- 11 Ekim 2017
- 1.333
- 2.637
- 133
- Konu Sahibi zaman yolcusu11
Ne kadar kötü kocalar var dünyada, en azından seninki seni dövmüyor, aldatmıyor diyenleri de hiç anlamıyorum kusura bakmayım. Dayak, ihanet evlilikteki en kötü senaryolardır ama tek mutsuzluk sebebi bunlar değildir. Bir kadın ne manevi ne de cinsel yönden tatmin bulamıyorsa, olsun en azından dayak yemiyorum diye evli kalmaya çabalayamaz. Konu sahibi eşiyle aynı dini hassasiyeti paylaşmıyorsa, eşinin sürekli dini “görevler” konusunda ona baskı yapması, kocalık görevi falan değil manevi tacizdir. Her bireyin aklı ve vicdanı kendine yeter. Konu sahibi, dini meseleler haricinde senin hikayeni kendiminkine benzettim. Özellikle cinsellik konusunda. Eski eşime karşı sıfır çekim hissediyordum ama cinsellik her şey değil vs diye oyaladım kendimi. Aynı senin gibi, boşanmak için çok kötü şeyler yaşamak gerektiğini düşünürdüm. Bırakırsam kocam mahvolur diye ona da çok acıdım, yılların hatrı var vs dedim. Ama bunlara hiç gerek yok. Evlilik ev arkadaşlığı değil malesef. Yeni bir çift olsanız sabredin derdim ama cinsellik konusu 7 yıldan sonra pek düzelmez bence. Hiç bir yönden tatmin etmiyor bu adam seni, o yüzden bence tamam demelisin.