Selamlar, bu benim ilk konum ve size danışmak istedim kadın kadına birbirimize fikir verebiliriz diye düşündüm..
2 gün önce gündüz oğlumu parka getirmiştim dönüşte yolda eve gelirken bi kadınla gülümseydik onunda bebek arabası vardı, benimde sürerek yanından geçiyordum ki kadın beni durdu..
Görüntü olarak normal birine benziyordu bende bir şey soracak niyetiyle durdum ve buyrun dedim.
Bayan oğlunuzun maşallahı var ne yediriyorsunuz acaba dedi bende biz ne yiyorsak onu yiyor dedim. (Oğlum 13 aylık buarada, bayanınki de öyleymiş.)
Sonra başladık ayaküstü konuşmayı yaklaşık bi 15-20 dk..
Bayan bayağı içten geldi bana, annesini 2 ay önce kaybetmiş, kayınvalidesi hastaymış ve eşi yanında kalıyormuş evde yalnızmış.. Oğluma bakamadığımı düşünüyorum onu iyi besleyemiyorum galiba dedi.. Mahallede pek komşum yok siz nerde oturuyorsunuz diye sordu tarif ettim kaba taslak ama pek anlamadı..
Bayağı konuştu ama, içini döktü bildiğin.. Hem şaşırdım biraz ben öyle pek kimseyle konuşacak bi tip değilim sokakta ama kadına kanım ısındı açıkçası..
Sizinle görüşmek isterim dedi birbirimizden bişiler öğrenebiliriz oğullarımız oyun arkadaşı olabilir dedi.. Bende tabi neden olmasın olabilir dedim..
Oğlunun bir elini oynatamadığını ve fizik tedaviyeye götürdüğünü söyledi dua istedi benden, tabii sözkonusu bi evlat tabiki ederim dedim Allah şifa versin..
Sonra bana nunarasını vermek istedi aldım ve benimkini de verdim.. Nekadar doğru yaptım bilmiyorum.
İlla da görüşmek istediğini söyledi evlerine davet etti, biraz ikna etmeye çalıştı eşim fln yok rahatlıkla gelebilirsiniz dedi.. Bende sizinle ilk defa tanışıyoruz evinize gelebilmem ve sizi evime davet edebilmem için karşıklı güven oluşması gerek dedim öncelikle parkta görüşürüz isterseniz giderken haber veririz size dedim..
Ama ben çarşamba günü memlekete gidiyorum artık dönüşte görüşürüz dedim, sizin neyiniz meşhur bana ondan getirirsinşz artık dedi :)
Güldüm biraz şaşırdım olabilir dedim
Sonra bayanda ilk tanışmada böyle denmez mi dedi kusura bakmayın dedi onda güldü:)
Şimdi bu durumda biraz tedirgin oldum illa da evine çapırmak isterse kırmadan nası söyleyebilirim bilmiyorum, bide ne kadar güvenirsiniz sokakta tanıştığınız insana merak ettim sizin fikirlerinizi..
Okuduğunuz için teşekkürler BEN OLSAM KESINLIKLE GITMEM!!! Benmi çok korkagim bilmiyorum ama kadından ürktüm resmen. Belkide iyi birisi ama samimi gelmedi bana. Organ mafyasi bile olabilir öyle çok allah korusun çocuğunuz var birde ben olsam park dışında görüşmem asla!!!...