Tamponlar beni ølduruyor. Yardim

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nuj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
46
8
86
33
Mrb kizlar. Dun amilyat oldum. Ve tamponlar beni ølduruyor dayanamiyorum. Ustelik grip oldum sanirim. Felsket hapsuruyorum. 3 kere ard arda ve gunde en az 20 kere. Doktor gelicek taburcu olmadan 5 gun sonra tampon cikacak. Acaba daha erken cikara bilme imkani oluyormu? Planlamadan daha erken cikartan oldumu aranizda?

Mrb kizlar. Dun amilyat oldum. Ve tamponlar beni ølduruyor dayanamiyorum. Ustelik grip oldum sanirim. Felsket hapsuruyorum. 3 kere ard arda ve gunde en az 20 kere. Doktor gelicek taburcu olmadan 5 gun sonra tampon cikacak. Acaba daha erken cikara bilme imkani oluyormu? Planlamadan daha erken cikartan oldumu aranizda?
Hapsurma gripten değil, bir nevi alerjik reaksiyon. Doktorun antihistaminik ilaç verdiyse onu kullanmalısın.
Tampon süresini doktor yaptığı işleme, senin durumuna göre belirliyor. Daha erken çıkarmak sakıncalı olabilir.
İlk üç gün tamponlar beni de rahatsız etmişti. Devamlı ağızdan nefes almak zordu ama 3. gün alışmaya başlamıştım, rahatsızlığım azalmıştı. Biraz sabırlı olman lazım. Yanında hep su bulundur, ağız kuruluğun için. Yastıklarla kendini destekle, dik yatarsan rahatsızlık daha az olur. Geçmiş olsun.

Benimki 3. gün çıkmıştı. Tampon olduğu sürece sürekli tuzlu içme suyu ile yıkamıştım içini biraz rahatlatıyor sonra yine tıkanıyor sürekli yapmak lazım. Sıkıntılı ama geçici bir süreç. Bir de tampon olduğu sürece daha çok şişiyor ve morarıyorsun. Şişlik artmasın diye tampon süresince yoğurt, ananas ve maydanoz suyu ile beslenmiştim başka hiçbir şey yeyip içmedim, saf su dışında.Şişliğim çok az oldu bu yüzden. Hem de doğal detoks olmuş oldu, 3 kilo verdim iyi oldu :) Sabredin bol bol uyuyun ki vakit çabuk geçsin, zaten halsiz olunca uyumak da istiyor insan, dik pozisyonda uyuyun mutlaka... Ben bir de iki çocuk tepemde (iki küçük çocuğum var) uyku da uyuyamadığım için epey sıkıntı çekmiştim. Geçmiş olsun.

Hapsurma gripten değil, bir nevi alerjik reaksiyon. Doktorun antihistaminik ilaç verdiyse onu kullanmalısın.
Tampon süresini doktor yaptığı işleme, senin durumuna göre belirliyor. Daha erken çıkarmak sakıncalı olabilir.
İlk üç gün tamponlar beni de rahatsız etmişti. Devamlı ağızdan nefes almak zordu ama 3. gün alışmaya başlamıştım, rahatsızlığım azalmıştı. Biraz sabırlı olman lazım. Yanında hep su bulundur, ağız kuruluğun için. Yastıklarla kendini destekle, dik yatarsan rahatsızlık daha az olur. Geçmiş olsun.

Doktorum 1 hafta sonra cikariyor yani ayin 21de :( mecbur katlanacam. Sprayi aldim yeni ama beceremedim doktor bey gelip gødterecek.. bide her 2 3 saatde yap dedi bana sadece? Burnum sizliyor

Doktorum 1 hafta sonra cikariyor yani ayin 21de :KK43: mecbur katlanacam. Sprayi aldim yeni ama beceremedim doktor bey gelip gødterecek.. bide her 2 3 saatde yap dedi bana sadece? Burnum sizliyor
Merhaba nasıl oldunuz nasık geçiyor süreç

Back
X