cok sevındım canım bı kac tane var demekkı Allah mutlulugunuzu daim etsinbenim kocam ikizler ben memnunum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sevındım canım bı kac tane var demekkı Allah mutlulugunuzu daim etsinbenim kocam ikizler ben memnunum :)
bıraktım canım bitti benim için o ettiği laf zoruma gitti üzülen hep ben oluyorumAdam seviyor ama kendine güvenemiyor artık.
Maalesef üniformalılarda bir dengesizlik hep var ve olacakta.
Ya onu böyle kabul edeceksin, yada gerçekten bırakacaksın.
benim kocam ikizler ben memnunum :)
A
Allah mutlulugunuzu daim etsin canim. Kac yasindasiniz, sen ve esin?
sağol da neden herkesin yaşını merak ediyosun sen
canım evlensen bile o göreve gidiliyormus senenin yarısı kocan yanında olmuyormuş cok kötü bişey buçocukken bordo bereli bırıyle evlenıcem derdım oyle aşıktım onların herseyıne :) hatta uzaktan sessızce oyle bırını sevmıstım ufacık boyumla :) şimdi o geldi aklıma yaaa kıyamam sana adam meslegınden dolayı cok zor sartlar altında .kii onların psikolojılerı zaten gel gitli olur.adam sensiz yapamıyor senın de hayatını karartmak ıstemıyor bence artık kendını uzme daha da gorusme..askerler sert dururlar ama aslında coook yufka yureklı olurlar...aklına geldıkce yazmış ama bence uzatma... kendin için..
Ona anlayacağı dilden konuş MERMİ NAMLUDAN ÇIKMIŞSA ARTIK DÖNÜŞÜ YOKTUR de ve bir daha hayatına dahil etme bencekızlar eski sevgilim astsubaydı ve birlikleri gercekten cok zor bordo bere diye bildiğimiz birlik 4 ay burdaysa 4 ay sınırdaben cok tutuldum eskiden beri beğeniyordum ilişkimiz uzun sürmedi zaten cok yakısıklı oldugu için üzer diye hiç kabul etmiyordum en sonunda başladık bi şekilde ama o kadar dengesizdi ki (bunu kendide kabul ediyor ikizler burcu bide) bi iyi oluyordu bi soğuk oluyordu dayanamadım ayrıldım bir hafta sonra tekrar bi şekilde yapısının böyle oldugunu ve işinin zorlugunu vs bahane ederek barıstık tabi iki ay sonra yine aynı davranmaya başladı gercekten cok sevsemde cekilecek gibi değildi yine ayrıldım bu sefer gercekten bitti o da seni üzmek istemiyorum benim hayatım böyle dedi üç ay boyunca hiç aramadık temmuz sonu göreve gidecekti beni aramaya basladı gıtmeden göreyim diye tam onsuzluga alıstım derken...kaç gün boyunca aradı gitmedim üzülcektim yine ama en son dayanamadım gittim cafede bulustuk o kadar özlemişti ki beni her duygum tekrar canlandı sürekli dönünce söyle olur böyle olur diyodu ama ben umutlanmak istemedim..üç gün sonra gitti göreve ben cafede söylediklerini hatırlattım beni bekleme ben seni üzerim benim hayatım git gel böyle işte.. sen hiç pişman olmadıgım bi ilişkım oldun dedı. aglayarak peki yazdım sadece sildim herseyini...ağustostan beri hiç yazmadı o da.. ta ki izne gelene kadar iki gün önce görüşmek için beni aradı noyu görünce şok oldum ekranda
hergün dil döktü ben yıne kabul etmedim üzülmemek için. görüşmeyelim sen yine aynısını yapacaksın ben tam unutmusken aylar sonra bunu yapıyosun dıye isyan ettim haklısın dedi sadece bende salağım ya içim içimi yedi son kez gör ne olcak dedim ve mesaj attım ertesi gün..bana ' bosver beni görme üzülürsün benim içimde sana karsı bir ilgi bir his yok ' dedi basımdan kaynar sular döküldü o an hiç bişey yazamadım..madem yok ne diye görüşmek istiyo aklıma giriyo aylarımı çöpe attırıyor neden bu kadar vicdansızlar
ben amacını anlayabilmiş değilim aramızda cinsellikte olmadı hiç o amacta olsa dicem ama o da değil kafayı yicem artık
![]()
hahahah ilahi kız güldürdün beni çok yaşa cok ddoğru demişsinOna anlayacağı dilden konuş MERMİ NAMLUDAN ÇIKMIŞSA ARTIK DÖNÜŞÜ YOKTUR de ve bir daha hayatına dahil etme bence![]()
canım evlensen bile o göreve gidiliyormus senenin yarısı kocan yanında olmuyormuş cok kötü bişey bubenım babamda asker ama bunların o kadar zor ki üzülüyordum hep ona.. evet o da üzmek istemiyor belli bende katlanamıyorum en hayırlısı tamamen bitmesi oldu
![]()
tescillenmiş sonundaikizler erkekleri için bir şey okumuştum. psikoloğa gitmiş her ruhu hasta kadının geçmişinde bir ikizler erkeği yatar. hayatım kaymış şekilde psikoloğun karşısına gidince aklıma gelmişti. uzak durmanız en iyisi.
İçlerinde yaşaya yaşaya onlara benzedimhahahah ilahi kız güldürdün beni çok yaşa cok ddoğru demişsin![]()
ben o lafından sonra cok bozuldum asla cevap bıle yazamam artık ilk defa biri bana sevmiyorum seni dedi ne acı bişeymişİçlerinde yaşaya yaşaya onlara benzedimSana şu kadarını söyleyim evet mesleki sıkıntıları oluyor ama eşim hiç bu kadar gel-git olmadı,olanı da hiç duymadım, onun karın ağrısı başkadır, son bir tehdit savur anlamazsa davul zurnaya gerek yok
![]()
Yolver gitsin yaben o lafından sonra cok bozuldum asla cevap bıle yazamam artık ilk defa biri bana sevmiyorum seni dedi ne acı bişeymiş![]()
aynen oturmamıs kısılıgı daha gel git akıllı kendınde kabul ediyo zatenYolver gitsin yaBunun burçla filan ilgisi de yok adamın kişiliği oturmamış ya da psikolojik sıkıntısı var malum onlarda psikiyatr, psikolog olayı da yasak çünkü özel kuvvetlerden çıkarırlar
![]()