyerim yok boşanmaya da çok çalıştım aslında ama yapamadım

bi daha dayak yiyebilmek için affetmişsiniz belli ki. gidecek yeriniz yok, çalışmıyosunuz da sanırım, iki de çocuk. bilmiyorum ne yapılır?

neden şiddet uyguladı?

Peki birden mi şiddet uyguluyor? Yani böyle deliler de var. Ne için size şiddet uyguladı? Gerekçesi nedir? Ayrıca madem ayrılamıyorsunuz siz de durup durup ona şiddet uygulayın. Deli numarası yapın.

Hep demişimdir .

' 1 kere yapan bir daha muhakkak yapar.

Artik devlet bu konuda yaninda bosanma acitigin an bosanma kagidini sosyal hizmetlere goturuyorsun ilk once 500 tl veriyor ama ev tutarsan oraya gelip bakiyorlar kira vs herseyi karsiliyor eger evli kalmak istemiyorsan bunlari arastirabilirsin bide devlet cocuklar yetisme yurdu yerine annede kalmasi adinada yardim ediyor yani yardim cok gida yakit canim ama evli kalmak istiyorsan o ayri devlet bosanma acan kadina is kur dada oncelik taniyor bu arada

bi daha dayak yiyebilmek için affetmişsiniz belli ki. gidecek yeriniz yok, çalışmıyosunuz da sanırım, iki de çocuk. bilmiyorum ne yapılır?

neden şiddet uyguladı?
Aslında çalışıyorum ve özgüvenim tavan bi insanım işimde başarılı bi insanım ve sosyal hayattta da aranan bi insanım tek yapamadığım şey boşanmak sebebini bilmiyorum inanın ama çokk zorr geliyor o süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…